Hvala, mada od gledanja na terenima u skorije vrijeme nema nistanedimmmm1337 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 01:08Hvala brate na odgovoru , šteta sto nema neka kao klupska televizija , ako ništa makar jednu kameru da ima raja da gleda .. ali eto otom potom nadam se da ce i to biti u skorije.
Želim Vam puno sreće i sportskog uspijeha i da se gledamo na premier ligaškim terenima uskoro![]()
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znas li sta je sa Bandicem? On nije potpisao jos?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
gattuso1919
- Kontakt:
Petar Bandic trenira sa ekipom.gattuso1919 je napisao/la: ↑30 avg 2024, 12:00Koji Bandić???
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ima li kakva novost. Da nije sportski direktor doveo neko pojacanje
Ma realno Petar Bandic je losiji od brata, mi smo gore poprilicno ok i ne vidim umjesto koga on moze igrati pored Mariagge, Ljuce, Hadzikadunica, Harbasa i Husovica.
Eventualno s klupe 10-15 min da udje
Eventualno s klupe 10-15 min da udje
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Mislim da on moze beka odigrati.
- ASD
- Kontakt:
Najslabiji dio tima je vezni red.
Ne postoji, ima jedan veznjak u rosteru i to je Smailovic. Dosao je i mladi Skenderovic, vidjet cemo njega.
U pravu si, moze beka, igrao je zadnji put dok je bio kod nas.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Sta ocekujete danas, ja se nadam da ce barem biti borba na terenu. A za pobjedu iskreno malo me i strah iako sam citao da Gorazde nije dobilo plate, ps mozda ne budu potegli kako treba
Nadam se da ce danas napadači biti raspoloženi jer mi jednostavno moramo primiti gol..
Očekujem pobjedu 2:1 , i da počnemo polako skupljati bodove . U ovoj sezoni svaki bod je bitan..
Bas sad gledam mi zadnjih 8 sezona imamo negativnu gol razliku..
Očekujem pobjedu 2:1 , i da počnemo polako skupljati bodove . U ovoj sezoni svaki bod je bitan..
Bas sad gledam mi zadnjih 8 sezona imamo negativnu gol razliku..
teska utakmica i pobjeda 1 razlike 
-
nebeskasila
- Kontakt:
Jel moze Ljuca igrati da as
Rekli su da moze, uigravao ga je tokom sedmice
NK Jedinstvo Bihać: Nanić, Hadrović, Ogboke, Nuhanović, Victor, Hadžikadunić, Smailović, Ivoš, Harbaš, Ljuca, Husović.
Na klupi su: Abdihodžić, Halilović, Kralj, Jašarević, Kurić, Dizdarić, Husić, Skalić.
Na klupi su: Abdihodžić, Halilović, Kralj, Jašarević, Kurić, Dizdarić, Husić, Skalić.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Koja je ovo patnja od igre, grcevita borba za opstanak
Nanić nesiguran, čeka lopte na koje treba izlaziti.
Ivoš na desnom boku, nit se dobro brani, nit dobro napada.
Viktor na lijevom boku napadački loše.
Ogboke i Hadrović nikako nisu uigrani.
Sredina terena treba kreativca, jer sve što smo pokušali je išlo nekako preko krila.
Ja sam siguran da će ova ekipa sa Ristićem kreativcem i Maariagom kao krilnim napadačem biti dosta bolja. Ne znam kakav je taj Mammadov, ali Nanić je tanak totalno barem za sada.
Ivoš na desnom boku, nit se dobro brani, nit dobro napada.
Viktor na lijevom boku napadački loše.
Ogboke i Hadrović nikako nisu uigrani.
Sredina terena treba kreativca, jer sve što smo pokušali je išlo nekako preko krila.
Ja sam siguran da će ova ekipa sa Ristićem kreativcem i Maariagom kao krilnim napadačem biti dosta bolja. Ne znam kakav je taj Mammadov, ali Nanić je tanak totalno barem za sada.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Imal kakav link?nebeskasila je napisao/la: ↑31 avg 2024, 17:10Koja je ovo patnja od igre, grcevita borba za opstanak
-
nebeskasila
- Kontakt:
Ne znam za link evo me na stadionu.
Ovo fkt je muka za gledati. Golman je nula obicna, ja ne znam sta je radio u Velezu 2 godine.
Sudija isto je katastrofa , nevjerovatno sta lik radi, kao da igramo u gostima.
Ni jedna jedina akcija nije uigrana i ovdje ne pomaze Anceloti. Ja ne znam otkud Ismetu volja da vodi ovo sve.
Ovo fkt je muka za gledati. Golman je nula obicna, ja ne znam sta je radio u Velezu 2 godine.
Sudija isto je katastrofa , nevjerovatno sta lik radi, kao da igramo u gostima.
Ni jedna jedina akcija nije uigrana i ovdje ne pomaze Anceloti. Ja ne znam otkud Ismetu volja da vodi ovo sve.
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 3 gosta.