RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Fala qrcu vise
-
- Kontakt:
Moj REUFE djeca nam se smiju!
I djeca nam gube od IGMANA a nije ništa čudno ko i vodi!A još veća bruka je ko je posto šef omladinski selekcija.KUDUZOVIĆ nam selektira djecu pored naši bivši igrača koji su po svemu bolji bili od KUDUZOVIĆA i duže igrali za Velež.A sad samo da dobijemo Novog Predsjednika u nadi da ćemo se znat vratit na staru stazu podizanja kluba.Ako ne onda neka nam je Bog na pomoći.
I djeca nam gube od IGMANA a nije ništa čudno ko i vodi!A još veća bruka je ko je posto šef omladinski selekcija.KUDUZOVIĆ nam selektira djecu pored naši bivši igrača koji su po svemu bolji bili od KUDUZOVIĆA i duže igrali za Velež.A sad samo da dobijemo Novog Predsjednika u nadi da ćemo se znat vratit na staru stazu podizanja kluba.Ako ne onda neka nam je Bog na pomoći.
Napokon, ako vec ne radis nista dva mjeseca onda je bar korektno napustiti i prepustiti nekom drugom.
Je li i upravni odbor otisao uz Kevelja? Sta ovo znaci za trenera?
Je li i upravni odbor otisao uz Kevelja? Sta ovo znaci za trenera?
I can’t believe it. I can’t believe it. Football, bloody hell!
Moja želja za novu Upravu....
Predsjednik: Kemal Marić
Članovi: Admir Rahimić, Nafija Čagalj, Hasan Pekušić, Senad Husnić, Šemsudin Hasić (?), Senad Šantić, Adnan Šteta + ljudi koji su do sada dobronamjerno učestvovali u radu.
Mislim da se iz ove grupe ljudi može izabrati 6-7 kvalietnih, koji će klub okrenuti u pravom smjeru. Nije se daleko skrenulo i malo se kasni, ali mislim da se može dobro posložiti i možda čak ući u borbu za Europu do kraja sezone...
Članovi: Admir Rahimić, Nafija Čagalj, Hasan Pekušić, Senad Husnić, Šemsudin Hasić (?), Senad Šantić, Adnan Šteta + ljudi koji su do sada dobronamjerno učestvovali u radu.
Mislim da se iz ove grupe ljudi može izabrati 6-7 kvalietnih, koji će klub okrenuti u pravom smjeru. Nije se daleko skrenulo i malo se kasni, ali mislim da se može dobro posložiti i možda čak ući u borbu za Europu do kraja sezone...
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Kemo Marić bi bolji bio na poziciji direktora. Čovjek je više terenac i operativac.aimar21 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 14:17Moja želja za novu Upravu....
Ovo se trebalo desiti prije 3 mjeseca kad se poceo mjesati treneru u posao, i kad je navijace pravio mazlumima. Mi smo krivi sto se ovoliko cekalo i sto je sezona vjerovatni propala, nije niko drugi. Ne mozes slusati samo informacije koje dobijas iz kluba i smatrati da je to sve tako kako ti predstavljaju, u buducnosti moramo biti malo vise oprezniji i razmisljati svojom glavom, da nam se ne ponovi Kevelj.
Ne slažem se baš, ali nebitno. Mi moramo odlučiti da li će direktor/sportski direktor biti jedna pozicija ili će se pozicije razdvojiti. Ja mislim da bi to trebale biti dvije pozicije.VictoriasFikret je napisao/la: ↑01 sep 2024, 14:22
Kemo Marić bi bolji bio na poziciji direktora. Čovjek je više terenac i operativac.
Što se tiče direktora, kandidat mora imati iskustvo u menadžerstvu i vođenju tima, odnosno u upravljanju organizacionim jedinicama. Tu mi se baš Kemo ne uklapa, jer je čovjek privatnik i ima ljude ispod sebe koji vode posao za njega. Mislim da je dovoljno energičan i u najboljim godinama za poziciju predsjednika.
Što se tiče pozicije sportskog direktora, tu nam treba čovjek sa vezama u fudbalu. Znači konekcija između menadžera/igrača i naše Uprave zajedno sa novim trenerom.
City of sunshine... MUSVDG
Demagog je otišao, iza sebe je ostavio požar koji će se tek završetkom sezone moći sanirati. Govori o nekakvim uspjesima, kako ga nije stid.
Republika Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
Sta je sad sa tim tajnim planovima i novim ljudima? Toliko
-
- Kontakt:
Može li se sad otkriti ko su ti novi ljudi i taj plan što se držao u tajnosti?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Može li se sada otvoriti put Feđi ili eventualno Klafuriću nakon odlaska glavnog trovača iz kluba?
-
- Kontakt:
Ti bi vratio Klafurica?minimalist je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:07Može li se sada otvoriti put Feđi ili eventualno Klafuriću nakon odlaska glavnog trovača iz kluba?
-
- Kontakt:
Ako ćeš da se ne lažemo, prvom itekako.minimalist je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:07Može li se sada otvoriti put Feđi ili eventualno Klafuriću nakon odlaska glavnog trovača iz kluba?
Ti si naša ljubav jedina!
U ovoj situaciji najbolja opcija, jer poznaje dosta igraca i ligu. Ali sta ces kad nasi znalci i dalje misle da se Klafuric emotivno ispraznio, vjerovatno bi od tih znalaca docekan na noz.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:14Ti bi vratio Klafurica?minimalist je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:07Može li se sada otvoriti put Feđi ili eventualno Klafuriću nakon odlaska glavnog trovača iz kluba?
-
- Kontakt:
Kad ga je iskaralo pola Srbije ti bi ga vratio. Kriv je za ovu situaciju bar koliko i KeveljRodjeni81 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:19U ovoj situaciji najbolja opcija, jer poznaje dosta igraca i ligu. Ali sta ces kad nasi znalci i dalje misle da se Klafuric emotivno ispraznio, vjerovatno bi od tih znalaca docekan na noz.THOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:14Ti bi vratio Klafurica?minimalist je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:07Može li se sada otvoriti put Feđi ili eventualno Klafuriću nakon odlaska glavnog trovača iz kluba?
-
- Kontakt:
Bio je i Feđa iskaran u Sarajevu, i to dobro. Obojici puno više naša sredina odgovara, a trenutno ne vidim slobodnog trenera na tržištu koji će napraviti bolji rezultat od njih
Jes jes, ti bi radio da ti celava ubleha dovodi igrace, velike talente i mlade reprezentativce, da ti iz nekog razloga ne da vise HR igrace dovoditi, dok navijacima servira pricu kako je sav sportski segment na tebi, da svoju guzicu sacuva i da se na kraju sve slomije po treneruTHOMASSHELBY je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:22Kad ga je iskaralo pola Srbije ti bi ga vratio. Kriv je za ovu situaciju bar koliko i Kevelj

Dovedi ti 3 ja cu 3 igraca, ja koji se ne razumijem u fudbal, ali cemo rec navijacima da si sve ti doveo.

E čuj Klafuric, veselim se povratku 

Feđa Dudić !