NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kako medju 6 a na fb pises opstanak cilj
i kad te svi cijene, sto ne mapravis negdje nesto, sto te ne uzme neki premijerligas za direktora, sportskog direktora, skauta...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Sto bolan odgovaras, mene stomak od smijeha zaboli od ove price, pa kaze, u trku dribla

-
- Kontakt:
ova ekipa će svoj kvalitet pokazati na terenu, a eto bitno da ti znaš gdje sam ja skaut ili nešto drugo, šta se ja imam tebi pravdat i defitivino možete pisat šta hoćete ne dotičete me vjeruj…. Vi laptdate mi pravimo priču velika je razlika.
Uživajte svako dobro vam želim.
I sve i jedan stranac koji je došao klub je imao interes.
Još su nas lopovi izvarali za trening kompenzacije: Omerovic, Bristric i Pekaric. Ali idemo dalje i na kraju sezone se vidimo upamtite top 6 ekipa, cemo biti, bez euforije i pompe…
Do tada možete pisat sta hoćete ovdje….
Dabogda taj iranac bio Mesi pa ga zvijezda prodala za dobre pare,covjece ti ovde mislis da si pokupio svu pamet svijeta I da se klub samo oko tebe vrti.
Niko ti ne spori ovde da volis zvijezdu I da si doprinjeo njenom opstanku ali nisi ti sam u toj prici spusti se malo.
Vidis da odavno u zvijezdi nema pomaka jel to cilj svake godine za opstanak igrat a neka klubovi kao sto su stupčanica se bore za Pl?
Nikad manje navijača na utakmicama nikog ne zanima očito ta vaša priča stadion u katastrofalnom stanju.
Igrači roster isto sklopljen napamet,kad sam ti govorio bekovi ti trebaju vi heru stavljate na beka a koje kakve irance dovodite na krila govorio si nema se para valja I ovo platit.
Sad si vidio da Skripi odbrana buducnost te raspe kuci sa 4 komada pa dovodis bekove.
Niko ovde nije stručnjak forum je I svako ima pravo na komentar I kritiku,davali smo mi svi koje koliko mogao ali za sta da dajemo I za koga kad eto ti sve znaš a mi smo seljaci.
Niko ti ne spori ovde da volis zvijezdu I da si doprinjeo njenom opstanku ali nisi ti sam u toj prici spusti se malo.
Vidis da odavno u zvijezdi nema pomaka jel to cilj svake godine za opstanak igrat a neka klubovi kao sto su stupčanica se bore za Pl?
Nikad manje navijača na utakmicama nikog ne zanima očito ta vaša priča stadion u katastrofalnom stanju.
Igrači roster isto sklopljen napamet,kad sam ti govorio bekovi ti trebaju vi heru stavljate na beka a koje kakve irance dovodite na krila govorio si nema se para valja I ovo platit.
Sad si vidio da Skripi odbrana buducnost te raspe kuci sa 4 komada pa dovodis bekove.
Niko ovde nije stručnjak forum je I svako ima pravo na komentar I kritiku,davali smo mi svi koje koliko mogao ali za sta da dajemo I za koga kad eto ti sve znaš a mi smo seljaci.
Dovesti Dušana Hodzica, krtolu bi bi veci zalog i za premijerligase od 6 mj pa dole... Bravo Piska, za sve sto radis za svoj klub...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Cijenite svoje ljude dok su tu, Zvijezda je velik aparat, valja podmiriti sve dnevne, sedmicne, mjesecne troskove... Piska i ovi momci unutar kluba su vojnici kluba, ko je u sportu zna o cemu pisem.. Pisem samo cinjenicno stanje, sto god ko mislio...
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
SISTEM TE LAŽE ! !
-
- Kontakt:
Pa ti druže nisi svjestan da poslije Grada i Gradske uprave najviše novca donesem ja preko svojih izvora u klub, kući nisam danima da bi riješio neke stvari, koristim svoje privatne veze da bi napravio nešto dole, i Napravit ću. Zvijezda da bi se borila za Pl treba Napravit teren neće niko doći u klub da vraća dugove od ranije priprema se teren za neke investitore al to ne ide preko noći, nećemo da stavljamo sebi izjave Pl ili nešto kao jedinstvo Zvijezdin je cilj stabilizacija i to pričam već par godina dodji da vidiš izvode šta smo sve već vratili. Ostalo je još par budala sto rade druže to je realnost, Budućnost 11 na 11 nikad nebi pobjedila al nebitno vi imate svoje viđenje slobodno, ajde u klub samo da postu nosas i zahtjeve sponzorske ljudima pa da vidiš neke stvari. Za godinu dvije Zvijezda kad završi svoje sobe u sklopu stadiona i restoran će bit prava priča a sto se tiče stadiona njime upravlja Parkinzi d.o.o mi nemamo ništa sa time, i terene i kompleks oni održavaju prema tome u parkinge Denisu i sve mu napisi vezano za terene i tribine. Lijep pozdrav poželim i ja samo doc na utakmicu i gledat vjeruj.Edo1922 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 22:33Dabogda taj iranac bio Mesi pa ga zvijezda prodala za dobre pare,covjece ti ovde mislis da si pokupio svu pamet svijeta I da se klub samo oko tebe vrti.
I još nešto da dodam vama pojedincima skupa karta a kamoli nešto drugo, znam ja edo ko si ti vrtio si se ti dole pa si pobjegao glavom
Bez obzira i opet dodjes ovdje hudbe držiš uživajte mi imamo
Dugoročnu viziju, odustat nećemo vaši ovi komentari mi samo elan daju i ljudima u klubu.
Mislim da Piska nije zasluzio da ga toliko napadas. Istina je da i on pravi greske kao i svako ko nesto radi, ali on se trudi da uci na svojim greskama i puno ih je manje nego prije par godina. Prosle godine je Piska spasavao Zvijezdu od gasenja a ti sada prucas o Premijer ligi. Stabilizacija kluba je prava stvar nakon onolikih blokada racuna, neodigrane utakmice, tuzbi.. Godunama se srljalo i napadalo to prvo mjesto bez dobrog plana a dugovi rasli. Proljetni dio proslog prvenstva Zvijezda je odlicno igrala iako pod ogromnim pritiskom radi moguceg ispadanja i ppsjeta je trebala biti puno bolja. Sretno Zvijezdi u nastavku takmicenjaEdo1922 je napisao/la: ↑26 avg 2024, 22:33Dabogda taj iranac bio Mesi pa ga zvijezda prodala za dobre pare,covjece ti ovde mislis da si pokupio svu pamet svijeta I da se klub samo oko tebe vrti.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Top topova sve, ja ne znam otkud nekom obraz da kritikuje. Nikad bolje stanje nije bilo 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Pa da ti kažem pametnjakovicu, pitaj igrače kada su zadnji put zaredom dobili 6 Plata u Zvijezdu, evo danas smo računali 70.000 km je do današnjeg dana utrošeno, na prvu platu, pare na ruke, hrana, stanovi, prevoz, organizaciju utakmice, kotizacije i kazne prema savezu. Od toga gradska uprava je prebacila oko 40.000 upravni odbor je unio 30.000 km. Al bitno je pisat, neupućen nebuloze ovdje vidi malo kako je u drugim klubovima. A najviše bi volio samo da dodjes postu da raznosis pa da vidiš, situaciju, a za provokacije sve ove i sto ne prestaješ da me provociraš, polako zemljačeVivaLaStella je napisao/la: ↑28 avg 2024, 14:35Top topova sve, ja ne znam otkud nekom obraz da kritikuje. Nikad bolje stanje nije bilo![]()
- VivaLaStella
- Kontakt:
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
-
- Kontakt:
Ne do Bog da alpenstil pravi stadion ne bi ga nikad dočekali u cemu je problem?
Danas sam vidio da je dovezen nosac i jos nekog materijala. Vjerovatno ce biti zavrseno pred izbore
Nikad losija igra. Posebno brine manekenstvo sto igraci pokazuju na celu sa Kozicem. Neretljak je bolju igru imo onu sezonu sa djecom vec ovaj sto je balerine treniro, a izgleda i nastavio
-
- Kontakt:
Trener goli kur*c igraci pic*e koji nemaju ni 5% borbe protiv ekipe koja se jedva skupila sa ovom tekmom ce te otjerat i ovo malo publike.
-
- Kontakt:
Od samog starta se vidilo da nece na dobro sa ovim trenerom, na upravi je da odluci dalji korak, opet kazem, covjeku svaka cast al mislim da mu je Zvijezda velik zalogaj.
A ovo nezalaganje pojedinaca nadam se da cete na plati da im prikazete.
A ovo nezalaganje pojedinaca nadam se da cete na plati da im prikazete.
Nakon 2 domaca poraza u kojima smo pokazali da nemamo nikakvu igru ni ideju, mislim da je vrijeme razmisliti o novom treneru. Nije problem ni izgubiti u dobroj utakmici ali ovo je sramota. Najbolji pojedinac Alison. Pepic je upropastio najbolju sansu na utakmici svojom skrtoscu, dok mi gubimo. Ispao je pravi idiot.
Da je bilo 11 na 11, nikada nas ne bi...ohh wait...
Ajmo stabilizacija kako ide dva poraza kući sad u zenicu nek ti iranac dribla u trku.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.