Kao što sam i rekao, čitav život svoje poraze i sve ostalo pravdaju Sarajevom. Šta ćeš ti tu. Nemojte se kriti iza Sarajeva. Stanite pred ogledalo recite sebi nismo osvojili trofej dekadu i više a upitno je i kad ćemo. Osudite ovo večeras kao i svaki normalni i obrazovani stanovnik ovog grada.
Da, mi smo dobili zatvoren stadion radi ovoga. Vidjet ćemo hoće li vama zatvoriti ili će Vicko svojoj kujici dati opomenu.
Da i dobili sno kaznu zatvorena tribina 2 utakmice . Nije bilo utrcavanja u teren . Vidjet ćemo za vas kaznu vi gadjali i usli u teren .
Kad im zatvore tribinu, nece ih vise biti 12500 nego 11500.
Hvala. Danas nam se vratilo sve ono od proslog vikenda.
klempu po ušima
Kao što bi mitomani rekli dupke pun jug
Kod tebe se bas lako primijeti da ti donosenje zakljucaka nije jaca strana...jurisicduska je napisao/la: ↑01 sep 2024, 23:18Kao što sam i rekao, čitav život svoje poraze i sve ostalo pravdaju Sarajevom. Šta ćeš ti tu. Nemojte se kriti iza Sarajeva. Stanite pred ogledalo recite sebi nismo osvojili trofej dekadu i više a upitno je i kad ćemo. Osudite ovo večeras kao i svaki normalni i obrazovani stanovnik ovog grada.
U petak su navijači Sarajeva igrače Radnika i trenera ispratili aplauzom. Danas su divljaci na Grbavici psovali porodicu Vladi i ulijetali u teren i Sloga uzela jedan bod.
Sve ostalo je pilanje naopako.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BungaBum, Pablo11 i 15 gostiju.