Možel' zapad umjesto istoka?

Možel' zapad umjesto istoka?
Ubi te ljubomora hahahahaha cuj Dino pekic. E mozda al samo mozda nekad i vi u ovoj ligi budete imali petocifren broj ljudi mimo derbija. Mozda. Mi evo trecu zaredom. Mozete nam samo gledat u ledja. Pozguadalupe je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:59Ne vrijedi Bgmnastrojeni21 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:55Uspio si jos gluplji post napisati a to nije lako, cestitam argentinac.
Ako vec hoces neku diskusiju sto se tice posjete, napisi nesto konkretno, sto mislis da toliko nije bilo ili nesto slicno, mojne ti odlucivat ko je debil a ko nije, nisi kapacitet, najblaze receno.
12.500 - 6.500, kolektivno ste popisani opet.![]()
Pa glupane Dino Pekic ti upisuje posjetu i nabija prosjek veci od Zvezde, Partizana, Hajduka i Sarajeva zajedno. Postidit ce se i neki Njemacki i Spanski klubovi, o Italijanima Monza, Lecce itd je smjesno i pricati, cak je bolja posjeta i od nekih Juvetovih utakmica.
Forza Dinoo Pekicc![]()
![]()
Hahahah koliko ti veze nemas, usporedjujes Lece i Juventus sa nama, u istu recenicu sa ta dva kluba stavljas i Monzu koja je duplo manji klub od oba ta. Bas veze nemas o Italiji. Sto se tice ovih prostora ni oko toga veze nemas, dzaba tebi objasnjavat.guadalupe je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:59Ne vrijedi Bgmnastrojeni21 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:55Uspio si jos gluplji post napisati a to nije lako, cestitam argentinac.
Ako vec hoces neku diskusiju sto se tice posjete, napisi nesto konkretno, sto mislis da toliko nije bilo ili nesto slicno, mojne ti odlucivat ko je debil a ko nije, nisi kapacitet, najblaze receno.
Pa glupane Dino Pekic ti upisuje posjetu i nabija prosjek veci od Zvezde, Partizana, Hajduka i Sarajeva zajedno. Postidit ce se i neki Njemacki i Spanski klubovi, o Italijanima Monza, Lecce itd je smjesno i pricati, cak je bolja posjeta i od nekih Juvetovih utakmica.
Forza Dinoo Pekicc![]()
![]()
Pa na jugu samo jedan sektor pun od 3 koji skupa primaju 3000, zdenka prazna, na sjeveru bilo praznih stolica i sjever dio do zapada prazan... Nerealno
Ubi ih ljubomora. Bgm da su oni ovoliko posjeceni ja bi im napisao svaka cast. Ne bi zbog 500 ljudi pokusavao umanjit nesto sto nasa drzava nije vidjela. A to je skoro pun stadion bez obzira na vrijeme protivnika..KONTRASVIH je napisao/la: ↑01 sep 2024, 23:06Realnija procjena je blizu 12000, kao sto je kod njih bila 6000 al ama bas niko nista nije pisao, koga boli ****. S druge strane oni ce spinovati i kukati bar mjesec dana o ovome
Glupo je spominjati cifre kad je najbliza nama duplo
manja, volimo fudbal![]()
danas je na jugozapadu bilo sigurno 500 ljudi, i svaku utakmicu tu bude par stoja koje se ne vide na tv
A kolika je posjeta po tebi?guadalupe je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:59Ne vrijedi Bgmnastrojeni21 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:55Uspio si jos gluplji post napisati a to nije lako, cestitam argentinac.
Forza Dinoo Pekicc![]()
![]()
Brate bilo je 9, 9500 max sto je odlicna posjeta za ovu utakmicu, ali jok daj da lazemo postavljamo standarde, isto oni u ratu sto su im djecu lavovima bacali.Riquelme1921 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 01:43A kolika je posjeta po tebi?guadalupe je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:59Ne vrijedi Bgmnastrojeni21 je napisao/la: ↑01 sep 2024, 21:55
Uspio si jos gluplji post napisati a to nije lako, cestitam argentinac.
Forza Dinoo Pekicc![]()
![]()
ne, najjace su vase procjene da je ovo posjeta ispod 11k, a to opet vas pisamo se odnosilo na to da oduzmes 2k protiv igmana i sinoc 1k opet smo daleko ispred vas.. ne znam kako dodje do takvog zakljucka da ima veze s proslim sezonama, pricamo iskljucivo o ovoj..Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:31Najjače je ovo ''opet vas pishamo''čovjek bi rekao svake sezone 5 milja više navijača u prosjeku bude na Grbavici nego na Koševu.
Svaka čast za početak ove sezone, krenuli ste jako, al prethodnih sezona je uglavnom bara-bara.
Tako da to ''opet'' ne stoji, al dobro, bitno se kofrčiti, pa čime bilo.
Evo ja potpisujem da vam prosjek bude kapacitet Grbavice, nama koliko god bude, a da uzmemo titulu.
Može?!
Evo imaš post iznad. Nije jedini.QUARTERBACK je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:36ne, najjace su vase procjene da je ovo posjeta ispod 11k, a to opet vas pisamo se odnosilo na to da oduzmes 2k protiv igmana i sinoc 1k opet smo daleko ispred vas.. ne znam kako dodje do takvog zakljucka da ima veze s proslim sezonama, pricamo iskljucivo o ovoj..Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:31Najjače je ovo ''opet vas pishamo''čovjek bi rekao svake sezone 5 milja više navijača u prosjeku bude na Grbavici nego na Koševu.
Svaka čast za početak ove sezone, krenuli ste jako, al prethodnih sezona je uglavnom bara-bara.
Tako da to ''opet'' ne stoji, al dobro, bitno se kofrčiti, pa čime bilo.
Evo ja potpisujem da vam prosjek bude kapacitet Grbavice, nama koliko god bude, a da uzmemo titulu.
Može?!
Dodajte jednu zvjezdicu na stadion nakon 10 titula najveće posjete.NoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:4824/25 Zeljeznicar
23/24 Zeljeznicar
22/23 Zeljeznicar
21/22 Zeljeznicar
20/21 Borac
19/20 Sarajevo
18/19 Sarajevo
17/18 Zeljeznicar
16/17 Zeljeznicar
15/16 Zeljeznicar
14/15 Sarajevo
13/14 Zeljeznicar
12/13 Sarajevo
11/12 Zeljeznicar
10/11 Sarajevo
09/10 Zeljeznicar
Bili prvi ili pred ispadanjem svejedno je
Od ovih ostali jedino je Borac bio prvi i pri vrhu u par navrata
Celik jednom ili dva puta drugi ostali talasika
Ovo je laz 12/13 smo mi i 19/20 smo mi, prekinuto nakon 22 kola mi imali 350 vise ljudi prosjecno od sarajeva, ne znam odakle ti ove informacije? 20/21 nije bilo gledalaca kakav Borac?NoDi80 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:4824/25 Zeljeznicar
23/24 Zeljeznicar
22/23 Zeljeznicar
21/22 Zeljeznicar
20/21 Borac
19/20 Sarajevo
18/19 Sarajevo
17/18 Zeljeznicar
16/17 Zeljeznicar
15/16 Zeljeznicar
14/15 Sarajevo
13/14 Zeljeznicar
12/13 Sarajevo
11/12 Zeljeznicar
10/11 Sarajevo
09/10 Zeljeznicar
Bili prvi ili pred ispadanjem svejedno je
Od ovih ostali jedino je Borac bio prvi i pri vrhu u par navrata
Celik jednom ili dva puta drugi ostali talasika
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Fudbalmozak2, Fudo, Giuseppe1 i 36 gostiju.