50/50

NE LAZI. Nije kupljena nego je Mirvic dogovorio s vicom da ne pokrecemo borbu sa savezom, vec ce nam on dati titulu ove godine.
Jel ovo onaj sto se smijao kakvim busom Manijaci idu na gostovanja, a horde idu istim?
Bas tako.grbavicka1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 12:43Pogotovo kod balije, od života do sporta, ako me se ne tiče libo me a čim me se tiče hampa niko neće sa mnom vidi kakva mi se nepravda radi i bla bla bla
izbrisao sam sta sam htio napisati,dobar si momak ali jednostavno nisi u ovome,zivio19vendetta87 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 13:15Jel ovo onaj sto se smijao kakvim busom Manijaci idu na gostovanja, a horde idu istim?
ne vjeruje, samo se pokusava umanjiti pobjeda Sarajeva kroz nevjerovatno los smisao humora
U to vjeruju samo još Mitomani 88
Ljubav što ne može proći...Virtu4l je napisao/la: ↑31 avg 2024, 09:05Sad je sasvim jasan pravac u kojem će ići ova sezona. Znamo koja će biti cijena delagata iz reda Bošnjaka da bi Vico Zeljković dobio novi mandat. Veliki prijatelji, Vico Zeljković i Ismir Mirvić su se dogovorili i obrisi te trgovine su već jasno vidljivi.
Da, biće gadno i gnusno kao nikad ranije jer imamo VAR tehnologiju, pa će lakrdije biti očiglednije nego inače, kao što je to bilo sinoć na gradskom stadionu.
Posebno će biti gadno iz još jednog razloga, jer privatna prćija nema tim za titulu i moraće joj se navlačiti skoro svako kolo.
Za tebe vise La hinchada de los tojsici
vrlo dobro poznajes "tuzlanske kantone", a nakon 12 opstina dosao si i do naselja tojsici. Za pohvalu stvarno. Imas li posebnu listu opstina i gradova "tuzlanskih kantona" koju vam daju u vasoj specijalnoj ustanovi?
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 13 gostiju.