FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Cestitke na tituli ! Mozda je ovo zadnje kolo malo naruseno greskama sudaca ali kada se sve sabere i oduzme upotpunosti ste zasluzili titulu. 
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
fudbal je igra gdje mi vas uvijek oderemoBlanco je napisao/la:Footbal je igra koja se igra nogom ! (Foot = noga) , a ne rukom !
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Cestitaj ko covjek na tituli i ne glumi pacenika veceg nego što jesi...ofiran si, kao i Portillo....mene bi bilo stidBlanco je napisao/la:Footbal je igra koja se igra nogom ! (Foot = noga) , a ne rukom !
Nisi bio ovdje da napišeš slican komentar kad je sudija poništio cist gol Messiu iz slobodnjaka u pretprošlom kolu u Sevilli.
- Nail for Real
- Kontakt:
Svaka cast, pobijediti bez glavnih igraca je za respect
.
al' jos niste osvojili
al' jos niste osvojili
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Messi-jev slobodnjak = 2 penala nad Sevillinim igracima (al zanemari ovoizzo je napisao/la:Cestitaj ko covjek na tituli i ne glumi pacenika veceg nego što jesi...ofiran si, kao i Portillo....mene bi bilo stidBlanco je napisao/la:Footbal je igra koja se igra nogom ! (Foot = noga) , a ne rukom !![]()
![]()
Nisi bio ovdje da napišeš slican komentar kad je sudija poništio cist gol Messiu iz slobodnjaka u pretprošlom kolu u Sevilli.
Al men' se cini da vi niste nista osvojili - samo teoretski ! Isto kao sto bi ja sad napisao : Cestitajte Realu na tituli. :S
prije bih rekao da si ti ofiran
Hala Madrid !
Na konferenciji za novinare trener Real Madrida Jose Mourinho je priznao kako će prvenstvo biti gotovo ukoliko njegova momčad danas ne ostvari povoljan rezultat u utakmici protiv Sportinga u sklopu 30. kola Primere...
- Za nas je utakmica protiv Sportinga važnija od one protiv Tottenhama koja slijedi. Razlog je jasan, protiv Spursa ćemo igrati i uzvrat - najavio je trener Reala Jose Mourinho ogled u Primeri u kojem će, tvrdi, njegova momčad biti znatno oslabljena.
- Izgubimo li protiv Sportinga, prvenstvo će biti gotovo - znakovito je dodao portugalski trener uzevši u obzir trenutačno pet bodova prednosti koje uživa raspoložena Barcelona.
- Za nas je utakmica protiv Sportinga važnija od one protiv Tottenhama koja slijedi. Razlog je jasan, protiv Spursa ćemo igrati i uzvrat - najavio je trener Reala Jose Mourinho ogled u Primeri u kojem će, tvrdi, njegova momčad biti znatno oslabljena.
- Izgubimo li protiv Sportinga, prvenstvo će biti gotovo - znakovito je dodao portugalski trener uzevši u obzir trenutačno pet bodova prednosti koje uživa raspoložena Barcelona.
Druže pusti dječicu...Nema se Barca čega stiditi...Frankovci nek pospremaju smeće u svojoj avliji,pa nek se javljaju. Nije im sudija ništa kriv što ove tri godine ih gazimo ko miševe.Ne gazimo ih nego ponižavamo-po 6.komada im zabijemo na njihovom terenu,petardu na našem i tako...izzo je napisao/la:Cestitaj ko covjek na tituli i ne glumi pacenika veceg nego što jesi...ofiran si, kao i Portillo....mene bi bilo stidBlanco je napisao/la:Footbal je igra koja se igra nogom ! (Foot = noga) , a ne rukom !![]()
![]()
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Lose glumite !
[youtube][/youtube]
to se ovako radi :
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
to se ovako radi :
[youtube][/youtube]
Hala Madrid !
...ne mogu da vjerujem na sto si ti spao...ocajan si...Blanco je napisao/la:Lose glumite !
[youtube][/youtube]
to se ovako radi :
[youtube][/youtube]
ipak su oni izmislili namjerno dobivanje zutih... niko to nije radio do ove godine

ser del barça es el millor que hi ha !
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Pique je igrao prsima a ne rukom,ako neko nije vidio to nije nas problem...Joj jest krivo Villarealu vidjelo im se na faci hahahahSajoni je napisao/la:Druže pusti dječicu...Nema se Barca čega stiditi...Frankovci nek pospremaju smeće u svojoj avliji,pa nek se javljaju. Nije im sudija ništa kriv što ove tri godine ih gazimo ko miševe.Ne gazimo ih nego ponižavamo-po 6.komada im zabijemo na njihovom terenu,petardu na našem i tako...izzo je napisao/la:Cestitaj ko covjek na tituli i ne glumi pacenika veceg nego što jesi...ofiran si, kao i Portillo....mene bi bilo stidBlanco je napisao/la:Footbal je igra koja se igra nogom ! (Foot = noga) , a ne rukom !![]()
![]()
Zadnja izmjena: DAVID VILLA, dana/u 03 apr 2011, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa moraju cigani odma kopiratScof1eld je napisao/la:ipak su oni izmislili namjerno dobivanje zutih... niko to nije radio do ove godine![]()
![]()
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Svaka kopija je dobrodošla ko je zna iskopirati.Još samo da i vi Barcu iskopirate u igri pa bi je možda nekad i izbacili u LP-a.Faraon iz Visokog je napisao/la:pa moraju cigani odma kopiratScof1eld je napisao/la:ipak su oni izmislili namjerno dobivanje zutih... niko to nije radio do ove godine![]()
![]()
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Samo neznam odakle kopirate one fazone sa sudijamaSajoni je napisao/la:Svaka kopija je dobrodošla ko je zna iskopirati.Još samo da i vi Barcu iskopirate u igri pa bi je možda nekad i izbacili u LP-a.Faraon iz Visokog je napisao/la:pa moraju cigani odma kopiratScof1eld je napisao/la:ipak su oni izmislili namjerno dobivanje zutih... niko to nije radio do ove godine![]()
![]()

Da mi vas kopiramo ja bi pocinio samoubistvo iz zasjede
Samo neznam odakle kopirate one fazone sa sudijama 
Da mi vas kopiramo ja bi pocinio samoubistvo iz zasjede[/quote]
Mi sa sudijama kao što vi sa tuđim talentima!

Da mi vas kopiramo ja bi pocinio samoubistvo iz zasjede[/quote]
Mi sa sudijama kao što vi sa tuđim talentima!
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Mi sa sudijama kao što vi sa tuđim talentima!Sajoni je napisao/la:Samo neznam odakle kopirate one fazone sa sudijama
mi posteno vi ciganski,gdje je tu veza
mi posteno vi ciganski,gdje je tu vezaFaraon iz Visokog je napisao/la:Mi sa sudijama kao što vi sa tuđim talentima!Sajoni je napisao/la:Samo neznam odakle kopirate one fazone sa sudijama
Poštenjaci nisam vas prepoznao..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Bola frankovci kako vas nije stid, izgubite 5-0 i mislite da možete Barci uzet titulu. Pa to je glupo da budete ispred nas a da ste od nas gubili 5 razlike. To nema ni u BiH bola 
Sretno Abidal :´(
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.