Ma cirkus, brte.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:25
neka im neko objasni kad igrac nije u ofsajdu da linija treba biti zelena a ne crvena
i tako svaki put
Vicin VAR je najveca prevara stoljeca.
Ma cirkus, brte.akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:25
neka im neko objasni kad igrac nije u ofsajdu da linija treba biti zelena a ne crvena
i tako svaki put
kome ono jos zeljkan mora vratiti bodove?
Pitari s istoka nema kakvi nisuHordasOdMalena je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:27Jesu li ovo uletjeli dvojica dječaka iz Srebrenika sa suzama u očima?
Hahahhaha dobrafeniksptica je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:29Tolika guzva na tribinama da su neki morali na teren uci da gledaju
Mislim da crvena linija prati igrača u crvenom, a plava igrača u plavom dresu...akisarajevo92 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:25
i tako svaki put
Nedjeljom pratis Zeljeznicar?
Sirokom vec vratio
jos Gosku moraju vratiti, jer su ih uzeli dole, i Borcu u zadnjem kolu na Grbavici.feniksptica je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:33Sirokom vec vratio
Psovanje djece čovjeku koji vas je spasio od poraza."Kad meni psuju djecu i govore cigani, seljaci to nije uredu. Meni je ovo 559 utakmica, prošao sam svašta. Ovdje sam sa Borcem uzeo titulu, na kraju smo se izgrlili. Ja ću uvijek poštovati i Želju i Grbavicu, ali ne može neko Slogu zvati ciganima. Bilo je ružno. Željezničar je veliki klub i treba ga podržati."
Nisam vala ni prokomentarisao.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:28Da pogadjam, duskica trazio penale i crvene kartone, ostala brigada likovala na istok![]()
Ma stranice se rokaju tako brzo da ni ja ne stignem sve upratiti.KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:28Da pogadjam, duskica trazio penale i crvene kartone, ostala brigada likovala na istok![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.