Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ja mislim da je Virtu4I Pranjić glavom i bradom, može li ovo neko ispitati 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Opsesija je dostigla vrhunac. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
E zamisli umjesto da se brineš o bolestima u svojoj kući ti dane provodiš na forumu i lažeš koliko je ljudi bilo na Koševu sinoć haahhahaha tužan život
Znači lobotomirani mozgovi su u svojim glavama skontali, nakon što je FK Sarajevo dobro otvorilo sezonu da su miljenici Saveza i Vice i da je FK Sarajevo već prvak a ako se kojim slučajem to ne desi pisanja će ići u smjeru "kako ni namještenu titulu ne znaju osvojiti".
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ne gledas trenutno Leverkusenu-Leipzig pogledaj jednu situaciju iz 88 minuta.
VAR soba zove glavnog sudiju jer misle da je penal. Gledao, gledao, odlučio da se ne slozi s VAR sobom i nije svirao penal.
Cisto da vidis kako se to inace radi, da nije onako kako ti mislis. Jer lazes raju ovdje besramno.
Zivio

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Da izmirite dugovanja prvo?

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma pusti ga tu je ispao glup koliko je težak. Jasna namjera da predimenzionira se nivo greške. To se dešava svako kolo.feniksptica je napisao/la: ↑31 avg 2024, 20:26Ako ne gledas trenutno Leverkusenu-Leipzig pogledaj jednu situaciju iz 88 minuta.
VAR soba zove glavnog sudiju jer misle da je penal. Gledao, gledao, odlučio da se ne slozi s VAR sobom i nije svirao penal.
Cisto da vidis kako se to inace radi, da nije onako kako ti mislis. Jer lazes raju ovdje besramno.
Zivio![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Nisi dobro ispratio situaciju na Leverkusenu. On je svirao faul za Leverkusen i izvukao loptu van 16m, a VAR soba ga je zvala da pogleda taj startfeniksptica je napisao/la: ↑31 avg 2024, 20:26Ako ne gledas trenutno Leverkusenu-Leipzig pogledaj jednu situaciju iz 88 minuta.
Zivio![]()
jer se desio u 16m. Eh pošto nije bilo dovoljno elemenata za penal on je promjenio tu odluku.
Da je ono bilo van 16m ostala bi odluka da je faul.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Teren u Vrapcicima 

Ako ćemo vjerovati zvaničnim podacima kada prikazuju brojku vaše posjete, onda moramo vjerovati da je bilo 6500 sinoć na Hasetu.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:42
Nije 1000 al Boga mi 500-550 jeste , to je najbolja brojka ikad u Tuzli (gostujuci sektor) . Protiv Radnika vas je 4500 max !

arelinho je napisao/la: ↑31 avg 2024, 20:51Nisi dobro ispratio situaciju na Leverkusenu. On je svirao faul za Leverkusen i izvukao loptu van 16m, a VAR soba ga je zvala da pogleda taj start
jer se desio u 16m. Eh pošto nije bilo dovoljno elemenata za penal on je promjenio tu odluku.
Da je ono bilo van 16m ostala bi odluka da je faul.![]()
Ma ne bi to ni pogledao svakako, ali raduje me da je ponovo ispao glup.
Sad će oni kao sumanuti gledati svaku VAR odluku, ne bi li sudija kontrirao VAR sobi, samo da bi pisali ovdje, ali će uvijek ispasti glupani.
Nisam imao pojma da ih ima ovoliko koji još uvijek ne shvataju kako VAR funkcioniše, toliko godina nakon što je uveden.
Oni nemaju pojma zašto u VAR sobi imamo baš trojicu sudija, a to je presudno u rijetkim situacijama kad glavni sudija ide protiv odluke iz VAR sobe.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 21:03Ako ćemo vjerovati zvaničnim podacima kada prikazuju brojku vaše posjete, onda moramo vjerovati da je bilo 6500 sinoć na Hasetu.Meraak1921 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:42
Nije 1000 al Boga mi 500-550 jeste , to je najbolja brojka ikad u Tuzli (gostujuci sektor) . Protiv Radnika vas je 4500 max !![]()
Onda je ovdje bilo 55 000
Šta je sa ovim terenom Veleza požutio ko Miljacka
niko od naših klubova ne zna da se brine o terenima ne kaže se bezveze nije zvaka za seljaka

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Pa prvi i osnovni uvjet za održavanje travnjaka ove vrste i koji je jasno naglašen jetse da se zaljevanje ne može i ne smije vršiti vodom iz vodovoda a o ostalim uvjetima temperaturi vode koja se koristi za zaljevanje, temperaturi zraka ili vlažnosti zraka ne treba trošiti riječi.
Zadnja izmjena: AVNOJ, dana/u 31 avg 2024, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
reci ce vrucina, ali nismo mi jedina zemlja gdje je vruce, pa opet ljudima tereni ne izgledaju sprzeno. ne razumijem se, ali valjda ce se oporaviti travnjak od ovoga.
sto se tekme tice, igman bolji.
sto se tekme tice, igman bolji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.