Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

DonRamiz
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la DonRamiz » 31 avg 2024, 07:01

Licniznanstvenik je napisao/la:
31 avg 2024, 06:29
otvara se Sinneru...

slika

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 31 avg 2024, 07:18

Kao što sam rekao pred početak turnira, ovo je najbolja šansa Zverevu ikad da dođe do slema. Sad se to i potvrđuje.

I Nole i Carlitos su došli na turnir mentalno istrošeni i ovo je realnost.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 31 avg 2024, 07:33

Joj sad kad onaj debil počne da smara o Novaku, kao Novak ovo, Novak ono… hoće li ga ko nekada banovati???

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 31 avg 2024, 07:42

Izdrži lucky

Za onu sedmicu ćemo se boriti životom. :salut:

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 31 avg 2024, 08:03

Bruka i sramota za laznog goata ova sezona. 0 GS. Samo jedno finale. U ovako slaboj konkurenciji. Nikada najveci.

GoatNo1
Kontakt:

Post Postao/la GoatNo1 » 31 avg 2024, 08:27

CAGarfia je napisao/la:
31 avg 2024, 07:42
Izdrži lucky

ma nole i ovako ima 105% vise sedmica od rafe. znaci duplo + 10. a da mu nisu krali i kapom i sakom imao bi 503 umjesto 428. 22 zamrznute, sve medine i razove i tu jednu sinerovu. da su banirali sinera kao sto su i trebali nakon pozitivnih testova nole bi imao nekih 515ak sedmica.

ali sta je tu je. ove godine mu je bilo najvaznije (ne i jedino vazno) da uzme OI i to je i uradio. kompletirao tenis i vidljivo je emotivno praznjenje. sta i kako ce biti dalje ostaje da se vidi. nakon kompletiranja tenisa svaki naredni uspjeh je samo bonus i dalji otklon od vec deklasirane konkurencije sa sve fedom i rafom. a nole nastavlja da pravi rekorde skoro na sedmicnom nivou cak i u ovoj, za njegove standarde, neuspjesnoj sezoni. ovdje na USO je eto dosao do 90+ pobjeda na svakom slemu a on je bio i prije jedini sa 80+ pobjeda.
TheGoldenGOAT

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 31 avg 2024, 08:31

GoatNo1 je napisao/la:
31 avg 2024, 08:27
CAGarfia je napisao/la:
31 avg 2024, 07:42
Izdrži lucky

ma nole i ovako ima 105% vise sedmica od rafe. znaci duplo + 10. a da mu nisu krali i kapom i sakom imao bi 503 umjesto 428. 22 zamrznute, sve medine i razove i tu jednu sinerovu. da su banirali sinera kao sto su i trebali nakon pozitivnih testova nole bi imao nekih 515ak sedmica.

ali sta je tu je. ove godine mu je bilo najvaznije (ne i jedino vazno) da uzme OI i to je i uradio. kompletirao tenis i vidljivo je emotivno praznjenje. sta i kako ce biti dalje ostaje da se vidi. nakon kompletiranja tenisa svaki naredni uspjeh je samo bonus i dalji otklon od vec deklasirane konkurencije sa sve fedom i rafom. a nole nastavlja da pravi rekorde skoro na sedmicnom nivou cak i u ovoj, za njegove standarde, neuspjesnoj sezoni. ovdje na USO je eto dosao do 90+ pobjeda na svakom slemu a on je bio i prije jedini sa 80+ pobjeda.
Jel te **** u supak ili? Nemam drugo objašnjenje tvoje bolesti i opsesijom. Druže boli nas **** vise, smirio si i Boga i narod. Hoće li ga neko vise banovati?

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 31 avg 2024, 09:10

Lucky na respiratorima. Tesko mu je.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 31 avg 2024, 09:23

Sva 3 osvajaca medalje na OI su out vec u 3-em kolu.

Oduvijek je US gs gdje se desavaju najveca iznenadjenja, al ga je Pop izmlatio da valja, Novak nije imao sanse u duzim razmjenama to je fascinantno

Sad ce morati zasukati rukave ako hoce igrati na zavrsnom, ako mu je to uopste cilj, ko zna mozda ove godine ne bude vise nista igrao da se proba mentalno spremiti mozda i za posljednju sezonu svoje karijere. Ne osvojili iduce opet nista vjerujem da ce se povuci

I da jos nesto, Sinner opet u ranom terminu, ne daju mu nikako nocni termin, zanimljivo

Celestial
Kontakt:

Post Postao/la Celestial » 31 avg 2024, 10:05

Kako losa sezona za Novaka u sustini. Samo OI frajer osvojio.

GoatNo1
Kontakt:

Post Postao/la GoatNo1 » 31 avg 2024, 10:50

ronaldo99 je napisao/la:
31 avg 2024, 09:23

Oduvijek je US gs gdje se desavaju najveca iznenadjenja, al ga je Pop izmlatio da valja, Novak nije imao sanse u duzim razmjenama to je fascinantno

Sad ce morati zasukati rukave ako hoce igrati na zavrsnom, ako mu je to uopste cilj, ko zna mozda ove godine ne bude vise nista igrao da se proba mentalno spremiti mozda i za posljednju sezonu svoje karijere. Ne osvojili iduce opet nista vjerujem da ce se povuci

I da jos nesto, Sinner opet u ranom terminu, ne daju mu nikako nocni termin, zanimljivo
pa nije da nije nista osvojio. on da je mogao birati samo jedan turnir izabrao bi OI (ja bih odabrao RG). nakon slemova uz WTF sigurno najvazniji turnir. do ove olimpijade su mnogi ga uzdizali i stavljali rame uz rame sa slemovima a po mnogima je bio i veci. dok ga nole nije uzeo. po njemu samom, kako kaze, najlosija sezona u posljednjih 15 godina ali se ne bih slozio sa tim. jos nije sezona gotova ali ako uzmemo da nista vise ne osvoji opet je ova sezona daleko bolja negoli 2017 kada je osvojio 2 MM turnira. OI su sigurno daleko znacajnije od toga a i na slemovima ima daleko bolje rezultate (2017 je najdalje dosao do QF a ove ima SF i F) iako je njemu sve sem titule nauspjeh.
TheGoldenGOAT

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 31 avg 2024, 11:25

GoatNo1 je napisao/la:
31 avg 2024, 10:50
ronaldo99 je napisao/la:

pa nije da nije nista osvojio. on da je mogao birati samo jedan turnir izabrao bi OI (ja bih odabrao RG). nakon slemova uz WTF sigurno najvazniji turnir. do ove olimpijade su mnogi ga uzdizali i stavljali rame uz rame sa slemovima a po mnogima je bio i veci. dok ga nole nije uzeo. po njemu samom, kako kaze, najlosija sezona u posljednjih 15 godina ali se ne bih slozio sa tim. jos nije sezona gotova ali ako uzmemo da nista vise ne osvoji opet je ova sezona daleko bolja negoli 2017 kada je osvojio 2 MM turnira. OI su sigurno daleko znacajnije od toga a i na slemovima ima daleko bolje rezultate (2017 je najdalje dosao do QF a ove ima SF i F) iako je njemu sve sem titule nauspjeh.
Stvarno me zaboli qurac za ovim sto ti pises, nemas potrebe me citirati i pisati ovakve gluposti

GoatNo1
Kontakt:

Post Postao/la GoatNo1 » 31 avg 2024, 11:53

ronaldo99 je napisao/la:
31 avg 2024, 11:25
GoatNo1 je napisao/la:
31 avg 2024, 10:50
ronaldo99 je napisao/la:

Stvarno me zaboli qurac za ovim sto ti pises, nemas potrebe me citirati i pisati ovakve gluposti
mene boli sto tebe boli.
a gluposti pises ti i tebi slicni. do prije mjesec dana su vam OI bile najvazniji turnir a sada su odjednom nista!
TheGoldenGOAT

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 31 avg 2024, 12:08

Kad nadjes moj post o tome da sam ikad napisao da je ovo ili ono bitno ili manje bitno mozes me stavljati u taj kos.

**** te novak u supak vise

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 31 avg 2024, 12:16

Ja pratim jedan strani teniski forum i tu ga ljudi podjebavaju da samo o Noli piše, isti nickname kao na ssba. :urnebes:

GoatNo1
Kontakt:

Post Postao/la GoatNo1 » 31 avg 2024, 12:17

ronaldo99 je napisao/la:
31 avg 2024, 12:08
Kad nadjes moj post o tome da sam ikad napisao da je ovo ili ono bitno ili manje bitno mozes me stavljati u taj kos.

**** te novak u supak vise
pa dovoljno je sto si napisao da ove godine nije nista osvojio. mnogima bi OI bile kruna karijere. naravno ne i njemu ali je to njemu bio najvazniji turnir ove godine i da je mogao birati samo jedan odabrao bi zlato. ali eto.... nije nista osvojio. pa i ovaj forum je pun kuknjave kako se nema ni jedna medalja sa OI a onda se zlato u tenisu tako nipodastava! i to jos i nije bilo obicno zlato nego je time kompletirao tenis. bukvalno zacebio gubice svima koji su o tome godinama trubili trazeci dlaku u jajetu u njegovom CVu.
TheGoldenGOAT

GoatNo1
Kontakt:

Post Postao/la GoatNo1 » 31 avg 2024, 12:22

CAGarfia je napisao/la:
31 avg 2024, 12:16
Ja pratim jedan strani teniski forum i tu ga ljudi podjebavaju da samo o Noli piše, isti nickname kao na ssba. :urnebes:
otidji i na MTF ima me i tamo. a to da se neko podjebava jer na teniskom forumu zamisli pise o daleko najvecem teniseru svih vremena govori vise o tim podjebavacima. kojih je na TWu doduse ipak manje nego ovdje. ali nadje se i tamo po neki pacenik da mu smeta. ebi ga, nole svake sedmice obori neki rekord. nije da se nema o cemu pisati pa da se izmisljaju razlozi.
TheGoldenGOAT

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 31 avg 2024, 12:28

Vakat je nešto počet prčit. Ode Nole u penziju brzo.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 31 avg 2024, 14:46

GoatNo1 je napisao/la:
31 avg 2024, 12:22
CAGarfia je napisao/la:
31 avg 2024, 12:16
otidji i na MTF ima me i tamo. a to da se neko podjebava jer na teniskom forumu zamisli pise o daleko najvecem teniseru svih vremena govori vise o tim podjebavacima. kojih je na TWu doduse ipak manje nego ovdje. ali nadje se i tamo po neki pacenik da mu smeta. ebi ga, nole svake sedmice obori neki rekord. nije da se nema o cemu pisati pa da se izmisljaju razlozi.
Imas temu Novak Djokovic i pisi na njoj, svakako samo ti na nju ulazis.
Ovo je tema Grand Slam i Djokovic se obrukao na svim slemovima ove sezone, pa ga se nema potrebe vise spominjati jer nije nikakva konkurencija.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 31 avg 2024, 14:56

Nemoj tako osvojio bi Nole ovaj US Open da anglosaksonski šljam nije Sinneru dao sedmicu viška koju ne zaslužuje!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.