FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

JavierBosnia
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la JavierBosnia » 31 avg 2024, 19:57

JavierBosnia je napisao/la:
14 jul 2024, 17:21
Julardzija nazad u sloveniju?
Pricalo se o tome i prije mjesec ipo, ocekivano sve
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 31 avg 2024, 20:07

Vanja8 je napisao/la:
31 avg 2024, 19:27
Ne znam sam sta da kazem...
Medju prvim sam i za vrijeme Rozmana kritikovao Julardziju, cak i u neke konfrontacije sa pojedinim forumasima ulazio, ono, pises da nije za FKS, a momak pretrci ko pola ekipe zajedno...
Ali, za mene je ovo apsolutno pogresan potez,Julardzija je za Matanovica Kante licno...
Ja kad ga na terenu vidim onako sporog, sa onim bezvoljnim izrazom lica, tacno ne bih ni gledao tekmu...

Sad je kao u fazonu poceo da daje znake zivota, e hebem ti fudbalera ako nakon sedam mjeseci daje naznake da bi mogao ostati na ovome svijetu...
Zar neko zaista misli da Matanovic moze igrati presing...
De ba...
Pa nedodirljivi Rahmanovic je bio qrac od ovce svoju prvu (polu)sezonu kod nas. Nekim igracima treba vise prilagodbe na novu sredinu, jos je on igrac koji je dosao u januaru i na kojem je mrlja da ga je skautirao i doveo bivsi trener koji je postao omrazen medju navijacima. Nije mu lahko, al momak gine na treninzima i ima volju da se dokaze i izbori za mjesto.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 31 avg 2024, 20:12

Surreal je napisao/la:
31 avg 2024, 19:39
Plakaćete vi za Julardžijom, kao što ste i za Crepuljom. Koliko ovdje ima bidona, a za pola godine će kmečati kao i za svakim bivšim igračem ili trenerom. U decembru će govoriti kako smo pustili Rožmana niz vodu i kako smo se ogriješili od njega. Živi bili pa vidjeli..
Crepulja je pape za Julardziju. Nek plaće ko hoće za mene su Rozman i Julardzija obični prolaznici kroz klub kao i vasoski, Sablic i mnogi drugi. Nista nemam protiv njih al obični prolaznici.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2024, 20:19

Nurkovic u prvih 11 Igmana protiv Veleža,mada sam nesto misljenja da se on nece vracati kod nas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 avg 2024, 20:35

napoleon72 je napisao/la:
31 avg 2024, 20:07
Vanja8 je napisao/la:
Medju prvim sam i za vrijeme Rozmana kritikovao Julardziju, cak i u neke konfrontacije sa pojedinim forumasima ulazio, ono, pises da nije za FKS, a momak pretrci ko pola ekipe zajedno...
Ali, za mene je ovo apsolutno pogresan potez,Julardzija je za Matanovica Kante licno...
Ja kad ga na terenu vidim onako sporog, sa onim bezvoljnim izrazom lica, tacno ne bih ni gledao tekmu...

Sad je kao u fazonu poceo da daje znake zivota, e hebem ti fudbalera ako nakon sedam mjeseci daje naznake da bi mogao ostati na ovome svijetu...
De ba...
Pa nedodirljivi Rahmanovic je bio qrac od ovce svoju prvu (polu)sezonu kod nas. Nekim igracima treba vise prilagodbe na novu sredinu, jos je on igrac koji je dosao u januaru i na kojem je mrlja da ga je skautirao i doveo bivsi trener koji je postao omrazen medju navijacima. Nije mu lahko, al momak gine na treninzima i ima volju da se dokaze i izbori za mjesto.
To je to, ako gine na treninzima i pokazuje da može, ja stvarno nemam ništa protiv da dečko ima solidnu minutažu.
Jučer je bio sasvim okej, prošli put također.
Fali mu eksplozivnosti, brzine i još nekih stvari da bi daleko dogurao u karijeri( daleko kao npr Kova ).
Samo čisto sumnjam da je dečko skautiran, to je išlo provjerenom vezom koju ima Ibričić, i ok, ni prvi ni zadnji igrač koji je tako doveden.
Tek ovaj prelazni rok se pokazalo šta znači kvalitetna skauting služba. Minus im je Ristić i može se reći Rockov.
Ovo ostalo je ok, eto možda da je Mujkić do sad malo igrao, ali mislim da je i on ok za neke rotacije.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 31 avg 2024, 20:41

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
31 avg 2024, 20:35
Vanja8 je napisao/la:

De ba...
To je to, ako gine na treninzima i pokazuje da može, ja stvarno nemam ništa protiv da dečko ima solidnu minutažu.
Fali mu eksplozivnosti, brzine i još nekih stvari da bi daleko dogurao u karijeri( daleko kao npr Kova ).
Pa to je upravo nesto sto on nikad nece ni imati...
To je razlika izmedju njega i Amara, ta eksplozivnost se ne uci na treninzima, ta neka vrsta fudbalskog smekerluka je za Matanovica misaona imenica...
Julardzija je bar mogao zaganjati protivnika, ispratiti kontru, pojaviti se i na stoperu, Boga mi kod ovog crnogorca uspijeh je i da stigne do naseg kaznenog...

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 31 avg 2024, 20:45

Matanović, vezni igrač koji iz stojećeg pla al aja čeka da primi loptu, prodor ušesnesterac izneđu tri protivnička igrača koji su btw stajali minimalno 1 metar od njega neko ovde pokušava da prikaže kao pokušaj njegovog oživljavanja od strane Zekića.
Jednostavno izbor igrača nam se skroz suzio brojčano ali naročito kvalitetom.
Julardžija je bio jedan od rijetkih školovanih nogometaša kod nas i njegov odlazak je gubitak za nas.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 31 avg 2024, 20:51

Vanja8 je napisao/la:
31 avg 2024, 20:41

To je razlika izmedju njega i Amara, ta eksplozivnost se ne uci na treninzima, ta neka vrsta fudbalskog smekerluka je za Matanovica misaona imenica...
Julardzija je bar mogao zaganjati protivnika, ispratiti kontru, pojaviti se i na stoperu, Boga mi kod ovog crnogorca uspijeh je i da stigne do naseg kaznenog...
Pa po meni mogu obojica poslužiti, Julardžija trči nenormalno. Ali moramo se nekog riješiti, vjerovatno se stvara prostor za novog veznjaka. To je neka moja pretpostavka.
I ja bi prije rekao da će Matanović otići nego Edin, ali eto Zekić drugačije misli, on u konačnici odgovara nekome iznad sebe na pitanja ako rezultati nisu kako treba.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 31 avg 2024, 20:52

31 avg 2024, 20:51
Vanja8 je napisao/la:
31 avg 2024, 20:41

Pa po meni mogu obojica poslužiti, Julardžija trči nenormalno. Ali moramo se nekog riješiti, vjerovatno se stvara prostor za novog veznjaka. To je neka moja pretpostavka.
I ja bi prije rekao da će Matanović otići nego Edin, ali eto Zekić drugačije misli, on u konačnici odgovara nekome iznad sebe na pitanja ako rezultati nisu kako treba.
Nije samo do toga,neki igraci nece da budu na klupi.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 31 avg 2024, 20:54

Surreal je napisao/la:
31 avg 2024, 19:39
Plakaćete vi za Julardžijom, kao što ste i za Crepuljom. Koliko ovdje ima bidona, a za pola godine će kmečati kao i za svakim bivšim igračem ili trenerom. U decembru će govoriti kako smo pustili Rožmana niz vodu i kako smo se ogriješili od njega. Živi bili pa vidjeli..
:bow: :bow:

slika

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 31 avg 2024, 20:55

Julardziji sretno, solidan vezni igrac koji je sigurno mogao odigrati neke minute ali vjerovatno zeli vise igrati i najbolje za sve da ide na posudbu.

Matanovic ce morati da odigra mnogo vise kvalitetni minuta da bi promijenili misljenje o njemu, meni jos uvijek djeluje jako sporo i ne vjerujem da moze biti nista vise od 10-15 minuta

Oliveiri treba par golova da se digne, ali ako ce Turkes onakve zavrsnice imati, molimo se za njegovo zdravlje

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2024, 21:03

Al pišete gluposti,momak je otišao na posudbu nit je otjeran nit neznam ti sta,pozitivno za obje strane,njemu da se vrati na pravi put gdje mu trebaju minute,a nama da ocekujemo da ga posudba digne kao Gulijašvilija npr.

Pojedinci žale kao da je raskinut ugovor sto misle da je dobar,ovi sto misle da je loš se trude da ga popljuju,nevjerovatno.

Sretno Edine da razvališ dole i ako bude tako da se vratiš,da imamo bolju verziju tebe,ako ne boze moj ideš dalje.

U ovom trenutku dobra odluka za obje strane.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 31 avg 2024, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 31 avg 2024, 21:05

U17

Radnik B - FKS 1-10 :kafa:

Sirćo Amer 10', 17'
H.Mehmedović Anes 11', 35', 53', 78'
Dazdarević Edib 37'
Vrban Kenan 39'
Pajević Alan 70'
Pita Mak 86'

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 31 avg 2024, 21:26

Jularđija motorički dobar,za onu Rožmanovu igru i može poslužiti,trenuto apsolutno nema mjesta.Prvo zbog svoje visine,drugo jer prema naprijed nema potreban kvalitet.
Imamo Đorđevića i Bubanju trećeg nemamo.
Probao je Mustafića,Mehmedovića,Anđušića,Jularđiju i evo sada Matanovića.Realno svaki od njih je podobro limitiran.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 31 avg 2024, 21:28

Sinoć ko je fakat zaslužio prolaznu ocjenu bili su jedino rezervisti. Turkeš je hladnokrvni ubica. Napadač kakav nam je trebao. Čatak je gajio sličan stil igre,. Nije puno razmišljao odmah je šutao, ali mu je trebalo 15 šuteva za jedan gol. Unušić podvali par loptu, između ostalog i onu za drugi gol baš majstorski. Krila i bekovi su imali takvih situacija jedno 20 na utakmici i sve i jedna lopta je bila totalno beskorisna. Vakat je da se Began klupira. Matanović također odličan po ulasku i AMF tog tipa nam treba. Kad ti ne ide u pas igri da imaš igrača koji može solirati i probijati protivničke odbrane.

Ne mogu da vjerujem da neko žali za Julardžijom. Jedan od najlošijih igrača u posljednjih desetak godina u našem klubu za kojeg smo još i odštetu platili, a na kraju ćemo se isplatiti da ga uopće otjeramo.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 31 avg 2024, 21:46

Nurković gol
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 31 avg 2024, 21:49

Bravo Bakire :clap: još igra lijevo krilo,Husref Hebiba gura na desetku :mrgreen:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 31 avg 2024, 21:50

H8Z7 je napisao/la:
31 avg 2024, 21:46
Nurković gol
Nadam se da ce biti standardan dole do kraja sezone. Taman da na dovoljnom uzorku utakmicu vidimo, da li je materijal za nas.

broj6
Kontakt:

Post Postao/la broj6 » 31 avg 2024, 21:59

Pored Matanovica, Mehmedovica, Andjusica pa cak i Mustafica, Julardzija bi pored Bubanje trebao biti prvi izbor. Ova cetvorica su zalutala u ozbiljniji fudbal, nemaju kretnju a misle da su tehnicari.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 31 avg 2024, 22:05

BigZlatan je napisao/la:
31 avg 2024, 21:05
U17

Radnik B - FKS 1-10 :kafa:

Sirćo Amer 10', 17'
H.Mehmedović Anes 11', 35', 53', 78'
Dazdarević Edib 37'
Vrban Kenan 39'
Pajević Alan 70'
Pita Mak 86'
Inace anes bi vec trebao za u19
Radi se o vanserijskim talentu
Inace nije pozivan nikad u repku :kafa:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Tarapi, ubipara, Velo6 i 62 gosta.