A šta je sa onom titula nam ne treba hahahahah xDDD? je napisao/la:$, &
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Samo_Slavija
- Kontakt:
Re: 20.kolo Premijer Lige BiH
- Бањалучанин
- Kontakt:
- Samo_Slavija
- Kontakt:
? je napisao/la:? " $ " те ', па - " " јасно....
Desilo se upravo suprotno.REANIMATOR je napisao/la:$-",'," ово напета " % "," $ $ $ 1-0," ? го![]()
Сарајево-$,$ - Сарајево $,? $ $ на ТВ,$ јесу ? &!
?-&,не " ' ? " $,$ " " " " 2,? & " % ? " ? "!
?-$,& - ",$ $ опет $![]()
?-?," пар ?,$ ? " "
$-$,$ & $ $ $
"-" 5-0 за "
?-",$ ",$ - го $,? & не $ ' & у $ ? $,а " ' $ ?,а $ & не " у Сарајеву,& - % " "!
Spammer
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #
kad zabijete go Travniku skacete ko da ste zabili Barceloni, kad ste u vrhu, po 9000 vas dodje na tekmu, zato pusti mi tu suplju titula netreba, to vi ko nebi izasli u Evropu da budete prvi!? Pitajte malo trenera i igrace treba li titula, previse ste umislili da vi vodite politiku kluba? je napisao/la:? " $ " те ', па - " " јасно....
sto se tice ovog iz Lukavice, dovoljno je reci da na tekme Slavije dodje onoliko sokolovcica, koliko on trenutno ima postova, prema tome ja se nebi javljao, posebno nebi glumio e-mangupe.
>Vamos Sevilla<
Kad se Leotar prodao prodajte se i viSamo_Slavija je napisao/la:Željo dobioUuuuu pa mi moramo Borca pustiti sutra
![]()
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Popović Lazar
- Kontakt:
Dok su bili drugi i vidjeli da nemaju šanse,počeli su pjevati :Samo_Slavija je napisao/la:? je napisao/la:? " $ " те ', па - " " јасно....
"Titula nam ne treba,jer bosna nije naša država" (Prošla sezona)
Sada kada su prvi,ma šta ti je ne spominje se
AJ BOJAC
Hajde lazare,hajde Lazare..
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Sto se tice Sokolova,to je toliko kvalitetna grupa da me ne bi iznenadilo da danas navijaju za-Borac
Eto koliko ih cijenim,mislim da je njima vaznije da "zavuku" Zelji,nego da Slavija pobjedi!
Eto koliko ih cijenim,mislim da je njima vaznije da "zavuku" Zelji,nego da Slavija pobjedi!
Pjeva se na svakoj utakmici,nemoj da se gubis sine.Zna se sto nam titula "treba".Pare,pare,Evropa,pare...A trofej u Vrbas.Popović Lazar je napisao/la:
Dok su bili drugi i vidjeli da nemaju šanse,počeli su pjevati :
Sada kada su prvi,ma šta ti je ne spominje se![]()
AJ BOJAC
Ovakvim nema lijeka.Samo_Slavija je napisao/la:? je napisao/la:? " $ " те ', па - " " јасно....
Čelik Zenica 1945
Sto onda ne pjevate trofej ne treba,ali treba titula,BiH nije nasa drzava,samo tu mi zivimo i njen pasos imamotatamata2 je napisao/la:Pjeva se na svakoj utakmici,nemoj da se gubis sine.Zna se sto nam titula "treba".Pare,pare,Evropa,pare...A trofej u Vrbas.Popović Lazar je napisao/la:
Dok su bili drugi i vidjeli da nemaju šanse,počeli su pjevati :
Sada kada su prvi,ma šta ti je ne spominje se![]()
AJ BOJAC
Ovako bi bilo cool
1921-2011
- Neprilagodjen
- Kontakt:
U sustini,tekst "Bosna nije nasa drzava" im je i tacan,jer drzava nije Bosna,vec Bosna i Hercegovina,tako da nema razloga za ljutnju 
- zeljovac87
- Kontakt:
U jesi im suknuo, a?Neprilagodjen je napisao/la:U sustini,tekst "Bosna nije nasa drzava" im je i tacan,jer drzava nije Bosna,vec Bosna i Hercegovina,tako da nema razloga za ljutnju
mene interesuje kako to da hrvat moze suditi utakmicu izmedju bosnjackog i hrvatskog kluba, pa logicno je da ce namjestati hrvatskom timu!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
demamo je napisao/la:mene interesuje kako to da hrvat moze suditi utakmicu izmedju bosnjackog i hrvatskog kluba, pa logicno je da ce namjestati hrvatskom timu!

- drH(za PES 6)
- Kontakt:
tatamata2 je napisao/la:demamo je napisao/la:mene interesuje kako to da hrvat moze suditi utakmicu izmedju bosnjackog i hrvatskog kluba, pa logicno je da ce namjestati hrvatskom timu!

-Ban zato sto ljudima koji su glupi kazem otvoreno da su glupi-
ulaznica je napisao/la:Ma jok buraz, sutra je cisti X. Jbg trebaju i Dodi bodovi.? je napisao/la:$ ' звао $, & $ ' је " &...tm-ovac iz mase je napisao/la:Željo pobjeđuje...Znaci sutra ...Slavija-Borac 2
? ", ?!
pa navikli ljudi da im se šilji u tuzli pa im čudno kad se nešto regularno desi,kad se(ako se) smjeni ovaj savez predviđam im ispadanje iz lige.a o objektivnosti i novinarskoj etici onog nazovi komentatora iz tuzle je bespotrebno raspravljati,koji papak.silenT. je napisao/la:po meni čist penal za Zrinjski... o Slobodi i njihovom ciganluku nemam komentara...
sve je se vidilo na pregledu...
ali nema para,sve se rastalilo....
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 04 apr 2011, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
SARAJEVO BUDUCNOST - pobjeda sarajava mada uz losu igru mislim da ce bit 2 0 i sanjo sam obuca i pehlic daju golove
SLOBODA ZRINJSKI -mirise mi na 2 ,da ce zrinjski uzet iz sumnjivog penala
VELEZ OLIMPIK- 3 0 rutinski jer olimpik se okreno kupu
LEOTAR-ZELJO mislim da zeljo ovo moze uzet nekako mislim da bi odbrana gostiju mogla kiksat a to iskoristiti SVRAKA
SLAVIJA BORAC X i to nesto imam osjecaj da ce bit 0 0
DRINA Z ZVIJEZDA -u drini HAVARIJA KO KOD NAS NA ROSTILJU KAD SE NAPUSIMO,tako da mislim da bi zvijezda mogla ovo uzet sa nekih 2 1
SIROKI TRAVNIK- novi trener, uzima siroki jedan razlike
SLOBODA ZRINJSKI -mirise mi na 2 ,da ce zrinjski uzet iz sumnjivog penala
VELEZ OLIMPIK- 3 0 rutinski jer olimpik se okreno kupu
LEOTAR-ZELJO mislim da zeljo ovo moze uzet nekako mislim da bi odbrana gostiju mogla kiksat a to iskoristiti SVRAKA
SLAVIJA BORAC X i to nesto imam osjecaj da ce bit 0 0
DRINA Z ZVIJEZDA -u drini HAVARIJA KO KOD NAS NA ROSTILJU KAD SE NAPUSIMO,tako da mislim da bi zvijezda mogla ovo uzet sa nekih 2 1
SIROKI TRAVNIK- novi trener, uzima siroki jedan razlike
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.