English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: English Premier League
Vrijeme je karamele

Tek maloprije sam vidio o čemu se radi, nije ovo vidilo drugog žutog i nije ga trebao dobiti, to opet ne mijenja činjenicu da Rice nije smio dirati loptu sa žutim kartonom.
Čovjek ga doslovno navukao, sudija nasjeo i to je to.
Na osnovu čega se traži crveni za igrača Brightona? Igra je bila prekinuta, a lopta mu je izmaknuta te je onda opalio Ricea po nogama. Ne može bit crveni nikako. Po meni ne može ni drugi žuti jer mu je ovaj 'podbacio' loptu pod noge, kao što rekoh navukao ga, sudac nasjeo i to je to.
O kakvom se penalu za Topnike priča u 1.pol? Imal neko snimku toga?

Čovjek ga doslovno navukao, sudija nasjeo i to je to.
Na osnovu čega se traži crveni za igrača Brightona? Igra je bila prekinuta, a lopta mu je izmaknuta te je onda opalio Ricea po nogama. Ne može bit crveni nikako. Po meni ne može ni drugi žuti jer mu je ovaj 'podbacio' loptu pod noge, kao što rekoh navukao ga, sudac nasjeo i to je to.
O kakvom se penalu za Topnike priča u 1.pol? Imal neko snimku toga?
Ne znam na osnovu čega si to zaključio, ko to pretenduje na top 4 pa će Arsenal biti ispod?
Sudije u Engleskoj imaju sistemski problem.
Svaka ekipa iz prošle sezone može iznijeti more grešaka na svoju štetu.
Ovdje samo citamo oplakivanje realno navijaca Arsenala, cast izuzecima naravno.

Svaka ekipa iz prošle sezone može iznijeti more grešaka na svoju štetu.
Ovdje samo citamo oplakivanje realno navijaca Arsenala, cast izuzecima naravno.
- JayCatwright
- Kontakt:
SDA sendvičar i moralno boomerska vertikala se slažuJudd je napisao/la: ↑31 avg 2024, 18:07Većeg glupana od njega, ovaj forum nije vidio.
Ali nisu roditelji krivi. Garant ga u školi zlostavljaju. Ja sam mu nudio pomoć ali ne prihvata.

Robot yebeni

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
						Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Haaland  

Fino igra Fenerbahce vcrs

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Penal ko dvije kuce. Cirkus.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
						G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Pensioner26
- Kontakt:
Najgore je što nema definisanog pravila za igranje rukom. Oni moraju to razjasniti, da je svaki prokleti kontakt rukom u 16 penal ili ne. Ovako će uvijek biti nekih subjektivnih odluka sudija, ruka bila u prirodnom, neprirodnom položaju, napucana izbliza, napucana iz daljine, qrac palac…Onda dođeš do tih situacija Kovačićeve i Dunkove ruke gdje ne svira, onda će iduća 2 kola svirati. Realno rupa u zakonu, smeće od suđenja.

Ne znam ni sto igraci sklanjaju ruku iza ledja uopste ako je ovo prirodan polozaj i ako mozes izblokirat gol ovako realnoPensioner26 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:21Najgore je što nema definisanog pravila za igranje rukom. Oni moraju to razjasniti, da je svaki prokleti kontakt rukom u 16 penal ili ne. Ovako će uvijek biti nekih subjektivnih odluka sudija, ruka bila u prirodnom, neprirodnom položaju, napucana izbliza, napucana iz daljine, qrac palac…Onda dođeš do tih situacija Kovačićeve i Dunkove ruke gdje ne svira, onda će iduća 2 kola svirati. Realno rupa u zakonu, smeće od suđenja.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nisu takav penal ni svabama svirali protiv spanije pa boli qrac topnike za njih 

Nadam se da Everton napokon ispada. Toliko odvratan klub koji se izvuce u zadnjih par kola.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
						G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Pensioner26
- Kontakt:
Zaboravio sam napomenuti i ruka uz tijelo, ruka nije uz tijelo. Jedan sudija će ti reći na onu situaciju da je ruka uz tijelo dovoljno bila, drugi će ti reći previše razmaka. Kako biti tu pametan, kada nema slikovitog prikaza ovo je penal, ovo nije, jasne odredbe ? Najjednostavnije bi bilo da donesu odluku svaki kontakt rukom penal i to je to. Bez obzira je li napucana, odbijena, izyebana, doyebana itd..Brokula je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:24Ne znam ni sto igraci sklanjaju ruku iza ledja uopste ako je ovo prirodan polozaj i ako mozes izblokirat gol ovako realnoPensioner26 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:21Najgore je što nema definisanog pravila za igranje rukom. Oni moraju to razjasniti, da je svaki prokleti kontakt rukom u 16 penal ili ne. Ovako će uvijek biti nekih subjektivnih odluka sudija, ruka bila u prirodnom, neprirodnom položaju, napucana izbliza, napucana iz daljine, qrac palac…Onda dođeš do tih situacija Kovačićeve i Dunkove ruke gdje ne svira, onda će iduća 2 kola svirati. Realno rupa u zakonu, smeće od suđenja.
Ovdje je lopta isla u gol ,lik je blokirao rukom ,ja stvarno nezz sta je penal ako ovo nije.Pensioner26 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:28Zaboravio sam napomenuti i ruka uz tijelo, ruka nije uz tijelo. Jedan sudija će ti reći na onu situaciju da je ruka uz tijelo dovoljno bila, drugi će ti reći previše razmaka. Kako biti tu pametan, kada nema slikovitog prikaza ovo je penal, ovo nije, jasne odredbe ? Najjednostavnije bi bilo da donesu odluku svaki kontakt rukom penal i to je to. Bez obzira je li napucana, odbijena, izyebana, doyebana itd..Brokula je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:24Ne znam ni sto igraci sklanjaju ruku iza ledja uopste ako je ovo prirodan polozaj i ako mozes izblokirat gol ovako realnoPensioner26 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:21Najgore je što nema definisanog pravila za igranje rukom. Oni moraju to razjasniti, da je svaki prokleti kontakt rukom u 16 penal ili ne. Ovako će uvijek biti nekih subjektivnih odluka sudija, ruka bila u prirodnom, neprirodnom položaju, napucana izbliza, napucana iz daljine, qrac palac…Onda dođeš do tih situacija Kovačićeve i Dunkove ruke gdje ne svira, onda će iduća 2 kola svirati. Realno rupa u zakonu, smeće od suđenja.
Ali sjetimo se prosle godine kakav penal nije sviran Man utd protiv tottasa kada je romero blokirao rukom,ono kada nije svirano ne mora se vise ni jedna ruka svirati

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
						VOLIM TE ČELIK!!!!!
- Pensioner26
- Kontakt:
Ja nigdje nisam rekao da nije bio penal, već dok god nije pravilo 100% regulisano, sudije mogu ovako tlačiti ekipe kad im se ćefne i digne.topnik1 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:39Ovdje je lopta isla u gol ,lik je blokirao rukom ,ja stvarno nezz sta je penal ako ovo nije.Pensioner26 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:28Zaboravio sam napomenuti i ruka uz tijelo, ruka nije uz tijelo. Jedan sudija će ti reći na onu situaciju da je ruka uz tijelo dovoljno bila, drugi će ti reći previše razmaka. Kako biti tu pametan, kada nema slikovitog prikaza ovo je penal, ovo nije, jasne odredbe ? Najjednostavnije bi bilo da donesu odluku svaki kontakt rukom penal i to je to. Bez obzira je li napucana, odbijena, izyebana, doyebana itd..
Ali sjetimo se prosle godine kakav penal nije sviran Man utd protiv tottasa kada je romero blokirao rukom,ono kada nije svirano ne mora se vise ni jedna ruka svirati
- JayCatwright
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.