Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Nisam za da se kreće s istim timom, nivo protivnika je veći. Savona mi ne ulijeva povjerenje da starta ove tekme, a i pocetak prosle tekme kaze da Fagioli-Loca nije bas dovoljno da se parira jačim veznjacima. Douglas bi bilo bolje da krene i Danilo/Kalulu desno, ko je spremniji, te dvije promjene.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Uz nabrojane, i Nico je obavezan da starta!Pogba je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:20Nisam za da se kreće s istim timom, nivo protivnika je veći. Savona mi ne ulijeva povjerenje da starta ove tekme, a i pocetak prosle tekme kaze da Fagioli-Loca nije bas dovoljno da se parira jačim veznjacima. Douglas bi bilo bolje da krene i Danilo/Kalulu desno, ko je spremniji, te dvije promjene.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne može Niko startati, onda je Kambijazo klupaHardzavi je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:31Uz nabrojane, i Nico je obavezan da starta!Pogba je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:20Nisam za da se kreće s istim timom, nivo protivnika je veći. Savona mi ne ulijeva povjerenje da starta ove tekme, a i pocetak prosle tekme kaze da Fagioli-Loca nije bas dovoljno da se parira jačim veznjacima. Douglas bi bilo bolje da krene i Danilo/Kalulu desno, ko je spremniji, te dvije promjene.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koji je pogodak treci dres za ovu godinu, evo hocu da ga kupim 10 dana nema sanse nema velicina na storeu.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
MANIJACI JUG 1987
Kambiaso na bekaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:47Ne može Niko startati, onda je Kambijazo klupaHardzavi je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:31Uz nabrojane, i Nico je obavezan da starta!Pogba je napisao/la: ↑01 sep 2024, 15:20Nisam za da se kreće s istim timom, nivo protivnika je veći. Savona mi ne ulijeva povjerenje da starta ove tekme, a i pocetak prosle tekme kaze da Fagioli-Loca nije bas dovoljno da se parira jačim veznjacima. Douglas bi bilo bolje da krene i Danilo/Kalulu desno, ko je spremniji, te dvije promjene.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ostajem pri stavu da su trebale korekcije protiv jače ekipe, veza i bek(ovi), ali Motta ih gleda svaki dan. Bilo bi lijepo dobiti kako god i onda raditi na uigravanju novih, nadati se da će još neko propustiti repke.
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nece Motta da popisa ove sto su prosli citave pripreme.
Malo ide na tu kartu da se treba boriti za mjesto u ekipi, mada naravno eto Koopmeinersa i Nice za dva kola zakucanih u prvoj.
Malo ide na tu kartu da se treba boriti za mjesto u ekipi, mada naravno eto Koopmeinersa i Nice za dva kola zakucanih u prvoj.
Ja bi samo Fagiolia van ....ostali su zasluzili tu da budu ...
Vezni red tanak, vrijeme je da Fagioli dođe sebi, jer van forme je totalno. Ovo guranje Cambiasa na svaku mogucu poziciju isto bezveze, bek, vezni, krilo, daj ga na beka ako je bek i neka tu igram Ok ponekad kad zagusti u nedostatku opcija ali Alegri poceo evo i Mota nastavlja.
Marko Gnjida , majku van hebem odmah dok nije pocelo. Smece ponovo sudi Juventusu.
Ma zasluzeno ..ovaj Fagioli je debil mrtvi ..
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Daj odmah Kopa umjesto ovog Fadžolija
MANIJACI JUG 1987
Katastrofa ulazak ...ko da ih pacov vodi ...bez imalo trke i zelje ...pustaju romu da se dodaje kako hoce
Isto kao proslu pa su se digli, Kenan premalo s loptom tj nikako, preciznost je jos problem, ali pokušava se vertikalno sto je pohvalno. Fagio je dobio naivan karton, ali kasnije fino, no tu fali neko bolji s njim da mu da sigurnost da krene naprijed.
Douglas Luiz i krilo umjesto Mbangule najprije, ne vidi se za sad.
Douglas Luiz i krilo umjesto Mbangule najprije, ne vidi se za sad.
#MaxOUT
#MaxOUT
Gati u pola sata pokazao da ne konta igru uopšte. OK igrač za klupe i to je to.
Cambiaso nije krilo i to možda može proći protiv slabijih ekipa.
Cambiaso nije krilo i to možda može proći protiv slabijih ekipa.
Ma katastrofa utakmica ...citavo vrijeme cekamo neku tranziciju ...njima pustili loptu ...jbt pa ne igras u Rimu ...vezni red ne postoji..
Nije tako loše iako sterilno i sporo, ovaj ritam je spor, lopta mora puno brze; puno vise na krila. Roma je dobra nazad, dupla Mbangulu, puno igraca nazad. Locatelli carinik lopte, kad je dobije ospem se.
Daj Luiza i Conceisaaoa i dobijas drugu tekmu. I Kenan previse desno, ne razumijem tu postavku, umanjis mu opcije dramatično.
Daj Luiza i Conceisaaoa i dobijas drugu tekmu. I Kenan previse desno, ne razumijem tu postavku, umanjis mu opcije dramatično.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.