NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ne znam za link evo me na stadionu.
Ovo fkt je muka za gledati. Golman je nula obicna, ja ne znam sta je radio u Velezu 2 godine.
Sudija isto je katastrofa , nevjerovatno sta lik radi, kao da igramo u gostima.
Ni jedna jedina akcija nije uigrana i ovdje ne pomaze Anceloti. Ja ne znam otkud Ismetu volja da vodi ovo sve.
Ovo fkt je muka za gledati. Golman je nula obicna, ja ne znam sta je radio u Velezu 2 godine.
Sudija isto je katastrofa , nevjerovatno sta lik radi, kao da igramo u gostima.
Ni jedna jedina akcija nije uigrana i ovdje ne pomaze Anceloti. Ja ne znam otkud Ismetu volja da vodi ovo sve.
I kad mi neko kaže ima na našem kantonu djece, ima al u kurcu, svi su isti ili gori od ovoga Nanića.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Ma nema nase djece i treba zabraniti bavljenje nogometom svima sa USK.
Ovo je nevjerovatno..
Ovo je nevjerovatno..
Bilic je za ovog Nanica pojam talenta... uzas kakva nesigurnost.
Horor, mislio sam da ih imamo kad su pali oko 20te minute, nismo tad iskoristili par sansi i gotovo
Horor, mislio sam da ih imamo kad su pali oko 20te minute, nismo tad iskoristili par sansi i gotovo
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
znaci prestao si vjerovati u Naninog?nebeskasila je napisao/la: ↑31 avg 2024, 17:57Ma nema nase djece i treba zabraniti bavljenje nogometom svima sa USK.
Ovo je nevjerovatno..
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ljuca prolazna ocjena zbog borbenosti.. Ostalo blago rečeno katastrofa... Nanicu za tebe nije ovaj sport..
Hajde sto ne zna , sto je kriv za gol ( identično kao i u prošlim utakmicama), njegova nezainteresiranost za utakmicu je nedopustiva..
Današnja utakmica je nažalost odraz klub i sistema rada..
Hajde sto ne zna , sto je kriv za gol ( identično kao i u prošlim utakmicama), njegova nezainteresiranost za utakmicu je nedopustiva..
Današnja utakmica je nažalost odraz klub i sistema rada..
-
- Kontakt:
Ne u Naninog, prestao sam vjerovati u ovaj klub, izgubio sam vjeru u sve. Ovo je vise nemoguce. Da nas neke seljacine dobijaju kod kuce. Da nas sudija yebe u Bihacu. Pa to se nikad dozvolilo nije.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑31 avg 2024, 18:39znaci prestao si vjerovati u Naninog?nebeskasila je napisao/la: ↑31 avg 2024, 17:57Ma nema nase djece i treba zabraniti bavljenje nogometom svima sa USK.
Ovo je nevjerovatno..
Zašto je Goražde seljačko, a kao Bihać nije?nebeskasila je napisao/la: ↑31 avg 2024, 18:53Ne u Naninog, prestao sam vjerovati u ovaj klub, izgubio sam vjeru u sve. Ovo je vise nemoguce. Da nas neke seljacine dobijaju kod kuce. Da nas sudija yebe u Bihacu. Pa to se nikad dozvolilo nije.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑31 avg 2024, 18:39znaci prestao si vjerovati u Naninog?nebeskasila je napisao/la: ↑31 avg 2024, 17:57Ma nema nase djece i treba zabraniti bavljenje nogometom svima sa USK.
Ovo je nevjerovatno..

Ma za ovo stanje je ISKLJUČIVO kriva Skupština kluba koja je kasno reagovala. Hasan je jasno rekao da sam ne može zadržati klub u ovome rangu sa ono para što je osigurao i podnio ostavku. Ako već nisu Hasana mogli pogurati, trebali su klub dati Naninom na vrijeme, ako ništa zadržao bi 3-4 igrača od prošle godine koji imaju neki kvalitet. Ovako kasnimo u svemu i to nam se sada vraća na najgori mogući način. Selam Tulić Zele jedan od članova Skupštine za vrijeme utakmice šeta po gradu u japankama, toliko mu je stalo do Jedinstva sa ne može doći pogledati utakmicu.
Uvijek se vraćamo na našu djecu, na djecu sa kantona, vidjeli smo kakav je golman Nanić, Harbaš letao kao muha bez glave, Skenderović ušao i ništa nije pokazao, Smailoviću did neki sa tribine dobaci nesto on odmah **** mater, kad je mangup nek podnese kritiku i pokaže na terenu da je mangup. O Kuriću nema smisla više trošiti riječi.
Uvijek se vraćamo na našu djecu, na djecu sa kantona, vidjeli smo kakav je golman Nanić, Harbaš letao kao muha bez glave, Skenderović ušao i ništa nije pokazao, Smailoviću did neki sa tribine dobaci nesto on odmah **** mater, kad je mangup nek podnese kritiku i pokaže na terenu da je mangup. O Kuriću nema smisla više trošiti riječi.
A stvarno nije fer govoriti kad vas neko dobije da su seljaci. Tako je bilo i poslije Gradine a evo sad i za Goražde.
-
- Kontakt:
Nisam rekao da je Gorazde seljacko nego pola vase ekipe , pocevsi od golmana pa dalje. Protiv Gorazda nemam nista nit cu imatiKarlMarx je napisao/la: ↑31 avg 2024, 18:56Zašto je Goražde seljačko, a kao Bihać nije?nebeskasila je napisao/la: ↑31 avg 2024, 18:53Ne u Naninog, prestao sam vjerovati u ovaj klub, izgubio sam vjeru u sve. Ovo je vise nemoguce. Da nas neke seljacine dobijaju kod kuce. Da nas sudija yebe u Bihacu. Pa to se nikad dozvolilo nije.![]()
-
- Kontakt:
Sta ti pricas brate gluposti. Igraci Gradine dobili aplauze za svaki gol, svaki dobar potez. Ljudi odigrali gospodski , pobijedili posteno i to je to. Gdje je ovdje neko napisao da jw ko iz gradine seljaci.
Ovdje sam rekao za golmana Gorazda da je seljacina, kao i jos par igraca, nez ih tko su
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jedini seljaci smo mi, vjerujete li jos u ovu ekipu.
Nanin je imao Zaru i Poturalica na izvolite ne serite molim vas, glumio je Mamica eto mu sada
Nanin je imao Zaru i Poturalica na izvolite ne serite molim vas, glumio je Mamica eto mu sada
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Kako si ti cudan nekad. Imao na izvolite a ljudi trazili na hiljade maraka. Etp poturalic rekao igrati dzabe pa ga ovaj odbioInatSilniBosanski je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:16Jedini seljaci smo mi, vjerujete li jos u ovu ekipu.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Izvini drug, ali logika je da traze. Sada svaki hamelj ima 1200 platu i zivi od fudbala (od nas budala). Ovi malo bolji bez 3 do 5 milja na ruke nece da pricaju. Situacija onda i jest takva kakva je, mora se malo kesa i odrijesiti. Ovako cete izaci 3x skuplje, zatvarat ces sudije po par hiljada i opet ti nije garant da ces dobiti i da na takvu ekipu mogu pomoci.nebeskasila je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:24Kako si ti cudan nekad. Imao na izvolite a ljudi trazili na hiljade maraka. Etp poturalic rekao igrati dzabe pa ga ovaj odbioInatSilniBosanski je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:16Jedini seljaci smo mi, vjerujete li jos u ovu ekipu.
-
- Kontakt:
Pa sve ja to razumijem ali ako su trazili neke pare koje se nemaju otkud platiti logika da ce se taj igrac odbiti. Eto mi ne bi da Poturalic igra za nas. Zaric takodjer. Prosle sezone izbjegli ispadanje za dlaku, i onda smo svi mislili ovu sezonu mi cemo pokidati. Ne ide preko noci i to je toHeliosIzDomzala je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:37Izvini drug, ali logika je da traze. Sada svaki hamelj ima 1200 platu i zivi od fudbala (od nas budala). Ovi malo bolji bez 3 do 5 milja na ruke nece da pricaju. Situacija onda i jest takva kakva je, mora se malo kesa i odrijesiti. Ovako cete izaci 3x skuplje, zatvarat ces sudije po par hiljada i opet ti nije garant da ces dobiti i da na takvu ekipu mogu pomoci.nebeskasila je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:24Kako si ti cudan nekad. Imao na izvolite a ljudi trazili na hiljade maraka. Etp poturalic rekao igrati dzabe pa ga ovaj odbioInatSilniBosanski je napisao/la: ↑31 avg 2024, 19:16Jedini seljaci smo mi, vjerujete li jos u ovu ekipu.
Ma mi prije svega svi zajedno uključujući i mene imamo nerealna očekivanja.
Ako Nanin ima iskrene namjere, a nadam se da ima, sve ovo mora biti proces. Totalno bi druga priča bila da smo uspjeli ove dvije domaće ako ništa na guračku, ali nažalost nismo uspjeli.
Ekipa je fizički nespremna, trener koji je prošao pripreme sa ekipom nije postavio prave temelje, imamo tri igrača koji sigurno imaju mjesto u prvih 11, ali nisu im gotove registracije.
Ako Nanin ima iskrene namjere, a nadam se da ima, sve ovo mora biti proces. Totalno bi druga priča bila da smo uspjeli ove dvije domaće ako ništa na guračku, ali nažalost nismo uspjeli.
Ekipa je fizički nespremna, trener koji je prošao pripreme sa ekipom nije postavio prave temelje, imamo tri igrača koji sigurno imaju mjesto u prvih 11, ali nisu im gotove registracije.
-
- Kontakt:
Ne znam sta se dešava sa Edisom. Mora to puno bolje.
Mislim da se ta losa atmosfera i stanje oko kluba i u klubu odražava i na mlade igrace koji jos nisu sposobni iznijeti teret.
Realno, blago rečeno ekipa je TALašika, ni glave ni repa. Nerealno je ocekivati od tih mladih momaka neku prevagu posebno od golmana u ekipi koja nema ni veznog reda ni odbrane i ekipe koja u tri utakmice nema šuta na gol kamoli gola iz igre. Bruka i sramota.
Ali kao sto neko rece, a i sam sam govorio ranije, ako je ovo sa novom upravom projekat a i sami su rekli da jeste, onda ce trebati puno, puno vremena i strpljenja sa ovim momcima.
U sistemu, koji je truho godinama nista se ne moze i nece napraviti preko noci, to ne moze u mnogo organizovanijim klubovima i drzavama kamoli kod nas
Mislim da se ta losa atmosfera i stanje oko kluba i u klubu odražava i na mlade igrace koji jos nisu sposobni iznijeti teret.
Realno, blago rečeno ekipa je TALašika, ni glave ni repa. Nerealno je ocekivati od tih mladih momaka neku prevagu posebno od golmana u ekipi koja nema ni veznog reda ni odbrane i ekipe koja u tri utakmice nema šuta na gol kamoli gola iz igre. Bruka i sramota.
Ali kao sto neko rece, a i sam sam govorio ranije, ako je ovo sa novom upravom projekat a i sami su rekli da jeste, onda ce trebati puno, puno vremena i strpljenja sa ovim momcima.
U sistemu, koji je truho godinama nista se ne moze i nece napraviti preko noci, to ne moze u mnogo organizovanijim klubovima i drzavama kamoli kod nas
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ma daj brigada, na nekima se jednostavno vidi da nisu igraci. Halilovic je pokazao da nije za nogomet, nema ti sta pritisak biti kriv sto ti prodas 15 lopti u svojoj zadnjoj trecini i sto ne mozes cuvati svoju sjenu na terenu. Bilo je pritiska i prije pa su igraci licili na igrace, i mladi pokazivali neki potencijal i kvalitet, pritisak ih nije sprecavao u tome, a ista ili gora situacija oko kluba bila.Imajednabrigada je napisao/la: ↑31 avg 2024, 21:01Ne znam sta se dešava sa Edisom. Mora to puno bolje.
Nanic u prvom mecu prima gol kao neko ko je jucer poceo braniti, danas mu ispala lopta iz ruku i ljudi dali gol. Evo prosle godine je branio Bilic, imao je gresaka jer je mlad al istrpili su ga, prodao je neke golove al ni blizu nije bio kao ovaj... Nanic je jednostanvo dekoncentrisan i nezainteresovan, u srijedu na treningu decko nije pratio igru nikako, dodje lopta do njega on se nesto zayebavao, ispadne mu i Mariagga dadne gol. Isto to se ponovilo i na utakmici, znaci cista nezainteresovanost i manjak fokusa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Evo hladne glave da napisem
Mi nismo ni za k.
Zbog cega i zasto to znaju ljudi koji vode klub. Dugo godina nisam pogledao gore ekipe i gore igre i to je to.
Jel ovo sve greska Demirovica koji nije za mjesec dana uspio uigrati dva pasa, dvije akcije, ne znam
Mi nismo ni za k.
Zbog cega i zasto to znaju ljudi koji vode klub. Dugo godina nisam pogledao gore ekipe i gore igre i to je to.
Jel ovo sve greska Demirovica koji nije za mjesec dana uspio uigrati dva pasa, dvije akcije, ne znam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.