FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kakva je Dangubić prevara od igrača
- Riquelme1921
- Kontakt:
Po čemu si to zaključio, po privh 60 minuta u novom klubu?
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
- Kontakt:
- Riquelme1921
- Kontakt:
Bravo za Jagodića i Slogu.Nasjeli smo na njihov seljakluk..
Grupa iznad svakog pojedinca.
-
Pa sta radis klocu mrtvi raspali,ti ko faca neka i uleces na teren usta te...Kretena razbit,ako dodje kazna kakva,od njega naplaitit.. UFJ
Levata koji je utrcao na teren dobro izdegeneciti. Nije u stanju doci na tekmu u bojama kluba a kamo li nesto drugo.
-
- Kontakt:
Na istoku svakako treba traziti i ljekarsko na ulazu.
-
Ruka je bila... realno
Ma bila je ruka nema tu rasprave.
Borbenost na nivou, Ćorićev eksperiment nije uspio i to je to. Dangubić je bio igrač manje na terenu, a zbog njega smo izgubili jednog igrača u vezi i to nas je koštalo, nikako nismo mogli doći do igre.
Svaka čast Vladi Jagodiću što je zaustavio svoje igrače kad su krenuli prema svlačionici.
Ne bi ponovo izašli na teren do ponoći.
Borbenost na nivou, Ćorićev eksperiment nije uspio i to je to. Dangubić je bio igrač manje na terenu, a zbog njega smo izgubili jednog igrača u vezi i to nas je koštalo, nikako nismo mogli doći do igre.
Svaka čast Vladi Jagodiću što je zaustavio svoje igrače kad su krenuli prema svlačionici.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Klub treba poslat zahvalnicu kretenima na Istoku. Nakon onoga se ugasila utakmica.
Ruka je bila al pola metra prije mu lik spusta loptu na ruku nemoguce je bilo sklonit je, mislim da ima to u pravilima.
Steta sto gubimo bodove kuci.
Ruka je bila al pola metra prije mu lik spusta loptu na ruku nemoguce je bilo sklonit je, mislim da ima to u pravilima.
Steta sto gubimo bodove kuci.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Ostaje zal za bodovima, Markovic je ima odlicnu priliku da zabije za pobjedu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ćorić pokušao i nije pogodio. Dangubić bio igrač manje i trebao je na poluvremenu biti zamijenjen. O Odinaki je suvišno bilo šta govoriti. Odbrana je veliki problem. Svaki centaršut prema našem golu je opasnost. Imamo golmana koji ne kupi lopte u petercu a halfovi su blago rečeno katastrofa. Mene samo interesuje jeli Ćorić birao ove igrače koji su dovedeni.
Smanjiti ocekivanja i apetite. Debilima sa istoka uruciti kaznu i tuziti ih. Dozivotno zabraniti dolazak ko god da su
Nadam se da će klub ovome zabraniti ulazak na stadion na jedno 10 godina.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Joj kako se ovako popisaju po raji,**** ga Tito ga ****.
Prvo sto te uzmu na seljacku igru,drugo nije problem Odinaka samo,nije on los prema naprijed uopste bio. Citava ekipa je danas bila mlitava. I Radovac i Al Jaber,Dangubic....
Ali nasi stoperi toliku nervozu unose,veceras je i Mahmic bio uzasan.
Zao mi je stvarno ali Coric veceras nije uspio u svojoj nakani.
Ja sam prvi za to da se Hiros klupira,ali veceras ovo sa Dangubicem je bilo 0 bodova.
Razumijem nervozu,ali onaj seljakluk sa ulijetanjem nam zaista ne treba. Kako se zbog par papaka popisamo na sve lijepo. Jesmo isfrustrirani strasno.
Prvo sto te uzmu na seljacku igru,drugo nije problem Odinaka samo,nije on los prema naprijed uopste bio. Citava ekipa je danas bila mlitava. I Radovac i Al Jaber,Dangubic....
Ali nasi stoperi toliku nervozu unose,veceras je i Mahmic bio uzasan.
Zao mi je stvarno ali Coric veceras nije uspio u svojoj nakani.
Ja sam prvi za to da se Hiros klupira,ali veceras ovo sa Dangubicem je bilo 0 bodova.
Razumijem nervozu,ali onaj seljakluk sa ulijetanjem nam zaista ne treba. Kako se zbog par papaka popisamo na sve lijepo. Jesmo isfrustrirani strasno.