FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Posto imamo strucnjaka na klupi, Renan pocinje i iducu, al eto da vidimo.
Zz zna s ljudima
Zz zna s ljudima
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kod Zekića najviše volim to što se ne libi mijenjati formacije. Sada imamo uigranu 352, ako krilo dođe možemo i 433 holding, a ako budemo ganjali rezultat možemo kao što kažeš i 424.mnon46 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 14:42U osnovnoj postavci da, ali Zekić se ne libi mijenjati u toku utakmice, tako da ako bi ganjali kao protiv slobode, to bi otišlo u 4-2-4. X-Turkeš-Guli-Kyeremeh. Naravno tu negdje je i Renan samo je pitanje do kad će ga ZZ trpit i čekat.
Samo da dođu više, protiv Posušja ćemo nekako ali da se za Borac spreme.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Cuj Kyeremeh na klupu, e kakvih “mozgova” ovdje ima to nije realno. Covjek uz Guliashivilija nas najbolji igrac, najbrzi igrac lige sigurno. Tacno covjek na ovom forumu samo moze zaglupiti
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To po meni nikako nije fer prema Turkešu koji je ušao zadnji meč, i u roku od 10 minuta pokazao kakav je majstor.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:14Posto imamo strucnjaka na klupi, Renan pocinje i iducu, al eto da vidimo.
Zz zna s ljudima
Ali, kako god Zekić misli. Za sad ima moje povjerenje, a i vjerujem 99.9% navijača.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kyeremeh je bolji za velike utakmice jer se igra otvoreno i ima pred sobom bruku prostora koji zna iskoristiti brzinom. Na postavljenu odbranu nije ništa specijalno.thebain666 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:18Cuj Kyeremeh na klupu, e kakvih “mozgova” ovdje ima to nije realno. Covjek uz Guliashivilija nas najbolji igrac, najbrzi igrac lige sigurno. Tacno covjek na ovom forumu samo moze zaglupiti
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Jeko krilo gospodine ba?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:19To po meni nikako nije fer prema Turkešu koji je ušao zadnji meč, i u roku od 10 minuta pokazao kakav je majstor.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:14Posto imamo strucnjaka na klupi, Renan pocinje i iducu, al eto da vidimo.
Zz zna s ljudima
Ali, kako god Zekić misli. Za sad ima moje povjerenje, a i vjerujem 99.9% navijača.
-
- Kontakt:
Negdje sam procitao da Turkes jos nije u 100% takmicarskoj formi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:19To po meni nikako nije fer prema Turkešu koji je ušao zadnji meč, i u roku od 10 minuta pokazao kakav je majstor.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:14Posto imamo strucnjaka na klupi, Renan pocinje i iducu, al eto da vidimo.
Zz zna s ljudima
Ja vjerujem da ZZ mora malo i da izbalansira odnose. Ne mozes odmah nekog igraca umjesto standardnog prvotimca ubaciti u prvu.
Mada Renan i Hamza su nekako blagi, i kad su sjedili na klupi i jedan i drugi nisu pravili probleme trenerima. Oliveira ima dobru narav i nije prznica. A i voli Sarajevo.
Eh to da li je poceo kockat i hranit se nesportski, to su sve rumorsi koji ko zna da li su tacni. Ja vjerujem da se samo nije jos u fullu oporavio od povrede i vjerujem cvrsto da ce Zekic i njemu naci bolju poziciju.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sve je do ZZ. Renanu barem 45 min prvih nesto mislim da ako ga preseli na klupi da je to to s njim i da je ugasen.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:19To po meni nikako nije fer prema Turkešu koji je ušao zadnji meč, i u roku od 10 minuta pokazao kakav je majstor.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:14Posto imamo strucnjaka na klupi, Renan pocinje i iducu, al eto da vidimo.
Zz zna s ljudima
Svakako obje dobre napadacke opcije.
- 1 9 4 6 -
- BordoBBoja
- Kontakt:
Sad ce on tebi to reci, samo da po pp priupita desetak forumasastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:25Jeko krilo gospodine ba?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:19To po meni nikako nije fer prema Turkešu koji je ušao zadnji meč, i u roku od 10 minuta pokazao kakav je majstor.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:14Posto imamo strucnjaka na klupi, Renan pocinje i iducu, al eto da vidimo.
Zz zna s ljudima
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da, provalio si me ybgBordoBBoja je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:38Sad ce on tebi to reci, samo da po pp priupita desetak forumasastrahmeipomisliti je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:25Jeko krilo gospodine ba?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:19
To po meni nikako nije fer prema Turkešu koji je ušao zadnji meč, i u roku od 10 minuta pokazao kakav je majstor.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Husref bi to bolje odradio, sigurnoLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:14Posto imamo strucnjaka na klupi, Renan pocinje i iducu, al eto da vidimo.
Zz zna s ljudima
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Al kako braca gurnuse Keremeha i Renana iz prvih 11
koji cirkusanti...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Maroon1946
- Kontakt:
Kyeremeh i Gulisha su top. Renan van forme dugo vremena. Turkeš od prve!
Šta to Kyeremeh ima? Igrao je pod Mirzom, Rožmanom kao krilo i šta je pokazao? Ništa. Brzina ga jedino vadi, tehnika, završnica sve 0 bodova. Dobar je kad se igra 352 pa do izražaja može doći njegova brzina preko kontri, ali šta nam može ponuditi drugo protiv Posušja npr. kad se oni zatvore?
Protiv Spartaka je imao par puta situacije gdje je se samo trebao riješiti protivnika gdje je bio 1 na 1 svaki put je pročitan bio.
Protiv Spartaka je imao par puta situacije gdje je se samo trebao riješiti protivnika gdje je bio 1 na 1 svaki put je pročitan bio.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Istina, bio je u stanju, samo sto su ti sutevi zavrsavali za parkinzima kod Jezera / Zetre
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Mislim da nije spreman jos uvijek, mozda pocne protiv borca. Pogotvo jer je jos Renan u krizi, ako ga baci na klupu moze ga jos vise poremetit samo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:19To po meni nikako nije fer prema Turkešu koji je ušao zadnji meč, i u roku od 10 minuta pokazao kakav je majstor.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:14Posto imamo strucnjaka na klupi, Renan pocinje i iducu, al eto da vidimo.
Zz zna s ljudima
Milsim da ce Turkes dobit jedno 30-40min sljedecu i onda u prvu ce ga bacit
-
- Kontakt:
Dobio sam info da pregovaramo sa Andrejom Djokanovicem da se vrati. Zna li neko nesto vise?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Renan ni klupu ne zasluzuje nego tribine zbog nezalaganja.Kyeremeh je medju 5 nasi najbitniji igraca,kakva klupa
Turkes mora poceti sljedecu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:00Zekić je fleksibilan, tu mu je jedna od jačih karakteristika. Zna i ne libi se promijeniti tri formacije u toku jedne utakmice. To mu je velika prednost, isto tako i same izmjene kad vidi da nešto ne ide. Tako da su te formacije manje bitne generalno.

Zato se igraci pitaju medjusobno " Sta sad igramo "...

Ovo je nezapamceno sta lik radi, mijenja formacije ko eure u KM...

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], bordobijeli, GalileoGalilei, HordasFks, iliyaa8, NazorUso, NeSamSafetee, Noke995, Proximic, rimljanin90 i 78 gostiju.