Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Casemiro mrtav igrac, zadnjih 12 mjeseci kosta United xx bodova.. Maino se potrosi kraj njega, dijete crkava za obojicu..
Zirkzee kao muha bez glave lece
United prve tri utakmice bez igre, sve nazor.
Ne znam viziju ETH, navijaci ga podrzavaju al..
Zirkzee kao muha bez glave lece
United prve tri utakmice bez igre, sve nazor.
Ne znam viziju ETH, navijaci ga podrzavaju al..
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Ja ga vala ne podržavam, trebao je frciti bez obzira na FA kup kao i LvG. Propala sezona sa hrpom pojačanja koja je on opet tražio, eventualno novi deadwood kao Sancho i sl.
Pisao sam, nadam se da u oktobru necu citati o otkazu TH a evo sad bi vec moglo poceti.
Nema igre, United je losiji na terenu nego prosle sezone.
Moze se vaditi na Casemira jer je los danas al mislim da je bolja formacija 4-3-3 a u globalu vise kao
4-1-2-2-1 a ovo danas je sporo i umorno kao da su igrali finale prije 3 dana...
Moze se vaditi na Casemira jer je los danas al mislim da je bolja formacija 4-3-3 a u globalu vise kao
Sporo je katastrofa, tranzicija 0Anoniman je napisao/la: ↑01 sep 2024, 18:05Pisao sam, nadam se da u oktobru necu citati o otkazu TH a evo sad bi vec moglo poceti.
kao da su se prvi put skupili nakon raspusta, sa jedno pet novih igrača. Nigdje igre
EDIT: 0:3, opet očerupan vezni red prije gola. Sada Mainoo. Katastrofa. Ne treba Arambat, ne treba onaj francuz što se na tacni nudi...
EDIT: 0:3, opet očerupan vezni red prije gola. Sada Mainoo. Katastrofa. Ne treba Arambat, ne treba onaj francuz što se na tacni nudi...
Offload kamaru igraca… bolje da je Casa otisao nego MCT

Istina, u ovom trenutku, EPL je jednostavno prebrza liga za brazilca. On je sad nivo za kakvog Fenera, Galate, ili donjeg doma italijanske lige. Ovdje on više nema šta tražiti
Gareth Southgate je sljedeći menadžer Manchester Uniteda - mark my words

Pazi ove izmjene hahaha bitno je da ljubimac Rashford mora da ostane u igri svih 90 minuta.
Debil vadi Garnacha mjesto umrlog Rashforda. Branim ćelavca, tražim logiku u nekim njegovim potezima, ali on se nekad ponaša kao da želi otkaz. **** li ga Rashford više
**** ga vise Rashford zar mora lik igrati 90 min
Frajer je limitiran igrac imao jednu wonder sezonu i to je to..
Zna se kad ima loptu koji mu je sljedeci potez predvidiv igrac..
On ce ga kostati otkaza
Frajer je limitiran igrac imao jednu wonder sezonu i to je to..
Zna se kad ima loptu koji mu je sljedeci potez predvidiv igrac..
On ce ga kostati otkaza
E šta sad... dadoše mu novi ugovor, ne bi li mu napucali otpreminu
O igračima se nema šta reći, kloc do kloca večeras. Možda Amad da je unio malo svježine pred kraj. Ako ETH sebi želi dobro Garnacho mora lijevo, Amad desno, Zirk ili Hojlund u sredinu, a iza njih Bruno. Rashford , zajedno sa Antonyem na tribine

O igračima se nema šta reći, kloc do kloca večeras. Možda Amad da je unio malo svježine pred kraj. Ako ETH sebi želi dobro Garnacho mora lijevo, Amad desno, Zirk ili Hojlund u sredinu, a iza njih Bruno. Rashford , zajedno sa Antonyem na tribine
- VivaLaStella
- Kontakt:
Kakav novi ugovor? Ja koliko znam samo je aktivirana +1 opcija na ugovoru koji je vec imaoal... je napisao/la: ↑01 sep 2024, 19:19E šta sad... dadoše mu novi ugovor, ne bi li mu napucali otpreminu![]()
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
Mislio sam na tu ekstenziju - ovako su ga mogli držati na tankom ledu do 2025., sad ti je na somu do 2026. godine uz poskupljenje koje ide uz potencijalni "razvod"
- Slatinash_7
- Kontakt:
Stvarno sramotan početak sezone Uniteda..Najgore mi od svega što je doveo sve svoje igrače, ni jedan k.urcu ne valja..Antonya drži na klupi,platio ga 100 miliona, ne moze da igra pored Garnacha i/ili Amada, a ni Rashforda neće da izbaci..
Inače pokušao sam sinoć da nađem svoj post ovdje nakon dovođenja Casemira, nažalost nisam uspio, ali isti komentar vrijedi i za Ugartea, tačno je da nama treba defanzivni vezni, tada umjesto McTominaya ili ko je već pokrivao tu poziciju, danas baš umjesto tog Casemira, ali taj transfer i taj igrač NEĆE i NE MOŽE riješiti problem Manchester Uniteda a to je zadržavanje posjeda lopte..Bruno je one pass wonder, Mainoo je zujalica, ali nama fali neko da smiri situaciju, zadrži loptu a Ugarte to nije..eto dva gola nakon greške u predaji lopte, juče je to bio Casemiro, sutra će biti Mainoo, prekosutra Ugarte..Mounta doveo, Eriksena doveo ne mogu 15 minuta zajedno da odigraju za polusezonu..
Ja ne znam dokle će više bacati vrijeme a i pare na ETHa i njegova kriminalna pojačanja..
Napad isto katastrofa,no comment
Inače pokušao sam sinoć da nađem svoj post ovdje nakon dovođenja Casemira, nažalost nisam uspio, ali isti komentar vrijedi i za Ugartea, tačno je da nama treba defanzivni vezni, tada umjesto McTominaya ili ko je već pokrivao tu poziciju, danas baš umjesto tog Casemira, ali taj transfer i taj igrač NEĆE i NE MOŽE riješiti problem Manchester Uniteda a to je zadržavanje posjeda lopte..Bruno je one pass wonder, Mainoo je zujalica, ali nama fali neko da smiri situaciju, zadrži loptu a Ugarte to nije..eto dva gola nakon greške u predaji lopte, juče je to bio Casemiro, sutra će biti Mainoo, prekosutra Ugarte..Mounta doveo, Eriksena doveo ne mogu 15 minuta zajedno da odigraju za polusezonu..
Ja ne znam dokle će više bacati vrijeme a i pare na ETHa i njegova kriminalna pojačanja..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Sve dobro napisano, likovi kupuju profile igraca koje vec imaju.Slatinash_7 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 14:10Stvarno sramotan početak sezone Uniteda..Najgore mi od svega što je doveo sve svoje igrače, ni jedan k.urcu ne valja..Antonya drži na klupi,platio ga 100 miliona, ne moze da igra pored Garnacha i/ili Amada, a ni Rashforda neće da izbaci..
I onda sve copy/paste igra bez igre.
Brunu markiraju i United ne moze napraviti normalnu priliku.
Sva tri gola na isti nacin,gubitak lopte u posjedu i nemoc u predaji lopte.
Evo ne znam sta ce napraviti dolazak Ugartea, mozda ce samo Casemiro vise biti na klupi.
Ma Ten Hag leti uskoro, nikakav trener. United ima jako dobru ekipu, ima skarta naravno ali njegov fudbal je katastrofalan.
Casemiro i Antony se povezuju sa Galatom i Fenerom. Posudbe naravno, problem su logicno plate.
Casemiro i Antony se povezuju sa Galatom i Fenerom. Posudbe naravno, problem su logicno plate.
U INAT SVIMA
- VivaLaStella
- Kontakt:
Još jedan headscratcher sastav..
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Gledati ili ne? Nova patnja u najavi.
- VivaLaStella
- Kontakt:
oba stopera se povrijedise
yebo te zivot pa ovo nije normalno

L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.