Tottenham Hotspur F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Moze li Tottenham do plasmana u Ligu Prvaka?

1. Da
60
56%
2. Ne
47
44%

Ukupno glasova: 107

Andres
Kontakt:

Re: Tottenham Hotspur F.C.

Post Postao/la Andres » 29 mar 2011, 18:02

Tom Huddlestone je napisao/la:Slušaj, dosta nam je svima tvog pametovanja, pa cu ti ja malu lekciju ocitati :
EPL - 20 ekipa koje sve igraju srcem protiv svih protivnika
La liga - 2 ekipe koje se dosadjuju medju onim jadnim klubovima
Seria A - isti slucaj 2 ekipe i to je to, nekada je bio Juventus i Roma ali obadvije su propale ko zeton
Ligue 1 - isto jadno, postoji jedan Lyon, a ni on ne moze osvojiti ligu iako su najjaci tamo
Bundesliga - mozda i najbolja poslije EPL-a, imaju dobre ekipe, koje se trude i igraju 90 minuta, a ne ko ovi jadni Talijani ili Španci...
Pa to ti ja pricam bre.U Engleskoj se samo igra fudbal 90 minuta.A trofeje dizu ekipe iz Spanije i reprezentacija Spanije.Siguran sam da je to neka zavjera sa UEFOM.Kako kad u Engleskoj jedino znaju trcat :O Imaju najvece majstore na svijetu u EPL-u sve sami svjetski vrh...
Logicno da je jedan WBA jaci od Barcelone zato sto je dio elitne lige u kojoj jedino znaju igrati fudbal i znaju trcat...

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 29 mar 2011, 19:00

Andres je napisao/la:
Tom Huddlestone je napisao/la:Slušaj, dosta nam je svima tvog pametovanja, pa cu ti ja malu lekciju ocitati :
Seria A - isti slucaj 2 ekipe i to je to, nekada je bio Juventus i Roma ali obadvije su propale ko zeton
Ligue 1 - isto jadno, postoji jedan Lyon, a ni on ne moze osvojiti ligu iako su najjaci tamo
Bundesliga - mozda i najbolja poslije EPL-a, imaju dobre ekipe, koje se trude i igraju 90 minuta, a ne ko ovi jadni Talijani ili Španci...
Pa to ti ja pricam bre.U Engleskoj se samo igra fudbal 90 minuta.A trofeje dizu ekipe iz Spanije i reprezentacija Spanije.Siguran sam da je to neka zavjera sa UEFOM.Kako kad u Engleskoj jedino znaju trcat :O Imaju najvece majstore na svijetu u EPL-u sve sami svjetski vrh...
Logicno da je jedan WBA jaci od Barcelone zato sto je dio elitne lige u kojoj jedino znaju igrati fudbal i znaju trcat...
Barcelonu bi naguzio i Blackpool, oni igraju najodvratniji fudbal

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 30 mar 2011, 02:54

Tom Huddlestone je napisao/la:
Andres je napisao/la:
Barcelonu bi naguzio i Blackpool, oni igraju najodvratniji fudbal
Blackpool bi ih ponizio...
Nesumnjivo da je ta ekipa za klasu bolja i veca od ove rtd ekipe Barcelone.

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 30 mar 2011, 09:50

Wellcome back Tom Huddlestone :D 8-)

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 mar 2011, 10:07

:lol: Eh eto u La ligi neigraju...Mozda su prejaki za ostatak, ali isto ostali klubovi iz Spanije igraju u europi, godine su pokazale da europskim tamicenjima nikome nije lako igrati protiv Villareala, Seville, Valencije, At.Madrida itd..

Jesi li ikad pogledao neku tekmu u La Ligi, koja nije tzv "el clasico" ?
Pogledaj malo duele npr. Villareal-Sevilla, Valencia- Sevilla, Atl.Madrid- At.Biblao, Deportivo- Espanyol, baskijske derbije Real Sociedad- At.Bilbao, Racing, napravi kombinaciju izmedju tih klubova ima i drugih..u svakoj tekmi se igra lijep nogomet.
Onda sudi jednoj ligi, dok oci imas samo za PL.

Po tvome nogomet se igra izmedju Totenham- Evertona, Aston- LFC, a vamo npr. Atl.Madrid-Sevilla, Bilbao- Espanyol lakrdija od nogometa :?
Ja pratim spanjolsku i englesku ligu, uzivam u obadvije, volim nogomet..
U cemu je razlika izmedju tekmi tipa borba za opstanak npr. PD R.Zaragosa-Malaga VS npr.PL Wigan-WBA :?
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 30 mar 2011, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 30 mar 2011, 10:22

Blankosice jesi to vidiovita postala :lol: posto znas da covjek prati samo englesku
Rođen s tobom da budem

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 mar 2011, 10:29

Faraon iz Visokog je napisao/la:Blankosice jesi to vidiovita postala :lol: posto znas da covjek prati samo englesku
Nisam piramida :mrgreen:
Samo "ovakvih" je puno.
Po njegovom, lik samo prati La Ligu preko txt..tj. prati spanjolsku ligu preko tablice bodovne.
Dodao bi ovome da EP 2008, SP 2008 ima igraca u prvoj postavi ekipe tipa Villareala, Valencije, Seville, Bilbao itd.. ne samo Barce i R.Madrida.. 8-)

FK Željezničar

Podrška Papetu

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 30 mar 2011, 20:58

Za tvoju informaciju, ne bih ja pisao ovo da ne gledam druge lige, i jest gluplje je gledati ko prosle godine valladolid-xerez, gledao sam tu utakmicu i umalo se nisam objesio, igraju nabij loptu vamo, nabij je tamo, ma cista divota...

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 31 mar 2011, 06:49

Tom Huddlestone je napisao/la:Za tvoju informaciju, ne bih ja pisao ovo da ne gledam druge lige, i jest gluplje je gledati ko prosle godine valladolid-xerez, gledao sam tu utakmicu i umalo se nisam objesio, igraju nabij loptu vamo, nabij je tamo, ma cista divota...
Pa ako pratis La Ligu nebi se uhvatio odma ove tekme, ma nisi ti ni ove ni prosle godine nista pratio, iskreno priznaj..

Zato cisto sumnjam dasi gledao bas "Valladolid- Xerez" :lol:
Eto ja nisam nikad gledao dosadnu tekmu iz PL, ali necu izvlaciti nekoga, 1 tekma dase po tome sudi pihhhhhhhh, sta sa ostalim duelima, dasi gledao bar 20 tak ostali duela, nebi odma za dno tablice zapao :?
Uzivam u PL i PD, igra se lijep nogomet, dinamican.. englezi su svoju ligu unaprijedili iz godine u godinu sa kupovinom igraca upravo iz PD i dovodjenjem spanjolskih strucnjaka.

Ipak klubovi na otoku su postali privatno vlasnistvo, u Spaniji koliko toliko klubovi su sacuvali svoju tradiciju = jedini vlasnici su clanovi kluba, evo npr. Racing i Malaga su pali u ruke privatnog vlasnistva, tako da ovaj gazda Racinga sada vec tvrdi dace za 5 godina "Racing biti u top 3 kluba u Spaniji" :mrgreen: :(

Uostalom, mogao bi ija reci dasam prosle godine gledao Burnley- Portsmuth, Hull City, mesarski nogomet :mrgreen: ali nisam.
Zato jesam puno drugih, godinama uzivam u nogometu PD i PL.
Ubrzo ce duel Real Madrid-Totenham Hotspur, sigurno nas ceka lijep nogomet.
Zdravo.

FK Željezničar

Podrška Papetu

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 31 mar 2011, 13:37

Niko Kranjčar: Otići ću ukoliko me itko želi

Niko Kranjčar potvrdio je nakon prijateljske utakmice hrvatske i francuske nogometne reprezentacije u Parizu da je u procesu traženja novog kluba.

Strani mediji prenose izjavu 26-godišnjeg veznjaka Tottenhama danu Associated Pressu:

- Nastojat ću u vremenu koje je preda mnom pronaći klub u kojem ću igrati, kao što bi učinio bilo koji nogometaš – rekao je Kranjčar dodavši:

- Kamo ću? To ovisi o tome tko će me htjeti. Ako će me itko htjeti. Možda i u neku drugu zemlju, tako bih naučio još jedan strani jezik.

Svoju je posljednju ligašku utakmicu za Spurse Kranjčar odigrao još u prvoj polovici veljače.

- Nedostaje mi nogomet, to je jasno. Nisam u najboljoj formi jer ne igram iz tjedna u tjedan. Ovih 90 minuta protiv Francuske pomoći će mi da se bolje spremim, možda i dobijem više šansi.

Nije Kranjčar spreman prigrliti klupu.

- Ambiciozan sam, želim igrati, a posebice u najboljim godinama. Da sam mlađi čekao bih svoju šansu, pogotovo u tako jakom klubu kakav je Tottenham. Mislim da su za igrača godine u kojima jesam, pa i 28. i 29., najbolje igračke. Svi znaju da mogu igrati iz tjedna u tjedan na najvišoj razini. Trenutačno sam u poziciji rezervnog igrača.

Unatoč teškoj situaciji koju proživljava u klubu, Kranjčar se pred medijima nije želio obrušiti na Harryja Redknappa.

- Na menadžeru je da donosi odluke, moje je poštivati ih i čekati svoju šansu. On je taj koji snosi krivicu za loše stvari, kao što je i zaslužan za dobre. A, nama ove sezone ide sjajno.

- Nikada nisam bio u situaciji koja više frustrira - nastavio je hrvatski veznjak:

- Možda je ovo i moja najbolja sezona. Postigao sam vjerojatno najviše golova, igram najzreliji nogomet u karijeri, a minutaža mi je, vjerojatno, najmanja ikad. Spursi imaju sjajnu momčad, nevjerojatno je koliko talenta imamo. I razumijem da me se ne izabere ispred Garetha Balea koji igra fantastično. No, osjećam se dijelom momčadi, nadam se da ću ponovno zaigrati za nju.

Moglo bi se to dogoditi, nastavlja se u tekstu, u Ligi prvaka protiv Real Madrida.

- To bi bilo ostvarenje sna, no, ne čini se izglednim. Ukaže li se prilika, spreman ću je dočekati – zaključio je hrvatski nogometni reprezentativac.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 01 apr 2011, 08:20

Rosas7 je napisao/la:Niko Kranjčar: Otići ću ukoliko me itko želi

Niko Kranjčar potvrdio je nakon prijateljske utakmice hrvatske i francuske nogometne reprezentacije u Parizu da je u procesu traženja novog kluba.

Strani mediji prenose izjavu 26-godišnjeg veznjaka Tottenhama danu Associated Pressu:

- Nastojat ću u vremenu koje je preda mnom pronaći klub u kojem ću igrati, kao što bi učinio bilo koji nogometaš – rekao je Kranjčar dodavši:

- Kamo ću? To ovisi o tome tko će me htjeti. Ako će me itko htjeti. Možda i u neku drugu zemlju, tako bih naučio još jedan strani jezik.

Svoju je posljednju ligašku utakmicu za Spurse Kranjčar odigrao još u prvoj polovici veljače.

- Nedostaje mi nogomet, to je jasno. Nisam u najboljoj formi jer ne igram iz tjedna u tjedan. Ovih 90 minuta protiv Francuske pomoći će mi da se bolje spremim, možda i dobijem više šansi.

- Ambiciozan sam, želim igrati, a posebice u najboljim godinama. Da sam mlađi čekao bih svoju šansu, pogotovo u tako jakom klubu kakav je Tottenham. Mislim da su za igrača godine u kojima jesam, pa i 28. i 29., najbolje igračke. Svi znaju da mogu igrati iz tjedna u tjedan na najvišoj razini. Trenutačno sam u poziciji rezervnog igrača.

Unatoč teškoj situaciji koju proživljava u klubu, Kranjčar se pred medijima nije želio obrušiti na Harryja Redknappa.

- Na menadžeru je da donosi odluke, moje je poštivati ih i čekati svoju šansu. On je taj koji snosi krivicu za loše stvari, kao što je i zaslužan za dobre. A, nama ove sezone ide sjajno.

- Nikada nisam bio u situaciji koja više frustrira - nastavio je hrvatski veznjak:

- Možda je ovo i moja najbolja sezona. Postigao sam vjerojatno najviše golova, igram najzreliji nogomet u karijeri, a minutaža mi je, vjerojatno, najmanja ikad. Spursi imaju sjajnu momčad, nevjerojatno je koliko talenta imamo. I razumijem da me se ne izabere ispred Garetha Balea koji igra fantastično. No, osjećam se dijelom momčadi, nadam se da ću ponovno zaigrati za nju.

Moglo bi se to dogoditi, nastavlja se u tekstu, u Ligi prvaka protiv Real Madrida.

- To bi bilo ostvarenje sna, no, ne čini se izglednim. Ukaže li se prilika, spreman ću je dočekati – zaključio je hrvatski nogometni reprezentativac.
Ja mislim da je on sam kriv sto se ne moze izboriti za mjesto u prvoj postavi, a i stvarno je smijesno staviti Kranjcara pored VdV, Huddlestone, Bale, Lennona i Modrica

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 01 apr 2011, 08:23

Tom Huddlestone je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:Niko Kranjčar: Otići ću ukoliko me itko želi

Ja mislim da je on sam kriv sto se ne moze izboriti za mjesto u prvoj postavi, a i stvarno je smijesno staviti Kranjcara pored VdV, Huddlestone, Bale, Lennona i Modrica
Niko je toga i svjestan ali Bale je pola sezone ozlijeđen a Harry je tražio neka druga rješenja za mjesto lijevog veznog i to ga boli
Audere est Facere

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 02 apr 2011, 10:02

hoce li danas biti wigan athletic 1:9 tottenham hotspurs :D :D :D

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 02 apr 2011, 12:35

Tom Huddlestone je napisao/la:hoce li danas biti wigan athletic 1:9 tottenham hotspurs :D :D :D
Svaka pobjeda je dobra, pogotovo što je skoro pola ekipe povrijeđeno a čeka nas i najvažnija utakica sezone sa Realom.
....................Gomes...................
Ćorluka........Dawson.....Bassong.........Ekotto
Lennon.........Sandro.........Modrić....Kranjčar
.......................VdV.............................
....................Crouch............................
Audere est Facere

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 02 apr 2011, 18:06

Jbt wigan, fuj je utakmica bila

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 02 apr 2011, 18:08

Još jedan kiks.. ako City sutra dobije Sunderlanda, Tottenham ima 5% šansi da ponovo izbori LP.
Iskreno ne znam koja je ekipa to manje zaslužila - bezglavi Cityi ili mrtvi Tottenham koji nije ni sjena onog iz prošle sezone.

Ono što sam pisao već (da je momčad prerasla trenera) i dalje se potvrđuje. Lennon počinje na klupi, VdV na njegovu mjestu, Bale ozljeđen, lijevo stavlja Modrića, a na Modrićevo mjesto u sredini Jenasa. :lol:
...što je više lome to je volim jače...

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 02 apr 2011, 21:01

jacky09 je napisao/la:Još jedan kiks.. ako City sutra dobije Sunderlanda, Tottenham ima 5% šansi da ponovo izbori LP.
Iskreno ne znam koja je ekipa to manje zaslužila - bezglavi Cityi ili mrtvi Tottenham koji nije ni sjena onog iz prošle sezone.

Ono što sam pisao već (da je momčad prerasla trenera) i dalje se potvrđuje. Lennon počinje na klupi, VdV na njegovu mjestu, Bale ozljeđen, lijevo stavlja Modrića, a na Modrićevo mjesto u sredini Jenasa. :lol:
100 % si u pravu samo se ja navijački još nadam da se može do četvrtog mjesta, valjda je čuvao Lennona z Real
Audere est Facere

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 02 apr 2011, 21:33

Nema nikakve sanse da udjemo u ligu prvaka, ali bi mi bilo drago samo da real dobijemo, pa i ispali u iducem dijelu CL samo da dokazemo da mozemo sve najtrofejnije ekipe evrope pobijediti.

Tom Huddlestone

Post Postao/la Tom Huddlestone » 03 apr 2011, 13:04

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110403023
procitajte, sto je smijesan ovaj Mourinho :lol: :lol: :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 apr 2011, 13:05

Tom Huddlestone je napisao/la:http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110403023
procitajte, sto je smijesan ovaj Mourinho :lol: :lol: :lol:
Ma nema smijesan do bola. Poraz vam se zna 8-) .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.