Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Broj zaposlenih 2023.
Loznica 17,2k
Kalesija 5,8k....
Loznica 17,2k
Kalesija 5,8k....
Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga
1946-1987
Ma vi new age momci usrete se cim sijalicu ne vidite, **** ti zivot.leo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:18Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga
denimb je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:38Ma vi new age momci usrete se cim sijalicu ne vidite, **** ti zivot.leo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:18Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga

Ama vukojebina coecedenimb je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:38Ma vi new age momci usrete se cim sijalicu ne vidite, **** ti zivot.leo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:18Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga
1946-1987
Ne nije, pitaj se zasto je kod nas sve vukojebina, dok recimo odes u svicarsku i to je priroda...leo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:47Ama vukojebina coecedenimb je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:38Ma vi new age momci usrete se cim sijalicu ne vidite, **** ti zivot.leo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:18Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga
- numanumaye22
- Kontakt:
Nije to nista, produzis malo prema Jajcu, ona sela okolo ne znaju da je rat stao, misle jos se pucaleo1946 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 00:18Temelj te yebo kad smo kod toga jednom kreno za sarajevo centrom iz bihaca u 11 navecer, naravno staje na svako yebeno prosirenje pa putujes vremenski isto ko da ides za oslo al haj.. kad ga brat nacera u 3 ujutro u donji vakuf ja se usro, autobuska stanica nema jedne sijalice da gori, mrak do travnika, kakva je ono vukojebina majko draga

- VivaLaStella
- Kontakt:
Još skoro ista lokacija kao ono prošlo ubistvo sa sikirom. Požarike su od đačke staze udaljene ~500m
Ovo su dva narkomana neka bila kako čujem, napali stariju ženu sa blokom u ruci
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Yebes ovaj stadion kad je neispravan za koristenje. Fakticki dzaba ulozene pare.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Često sam u Loznici i za Kristijana govore sve najbolje.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- bavariapivo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma lik zapeo na Loznicu ko da je Los Angeles, koga zanima to uopste?

Za Kosevo, Za Saraj'vo ❤️
GGMU 🔴
GGMU 🔴
-
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
Pa mora da brani i glorifikuje sve srpsko, normalaTrueRedDevilS je napisao/la: ↑01 sep 2024, 09:59Ma lik zapeo na Loznicu ko da je Los Angeles, koga zanima to uopste?![]()
- numanumaye22
- Kontakt:
Jasno ko dan odavno, jos kad oduzmes kupljene diplome, situacija jos duplo goraZvanična statistika: BiH ima najmanje obrazovano stanovništvo u Evropi.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.