Zanimljivo je kako veze nemaju, al zato svaka odluka ide Sarajevu u korist
Vico majstore Horde su uz tebe
Zanimljivo je kako veze nemaju, al zato svaka odluka ide Sarajevu u korist
I to nije da oni navlace nekome, jednostavno bukve, pojma oni nemaju sta rade...
U 4R je bio samo Hasic koji je na kraju i isao svojim parama i pored izlaska iz kluba protiv Saveza. Ovo ostalo, ukljucujuci i moj klub s Keveljom na celu, je Vico naucio ne budu li mirovali bice svasta. Na kraju su i navijaci shvatili da u toj borbi cemo biti u qrcu uvijek i sa kaznama i Gigovicima i svim, pa je objerucke prihvacena relaksacija odnosa sa Savezom. Posebno kad vidis da svako gleda sebe, i ja sam na kraju ok s tim. Nismo slozni i gotovo.
Ja sam napisao vec gore da je onaj start za karton zuti svakako, pa i crveni sta vam jos smeta dajte napisite?antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:54Nisu mi jasni ovi pitari koji se ovdje sad ismijavaju s ovim...
Pa gdje vam je obraz jbt.
Kad vas za par kola protiv borca sudije zakolju, ovdje ce haos bit.
**** vam vas karakter. Opet da naglasim, pojedinci su u pitanju
Obraza nemaju i vjeruj da nisu pojedinci u pitanju nego vecina.antisisoja1919 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:54Nisu mi jasni ovi pitari koji se ovdje sad ismijavaju s ovim...
Standardna njihova prica. Ovo u trecoj filipinskoj ligi nema. Djordjevic crveni, celik crveni, bubanja penal. I na sve to 4 minute nadoknade, var se gledao 5 brat bratu. Nema sta furiozno su krenuli da kradu, medjutim ne vjerujem da ce osvojiti titulu pa igraju 3 puta slabije od borca prosle sezone, doduse sudije su im naklonjenije nego borcu al morat ce i to prestat. A kad prestane kad im protivnici budu mogli igrat na 100% tu cemo ih vidjet.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:52Zanimljivo je kako veze nemaju, al zato svaka odluka ide Sarajevu u korist
Vico majstore Horde su uz tebe![]()
procjena je da se cupao ispod njegaDiskutabilniji je ovaj drugi. Crveni nismo dobili jer se igeac radnika namjerno zavalio na koljeno Celika, tako puknu krizni sad pa sad, procjena je da se cupao ispod njega.
Ove godine se kolje borac u toj tekmi druze hahahaantisisoja1919 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:54Nisu mi jasni ovi pitari koji se ovdje sad ismijavaju s ovim...
Topuz, nije Kuduz.RollingPaper je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:31Et yebo te VAR, kad ti sudi Kuduzovic, nema muda da pokaze crveni Sarajevu na Kosevu, a mozda mu je i dirigovano.
Cirkus liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.