Ma Arsenal se rasp'o ko Sovjetski Savez, a iskustvo nas uči da to tako obično i bude... nekakve najave o 4 titule, napuhana atmosfera, napuhane kvazizvijezde, napuhani kvazivođa i na kraju njonjara... sva sreća pa je Chelsea kiksao danas, iako smo blizu tituli, oni su nam i dalje glavni konkurenti za tu priču...trxel je napisao/la:Jos malo se sa sampanjcem ceka,ali evo pivu sam vec otvorio,Nasluti ja danas da ce Arsenal kiksati,nisu izgubili,a vala ko i da jesu,...........
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Uredu,nisu los tim,ali s nama ne mogu,pa makar nam igrali Gibson i Brown stopere(nedaj Boze nikad)Hawking je napisao/la:Ma Arsenal se rasp'o ko Sovjetski Savez, a iskustvo nas uči da to tako obično i bude... nekakve najave o 4 titule, napuhana atmosfera, napuhane kvazizvijezde, napuhani kvazivođa i na kraju njonjara... sva sreća pa je Chelsea kiksao danas, iako smo blizu tituli, oni su nam i dalje glavni konkurenti za tu priču...trxel je napisao/la:Jos malo se sa sampanjcem ceka,ali evo pivu sam vec otvorio,Nasluti ja danas da ce Arsenal kiksati,nisu izgubili,a vala ko i da jesu,...........

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Rooney je ikona tima,lud je,ali takav nam i treba,...Mal ga nema pa onda bljesne ko grom,....WeeD je napisao/la:Hehehehehe ma kakav Arsenal nema njih na mapii titula je nasatrxel je napisao/la:Jos malo se sa sampanjcem ceka,ali evo pivu sam vec otvorio,Nasluti ja danas da ce Arsenal kiksati,nisu izgubili,a vala ko i da jesu,...........
Glory Glory MaN UTD !!
Simply the Best
Maradona good,Pele Better,George Best .. podsjecanje na nasu legenduMada je Rooney bolji xD

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
- drH(za PES 6)
- Kontakt:
Sta reci nego WHAT? FUCKING WHAT??
GGMU

GGMU
-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
Kakav dan, a kako je sve loše bilo u 2 i po. Hvala Blackburnu i Stokeu a najviše našim igračima, koji su se vratili iz bunara, iz ponora i savladali neugodni West Ham
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Samo jedno u ovakvogm stanju mogu reci. WAYNE ROONEY, ikona kluba ! Danas nam je 80% donio titulu, legenda u u uzlaznoj putanji ! 
Voli ga brat !

Voli ga brat !

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Za jucerasnju utakmicu samo cu reci- IZIVLJAVANJE.
P.S. Cestitke i Asmiru Begovicu na fantasticnoj partiji protiv Chelsea.
EDIT: Nagradna igra jos uvijek traje.Na PM mozete slati vas odgovor i pridruziti se sledecim forumasima:
HAwking,admir0711,Rooney88,dr.vannostrand,Martex,Pletto,ja.neron,haxonja,wr10,Thunderstruck,Ted Mosby,Ammarc,Weed,Rosas7,Sir Matt,_Karabaja_,Sikirica.
Zadnji dan za slanje odgovora je April 06. 2011.
Sta reci na kraju osim:
Konacno cemo biti usamljeni na vrhu po broju osvojenih titula prvaka Engleske.Dosta smo mi ganjali rekord,sada neka Liverpool malo ganja nas.
EDIT: Nagradna igra jos uvijek traje.Na PM mozete slati vas odgovor i pridruziti se sledecim forumasima:
HAwking,admir0711,Rooney88,dr.vannostrand,Martex,Pletto,ja.neron,haxonja,wr10,Thunderstruck,Ted Mosby,Ammarc,Weed,Rosas7,Sir Matt,_Karabaja_,Sikirica.
Sta reci na kraju osim:
Konacno cemo biti usamljeni na vrhu po broju osvojenih titula prvaka Engleske.Dosta smo mi ganjali rekord,sada neka Liverpool malo ganja nas.
BosnaE
Ma kakav Liverpool, da nije nas stigli bi ih ubrzo i ostali, vako mogu komforno uživat na drugom mjestunewton_heath_lyr je napisao/la:Za jucerasnju utakmicu samo cu reci- IZIVLJAVANJE.
Sta reci na kraju osim:

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
http://www.youtube.com/watch?v=Pn3v70HdGA0
He goes by the name of WAYNE ROONEY!!!
Napad je strašan, možda i u najboljoj formi (najbolji) u ovom trenutku. Berbatov je otac fudbala, odbijaju se od njega igrači, da potrči bio bi Pele
He goes by the name of WAYNE ROONEY!!!
Napad je strašan, možda i u najboljoj formi (najbolji) u ovom trenutku. Berbatov je otac fudbala, odbijaju se od njega igrači, da potrči bio bi Pele

LUHG!
MANCHESTER UNITED old boy Diego Forlan has told Sir Alex Ferguson his team CAN beat Barcelona – in the European Cup Final at Wembley.
Diego Forlan, 31 is backing Manchester United not just to beat Chelsea in the quarter-finals but to go all the way and win a third European Cup for Fergie in May.
“Manchester United can beat Barcelona in the Champions League Final this year – if they meet,” said the Uruguay and Atletico Madrid striker.
“I know what happened in 2009 when Barca won the final between them easily but I still think it is better for United to play them in one match, not home and away.
“I would be more optimistic now, especially this season when the one match would be at Wembley.”
He added: “In my time in Spain I haven’t seen a better team than Barca, they are so good.
“But no team is unbeatable. You get a goal against them or they have injuries for a big
Diego, Woaa-a-ohhh
Diego, Woaa-a-ohhh
he came from uraguay
he made the scousers cry
Diego, Woaa-a-ohhh
Diego Forlan, 31 is backing Manchester United not just to beat Chelsea in the quarter-finals but to go all the way and win a third European Cup for Fergie in May.
“Manchester United can beat Barcelona in the Champions League Final this year – if they meet,” said the Uruguay and Atletico Madrid striker.
“I know what happened in 2009 when Barca won the final between them easily but I still think it is better for United to play them in one match, not home and away.
“I would be more optimistic now, especially this season when the one match would be at Wembley.”
He added: “In my time in Spain I haven’t seen a better team than Barca, they are so good.
“But no team is unbeatable. You get a goal against them or they have injuries for a big
Diego, Woaa-a-ohhh
Diego, Woaa-a-ohhh
he came from uraguay
he made the scousers cry
Diego, Woaa-a-ohhh
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Zbog psovanja u kameru Rooneyju prijeti disciplinski postupak
zajebancija?

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Raja,ima li neko link da bar vidim golove? Bio sam na putu,pa nisam gledao tekmu 

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
ammarc je napisao/la:Raja,ima li neko link da bar vidim golove? Bio sam na putu,pa nisam gledao tekmu
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Ferguson vas iznenadio, ostavio vas bez rijeci? Nemojte me nasmijavati, ja mislio da ste svi vec naviknuti jer to radi vec dugi niz godina.
Rooney psovao u kameru, nije vazno kome vjerovatno ce da zaradi neku sitnu kaznu, cisto opomenu.
Rooney psovao u kameru, nije vazno kome vjerovatno ce da zaradi neku sitnu kaznu, cisto opomenu.
Ma nije iznenadio to je uvijek ocekivati od njega, Evru izveo i Giggsa stavio nazad mislim ludo...4ever alone? je napisao/la:Ferguson vas iznenadio, ostavio vas bez rijeci? Nemojte me nasmijavati, ja mislio da ste svi vec naviknuti jer to radi vec dugi niz godina.
[youtube][/youtube]
Sheffield Wednesday 2-1 (1992/93)
Manchester City 3-2 (1993/94)
Tottenham 5-3 (2001/02)
Everton 4-2 (2006/07)
Aston Villa 3-2 (2008/09)
[youtube][/youtube]
Juve-United
Finale LP 99 necu stavljati.
Sheffield Wednesday 2-1 (1992/93)
Manchester City 3-2 (1993/94)
Tottenham 5-3 (2001/02)
Everton 4-2 (2006/07)
Aston Villa 3-2 (2008/09)
[youtube][/youtube]
Juve-United
Finale LP 99 necu stavljati.

- majestic24
- Kontakt:
Niko da spomene da je jucer Rooney prvo zaokruzio cifru od 100 golova za United u Premiershipu a zatim i presao je za 1. Trpa cojk samo tako. A Berbe i pasova,pa on je za Kaku Misimovic.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- 4ever alone?
- Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
- Kontakt:
Sad gledam ovaj klip, bezveze dosudjen penal za Manchester. Fabio je bio 20cm ispred igraca, a vidi se da je krenuo da izmakne ruku. Nema refleks ko Chuck Norris yebote. Takodjer diskutabilan penal Vidica nad Coleom, mislim na to je li bilo na liniji ili unutar 16.
- majestic24
- Kontakt:
Penal sta je Evra napravio je cist ko suza. Nema tu price. Ruke visoko dignute,zaustavljanje lopte rukom i to je to. Takodjer,faul Vidica je bio van 16-erca. Gledao sam usporeni snimak toga i pravo se vidi da je bilo van. Losa odluka sudca iako je bio 2-3 metra od mjesta dogadjaja.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Mislim da sam to pomenuo prije tekme ali nisam siguran, vjeruj da kada sam vidio kako se vracamo zaboravio sam na sve drugo, u glavi mi je bio samo rezultat. Kada je zabio treci sjetio sam se rekorda. Majstor nema dalje, definitivno jedan od najboljiuh napadaca.
@4ever alone?
Daj ba druze gdje ti je ono bezveze dosudjen penal? U svim emisijama te po portalima u svijetu nije uopste bilo dileme, ruka odvojena od tijela a kaznenom prostoru je penal, sudija pravilno postupio, kao i kod prvog penala za WH dok je kod drugog zajebao, vani je bilo vidi se na snimku jos.
@4ever alone?
Daj ba druze gdje ti je ono bezveze dosudjen penal? U svim emisijama te po portalima u svijetu nije uopste bilo dileme, ruka odvojena od tijela a kaznenom prostoru je penal, sudija pravilno postupio, kao i kod prvog penala za WH dok je kod drugog zajebao, vani je bilo vidi se na snimku jos.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.