Prošetajte do prodajnog mjesta na zapadu nema nikad gužve jel nekako svi idu na ono prodajno mjesto na parkingu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 31 avg 2024, 07:41, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Sad ćete misliti da kenjam, ali daleko od dobrog....
utakmica u kojoj se možda najviše naših nedostataka vidjelo od početka sezone.
Sreća zabili smo na vrijeme i skinuli pritisak sa sebe. Dobra stvar je što je zadnja linija sinoć bila na nivou protiv jedne skroz dobre ekipe.
Vezni ne postoji, ako Đorđević odigra malo lošiju utakmicu mi to osjetimo odmah. Renan, nemam riječi. Greška za greškom sinoć.
Dobro je što se pobjeđuju ove utakmice kada ekipa na terenu ne izgleda dobro.
Riješit Posušje i ući u tešku seriju sa max učinkom aBd.
utakmica u kojoj se možda najviše naših nedostataka vidjelo od početka sezone.
Sreća zabili smo na vrijeme i skinuli pritisak sa sebe. Dobra stvar je što je zadnja linija sinoć bila na nivou protiv jedne skroz dobre ekipe.
Vezni ne postoji, ako Đorđević odigra malo lošiju utakmicu mi to osjetimo odmah. Renan, nemam riječi. Greška za greškom sinoć.
Dobro je što se pobjeđuju ove utakmice kada ekipa na terenu ne izgleda dobro.
Riješit Posušje i ući u tešku seriju sa max učinkom aBd.
Ne sjecam se kad smo zadnji put krenuli u sezonu sa 4/4, bezbozira na to sto protivnici nisu bili jaki i sto nam je igra tankosava, vec eto davali smo golove na vrijeme(sto vrlo cesto nije bio slucaj protiv ovih ekipa i slicnih protiv kojih smo igrali do sad).
-
- Kontakt:
Sarajevo prvi put u historiji sa 4 pobjede na startu !
Ali opet nekima malo i pljuju .
Treba biti strpljiv i ovo je wau rezultat jer novi ljudi su tu tek 2 mjeseca i to pripreme je odradio "leteci"
Ali opet nekima malo i pljuju .
Treba biti strpljiv i ovo je wau rezultat jer novi ljudi su tu tek 2 mjeseca i to pripreme je odradio "leteci"
Jbg ja kad god dodjem nema nikog,a i obicno rade dva sinoc jeste jedan.
Mozda je do mene sto sat vremena ranije dodjem pa nema nikad guzve

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Najbitnija pobjeda,može ovo još bolje i jace, imamo vremena sve ovo uigrati ne bi bilo loše da dodje još jedan igrac.
Napokon imamo igraca završnice, da pored ubacivanja u napad keremije i gulaša imamo i turkesa i samim tim više opcija.
Nije ni onaj na zapadu bio kad sam ja isao[mada sam i kasnio]morao sam sici do parkinga, valja kupovati online pa od raje na tribini tražiti kartu kome ne treba
SAMO TITULA
Napokon imamo igraca završnice, da pored ubacivanja u napad keremije i gulaša imamo i turkesa i samim tim više opcija.
Nije ni onaj na zapadu bio kad sam ja isao[mada sam i kasnio]morao sam sici do parkinga, valja kupovati online pa od raje na tribini tražiti kartu kome ne treba
SAMO TITULA
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- Maroon1946
- Kontakt:
4 pobjede zaredom malo li je.
Pitaru opet ne valja i pljuje trazi neku "igru". Bolje nekad i presutit nego dizati nepotrebnu paniku, bitno je da se nizu pobjede a sve ostalo ce doci na svoje.
Ja vjerujem da pojedinci ocekuju 5 golova u mrezi jer "mi smo Sarajevo izvolite se braniti". Novi trener, nova imena u timu, otisao najbolji igrac prosle sezone a vi ocekujete da igramo ko City..
Ljudi igraju tacno onoliko koliko nam treba daju gol rano u drugom poluvremenu se cekala kontra. Da je bila bolja realizacija dali bi 4 gola sinoc.
Zoran Zekić
puna podrška gospodinu i da dobijemo i Posusje bez po muke aBd. Ući puni hypea protiv Borca i na derbiju i mlatnut ih pa i remi ne bi katastrofa ali vjerujem da bi ovaj tim mogao i tu ostvariti 2 pobjede.
Pitaru opet ne valja i pljuje trazi neku "igru". Bolje nekad i presutit nego dizati nepotrebnu paniku, bitno je da se nizu pobjede a sve ostalo ce doci na svoje.
Ja vjerujem da pojedinci ocekuju 5 golova u mrezi jer "mi smo Sarajevo izvolite se braniti". Novi trener, nova imena u timu, otisao najbolji igrac prosle sezone a vi ocekujete da igramo ko City..
Ljudi igraju tacno onoliko koliko nam treba daju gol rano u drugom poluvremenu se cekala kontra. Da je bila bolja realizacija dali bi 4 gola sinoc.
Zoran Zekić

Možda je i očekivano bilo da neko pročita ovaj još neuigrani šablon, što je Đurić i uradio pa se moralo mijenjati na poluvremenu. Neke stvari su već sada vidljive, prekidi su odlično uigrani i opasni. Đordjević je evidentno motor ove ekipe. Od onih koji se slabije spominju a prebitni su za sistem su Soldo i Beganović.
Turkeš umjesto Renana već sada. Unušić? Ostaje pitanje kako ga uklopiti, jer očito ima neke druge nedostatke, jer onakvi centaršutevi su level iznad ove lige. Ostaje to da je dosta igrača nekako nedefinirani.
Turkeš umjesto Renana već sada. Unušić? Ostaje pitanje kako ga uklopiti, jer očito ima neke druge nedostatke, jer onakvi centaršutevi su level iznad ove lige. Ostaje to da je dosta igrača nekako nedefinirani.
Busamo se u prsa za neka imena da dodju, a Vojvodina i Radnicki prodaju igrace za 3 miliona eura.
Ko ce doci da igra u ovu zabokrecinu gdje najveci talenti odu za 1 milion, iz brenda kao Sarajevo.
Ovdje moze doc samo neko da ozivi karijeru i da ga pustimo niz vodu.
Čelik je za sve ove što oni prodaju igračina a otići će za 1.5M maks.
**** ti taj sistem.
Ko ce doci da igra u ovu zabokrecinu gdje najveci talenti odu za 1 milion, iz brenda kao Sarajevo.
**** ti taj sistem.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
E jest Zekic pogodio sa ovim 'polovnjacima' iz Srbije, Djordjevic, Jovic.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Drago mi je da se Matanović probudio, pohvalio ga je Zekić na pressu. Od zadnje opcije došao do toga da zaigra prvi s klupe, a Julardžiju "izbacio" na posudbu.
Vojvodins i te ekipe imaju danas igrace od španije, Italije,, njemacke, francuske, pa do ovih level ispod austrije, slovacke, holandije, belgije..._weella_ je napisao/la: ↑31 avg 2024, 09:09Busamo se u prsa za neka imena da dodju, a Vojvodina i Radnicki prodaju igrace za 3 miliona eura.
**** ti taj sistem.
Gdje su nasi? Turska max.
Da bi prodavao igrace za te cifre morss imati bad taj sidtem sto ga ****
Vracaju nam djecu d proba nakon testiranja odnovnog jer im je kapacitet pluca ko u amebe sl dta znaju oni, daj 10 mil
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Evo pokusat cu biti smiren i reci da ja ne pamtim ovakvu igru na Kosevu. Ja ne mogu da vjerujem da se bukvalno sve preko noci promjenilo dolaskom Zekica. Jeli moguce da trener moze donijeti toliko promjene.
Mislim da 30 godina nismo imali bolji centarsut od Đorđevica.
Ako titula ne dodje ove godine i grupna faza, pa mi se raspadamo vjerujte mi. Sve snage usmjeriti ka ligi i ove ekipe koje nam dolaze i kojima sad idemo, napasti odmah od prve minute i pokazat im sta zelimo..
Mirvicu hvala ti za ovakvo Sarajevo. Ti si taj
Mislim da 30 godina nismo imali bolji centarsut od Đorđevica.
Ako titula ne dodje ove godine i grupna faza, pa mi se raspadamo vjerujte mi. Sve snage usmjeriti ka ligi i ove ekipe koje nam dolaze i kojima sad idemo, napasti odmah od prve minute i pokazat im sta zelimo..
Mirvicu hvala ti za ovakvo Sarajevo. Ti si taj
Zekic je ljudska i trenerska gromada, prije svega strucnjak a i posten 100%. S njim se ubolo ako budemo imali strpljenja.
-
- Kontakt:
Fale nam tri pojačanja na ovu ekipu,ali pojačanja ne prinove.
Ako se to ne dovede kasno će poslije biti napuštati teren te iznova pokretati ratove.
Ako se to ne dovede kasno će poslije biti napuštati teren te iznova pokretati ratove.
Ima ono sto Rozman nema, a to je taj ljudski faktor, daje igracima koji psihicki nisu tu mnogo sansi. Za to moras biti strpljiv i ljudina.
I mi kao navijaci bi mogli poraditi na ovom frontu.
Kako igra Čelik.
Ako ovako nastavi sve ispod 2 k € Mirvić nek se rokne
Matanovic zna lopte igra sve bolje,ali mi nekako nije eksplozivan,mlak.
Utakmica onako uvijek patnja sa Radnikom,bitna je pobjeda

Ako ovako nastavi sve ispod 2 k € Mirvić nek se rokne
Matanovic zna lopte igra sve bolje,ali mi nekako nije eksplozivan,mlak.
Utakmica onako uvijek patnja sa Radnikom,bitna je pobjeda
Samo ljudi Turkes bi mogao prekucati ovu ligu, strasno kretanje za napadaca ima, sa njim polako uvoditi ga i onda kad procepi mislim da bi mogao ici i preko 20+ golova ove sezone
Francis bas puno fali ovome sistemu igre, on i Guli po krilima i Turkes u sredini, dobitna kombinacija
I da u Nidalu imamo zlatnu koku, samo ga treba brusiti dalje na pravi nacin
Francis bas puno fali ovome sistemu igre, on i Guli po krilima i Turkes u sredini, dobitna kombinacija
I da u Nidalu imamo zlatnu koku, samo ga treba brusiti dalje na pravi nacin
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kako će momak od 1,90m biti eksplozivan?
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, bosnas_, Jadnimi, Proximic, stokastoka23 i 49 gostiju.