Jos 2 kamere samo faleOrvel je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:04Dobra tekma i dobro smo odigrali ali nismo dobili. Isto tako nismo imali naklonjenost sudija kao vi npr ali to nije razlog sto nismo dobili. Nismo osteceni direktno i to je pravedno, da ne brojimo sad svaku gresku sudije.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:00Najteze je igrati nedeljom i kad nemas 4 kamere dodatne, zbog VAR sistema
A znas zasto nismo dobili? Jer smo dogovorili 3 za 1.
Premijer liga BiH - aktuelno
- TurkishAirlines
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Prati malo savez odrzava terene tj placa. Nije savez platio terene vec je to program UEFE gdje su platili oni jedan dio a drugi zajednica. Normalno je da nas grad treba pogurat sa parama kad guraju klub koji se za opstanka bori i bruka nam grad po raznim selima,zasto bi nase pare isle u vase dzepove i po kojoj osnovi?NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:05Cuj ja bez Sarajeva ne mogu hahahajurisicduska je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:00Mislio sam da ćete nakon ovog uspješnog starta prestati se hvatati Sarajeva kad god krene nizbrdo ali očekivano i ničim izazvano evo ga.....NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:56Sta je kod vas drugacije u zadnjih 15 godina?
Zeljeznicar ima 17 trofeja, a Sarajevo 15
Zeljenicar u19 u osmini finala lige prvaka, a vasi svileni akamdemci ispadaju u prvom pretkolu od klubova koji dolaze iz ratnih zona
Zeljeznicar u zadnjih 20 utakmica u Europi ima 9 pobjeda 7 poraza i 4 remija
Sarajevo u zadnjih 20 utakmica u Europi ima 5 pobjeda, 9 poraza i 6 remija
Zeljeznicar ce uskoro poceti i na radovima novog juga s krovom
Sta vi radite?
Vrte se pare oko kluba i bacaju se u nepovrat
Prodali tri cetiri igraca za fine pare, a to sto su promijenili 200 igraca u zadnjih 5 godina to je dzabe je li?
Sta ste to vi uradili u zadnjih 15 godina da tako gledate druge s neke imaginarne visine?
Vi najvise pricate od svih i sve ponizavate
Šta ti je kralju ne možeš odmah po Sarajevu čim prvi kiks, doduše sad ste na drugom. Polako duga je sezona. Ove vam ne ide u prilog 100% Sarajevo a vi već 2 poraza kući. Klub ti igrao tekmu ti o Sarajevu odmah nakon tekme, lagano mačak.
Ne mogu ali bez grada jednog jedinog kojem to ime orginalni i pripada
Kad ste igrali jucer gdje su vidio da sam komentarisao, tek jutros bacio komentar o tome da Radnik nije imao suta u okvir i da nista osim poraza nije ni zasluzio
Sad samo odgovaram ovim pacenicima poput ovih gore
Ne prosite ali u kurcu teren vam savez uradio, opcina odrzava i dzabe vam ga ustupa, direktorica se zali sto kanton vise ne uplacuje…
- cetvrtomjesto
- Kontakt:
Ovo su slike sa nekog zemunskog folklora. Vrlo lepe slike

Pa to je poenta kad vas privatnike guraju po kojoj to osnovi ne bi pogurali klub koji je udruzenje gradjanamosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:09Prati malo savez odrzava terene tj placa. Nije savez platio terene vec je to program UEFE gdje su platili oni jedan dio a drugi zajednica. Normalno je da nas grad treba pogurat sa parama kad guraju klub koji se za opstanka bori i bruka nam grad po raznim selima,zasto bi nase pare isle u vase dzepove i po kojoj osnovi?NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:05Cuj ja bez Sarajeva ne mogu hahahajurisicduska je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:00
Mislio sam da ćete nakon ovog uspješnog starta prestati se hvatati Sarajeva kad god krene nizbrdo ali očekivano i ničim izazvano evo ga.....
Šta ti je kralju ne možeš odmah po Sarajevu čim prvi kiks, doduše sad ste na drugom. Polako duga je sezona. Ove vam ne ide u prilog 100% Sarajevo a vi već 2 poraza kući. Klub ti igrao tekmu ti o Sarajevu odmah nakon tekme, lagano mačak.
Kad ste igrali jucer gdje su vidio da sam komentarisao, tek jutros bacio komentar o tome da Radnik nije imao suta u okvir i da nista osim poraza nije ni zasluzio
Ne prosite ali u kurcu teren vam savez uradio, opcina odrzava i dzabe vam ga ustupa, direktorica se zali sto kanton vise ne uplacuje…
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
E šta je to bilo danas, jel neko igrao?
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Realno željezničar nije osvojio nista zadnji 15 godina . Ima ja mislim 1 kup i prvenstvo. Ako si zadovoljan i mi smoNoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:56Sta je kod vas drugacije u zadnjih 15 godina?
Zeljeznicar u19 u osmini finala lige prvaka, a vasi svileni akademci ispadaju u prvom pretkolu od klubova koji dolaze iz ratnih zona
Sta vi radite?
Prodali tri cetiri igraca za fine pare, a to sto su promijenili 200 igraca u zadnjih 5 godina to je dzabe i ne pika se u proracunu?
Sta ste to vi uradili u zadnjih 15 godina da tako gledate druge s neke imaginarne visine?
Vi najvise pricate od svih i sve ponizavate, kao da ste ligu prvaka osvojili

- svrakino1921
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:05Cuj ja bez Sarajeva ne mogu hahahajurisicduska je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:00Mislio sam da ćete nakon ovog uspješnog starta prestati se hvatati Sarajeva kad god krene nizbrdo ali očekivano i ničim izazvano evo ga.....NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:56Sta je kod vas drugacije u zadnjih 15 godina?
Zeljenicar u19 u osmini finala lige prvaka, a vasi svileni akamdemci ispadaju u prvom pretkolu od klubova koji dolaze iz ratnih zona
Sta vi radite?
Prodali tri cetiri igraca za fine pare, a to sto su promijenili 200 igraca u zadnjih 5 godina to je dzabe je li?
Vi najvise pricate od svih i sve ponizavate
I 100 000 maraka od općine Centar za organizaciju Europskih utakmica
UMIJEĆE PARAZITSKOG ŽIVLJENJA
- TurkishAirlines
Niko posebno, samo znamo da nema dovoljno kamera na stadionu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Kao sto rekoh, da sam nerealni pitar kao ti npr, mogao bih izvuci argumente da je ono cist gol. Al ja bih licno svirao ruku isto. Tu je razlika, fale 2 u glavi izgleda.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:09Jos 2 kamere samo faleOrvel je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:04Dobra tekma i dobro smo odigrali ali nismo dobili. Isto tako nismo imali naklonjenost sudija kao vi npr ali to nije razlog sto nismo dobili. Nismo osteceni direktno i to je pravedno, da ne brojimo sad svaku gresku sudije.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:00Najteze je igrati nedeljom i kad nemas 4 kamere dodatne, zbog VAR sistema
-
- Kontakt:
I naravno pričat će o svemu osim o izgubljenim bodovima i o divljacima koji su ušli na teren. Ne znam kako vas svaki put uspiju navući na te mlinove.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Mi smo udruzenje gradjana informisi se bolje,sto ce finansirat rupu bez dna i privatnike koji sa strane uzimaju nase pare tipa Badzak i ovi iz Stupcanice? Zasto davat pare duznicima?NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:11Pa to je poenta kad vas privatnike guraju po kojoj to osnovi ne bi pogurali klub koji je udruzenje gradjanamosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:09Prati malo savez odrzava terene tj placa. Nije savez platio terene vec je to program UEFE gdje su platili oni jedan dio a drugi zajednica. Normalno je da nas grad treba pogurat sa parama kad guraju klub koji se za opstanka bori i bruka nam grad po raznim selima,zasto bi nase pare isle u vase dzepove i po kojoj osnovi?NoDi80 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:05
Cuj ja bez Sarajeva ne mogu hahaha
- TurkishAirlines
Ne mogu nista komentarisati, nema dovoljno kamera da bih mogao reci 100% jel bio gol.Orvel je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:14Kao sto rekoh, da sam nerealni pitar kao ti npr, mogao bih izvuci argumente da je ono cist gol. Al ja bih licno svirao ruku isto. Tu je razlika, fale 2 u glavi izgleda.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:09Jos 2 kamere samo faleOrvel je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:04
Dobra tekma i dobro smo odigrali ali nismo dobili. Isto tako nismo imali naklonjenost sudija kao vi npr ali to nije razlog sto nismo dobili. Nismo osteceni direktno i to je pravedno, da ne brojimo sad svaku gresku sudije.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ništa onda, Okey hvala ti za info. Nek je zdravlja biće kamera.TurkishAirlines je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:12Niko posebno, samo znamo da nema dovoljno kamera na stadionu.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
E dobro su usrali što su promijenili tribinu sa kamerom na pecari
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ali on drtina kockoglava ulijece sa tribine na kojoj su zene i djeca izmedju ostalih.
Pa uleti tako haveru u Banja Luci, ako imas muda. A ne ovdje da se laktas sa igracima protivnicke ekipe.
Pa uleti tako haveru u Banja Luci, ako imas muda. A ne ovdje da se laktas sa igracima protivnicke ekipe.
Ruka je bila i pogodak je ponisten opravdano
Za kamere sam rekao da ih generalno malo ima na svim stadionima i da moraju biti minimum po dvije na svakoj od sve cetiri strane terena
Zasto davadi pare ljudima koji su su sjebali i drzavnu imovinu stadion i atletske staze zbog njihovih potreba koje su besplatne
Tako ste ostale sportiste i takmicenja ostavili bez adekvatnih uslova za treniranje i odrzavanje nekih takmicenja
I mislim da ima nekog reda u drzavi pucali bi se se penali fks
Na nasem stadionu igraju sve mlade reprezentacije muske i zenske, Sfk Sarajevo zensku ligu prvaka
Od nas ima makar neke koristi
Za kamere sam rekao da ih generalno malo ima na svim stadionima i da moraju biti minimum po dvije na svakoj od sve cetiri strane terena
Zasto davadi pare ljudima koji su su sjebali i drzavnu imovinu stadion i atletske staze zbog njihovih potreba koje su besplatne
Tako ste ostale sportiste i takmicenja ostavili bez adekvatnih uslova za treniranje i odrzavanje nekih takmicenja
I mislim da ima nekog reda u drzavi pucali bi se se penali fks
Na nasem stadionu igraju sve mlade reprezentacije muske i zenske, Sfk Sarajevo zensku ligu prvaka
Od nas ima makar neke koristi
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 01 sep 2024, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
To je to. Sve regularno!
Vas ce isto **** ove dvije kamere, vjeruj! Samo cekam da krenete sa kmecanjem
Vidiš da jedni drugima u krilu sjede.
Osladila im se prevara od prošle sezone.
🇵🇸
Pa vi ste ti koji pricate o tome. Ovo jesu izgubljeni bodovi jer smo bili bolji. Al samo vi i nekoliko budala na nasem forumu misli da mi mozemo u borbu za titulu pa da ovo smatra tragedijom. Titula ove godine ide vama i to je zavrseno, ne zelim dalje diskutovati, iznijet cu dokaze na kraju sezone.jurisicduska je napisao/la: ↑01 sep 2024, 22:14I naravno pričat će o svemu osim o izgubljenim bodovima i o divljacima koji su ušli na teren. Ne znam kako vas svaki put uspiju navući na te mlinove.
Sta reci o divliacima sto su uletili na teren, ocigledno levati koji ne dolaze stalno na tekme i ne razumiju fudbal. Samo su nam stetu nanijeli svojim postupkom. A sudijske odluke (ne pokazivanje zutog za odugovlscenje 4 auta) su uzrok toga dto su ovi usli sto naravno ni u kojem slucsju nisu trebali uraditi. Ali od 12500 ljudi na stadionu ako su samo dvijr budale onda je to super. Znam da ne unas to jer vas ima 5k max i plus vam ne daju onaj centralni dio istoka kod tunela zbog vaseg divliastva (a nazalost evo i kod nas ima slucsjeva). I garantujem ti da bi kod vas bilo jos gora situscija ds je tribina blizu terena i da ima onakav prilaz terenu bez dodatnih kaveza i korita kao kod vas na istoku.
Eto ne znam jel treba jos nesto realno da ti napisem il ces se presaltati na pricu da smo prodsli ili odrsdili 3 za 1...