FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Elhamdulillah važna pobjeda.
Igru briši bodove piši.
Igru briši bodove piši.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Lošija igra ali pobjeda zaslužena, nisu nam stvorili niti jednu priliku. Čelik čista 10, Turkeš pravi strijelac nema meljanja. 

Zeka je čudo realno, da je samo dovesti još golmana i jednog veznjaka, i ide dupla kruna.
Brate navijam i ja clan sam vec dugo godina vec, utakmicu do danasnje nisam propustio ali me nervira kad smo nerealni
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Unušić - Turkeš 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako si glup nisi slijep, ljudi ti izvuku linije sa položajem igrača u momentu dodavanja i ti napišeš ofsajd 50:50, a za prvi ofsajd nismo ni dobili grafički prikaz položaja igrača.
Turkes ubica pred golom ne ureko nam se
Kako je hladno zakuca u golmanovu stranu ubicaaaaa
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Jel bio ofsajd kad je Andjusic bio u gol sansi? Vudo tad klosar var nije gledao. Inace Turkes je dokazan igrac,znal ko jel pere pare sa njim Mirvic? Sve i jedan kontakt je ovaj imbecil svirao.
Bravo momci 4/4 idemo dalje
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Me znate uživati ljudi dragi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nije bio offside, to je greska sudije bila jer bi po pravilima trebali pustiti do kraja akcijumosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:58Jel bio ofsajd kad je Andjusic bio u gol sansi? Vudo tad klosar var nije gledao. Inace Turkes je dokazan igrac,znal ko jel pere pare sa njim Mirvic? Sve i jedan kontakt je ovaj imbecil svirao.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
Nije bio ofsajd kod sanse Andjusica. Gledao bi se Var da je zabiomosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:58Jel bio ofsajd kad je Andjusic bio u gol sansi? Vudo tad klosar var nije gledao. Inace Turkes je dokazan igrac,znal ko jel pere pare sa njim Mirvic? Sve i jedan kontakt je ovaj imbecil svirao.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nemojte me pogresno shvatiti mene sto se tice nek bude 1000 greski svaku utakmicu samo da dobijamo, ali treba nekad biti i realan majka mu stara, sve u svemu ja nisam zadovoljan vecerasnjom igrom do ulaska Turkesa ali da Bog da ja nijednom bio nezadovljan a mi pobjedjivali 

Turkes za Renana, Marko van Basten licno...
GAZI SVE DO TITULE
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Nije bio ni Ofsajd drugi gol, povučena je linija sto nije učinjeno kod poništenog gola. Realno slabo smo igrali, ali i takvi smo lako rjesili Radnik. Idemo daljededa je napisao/la: ↑30 avg 2024, 23:00Nije bio ofsajd kod sanse Andjusica. Gledao bi se Var da je zabiomosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:58Jel bio ofsajd kad je Andjusic bio u gol sansi? Vudo tad klosar var nije gledao. Inace Turkes je dokazan igrac,znal ko jel pere pare sa njim Mirvic? Sve i jedan kontakt je ovaj imbecil svirao.
Evo i oni tebe selame!
Hajmo bit realni i pregledat ono gazenje Beganovica, i pogledat se u ogledalo pa rec, jes mi smo njih tukli za duplo vise faula.BHFreak je napisao/la: ↑30 avg 2024, 22:57Brate navijam i ja clan sam vec dugo godina vec, utakmicu do danasnje nisam propustio ali me nervira kad smo nerealni
Uostalom, ja sam navijac Sarajeva, necu da budem realan, jesul realno banjalucani il su slavili dvije otete titule? Jesul realni filozofi? Jel realan svinjski?
4/4 bravo momci, Turkes odlican, ajmo next.
Mozel neko postavit one dvije situacije kad je Turkes zabio
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO