FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 apr 2011, 13:37

Sajoni je napisao/la:
Faraon iz Visokog je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:ipak su oni izmislili namjerno dobivanje zutih... niko to nije radio do ove godine :roll: :roll: :roll:
pa moraju cigani odma kopirat :)
Svaka kopija je dobrodošla ko je zna iskopirati.Još samo da i vi Barcu iskopirate u igri pa bi je možda nekad i izbacili u LP-a. ;)
Samo neznam odakle kopirate one fazone sa sudijama slika

Da mi vas kopiramo ja bi pocinio samoubistvo iz zasjede
Rođen s tobom da budem

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 03 apr 2011, 13:42

Samo neznam odakle kopirate one fazone sa sudijama slika

Da mi vas kopiramo ja bi pocinio samoubistvo iz zasjede[/quote]

Mi sa sudijama kao što vi sa tuđim talentima! :)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 03 apr 2011, 13:46

Sajoni je napisao/la:Samo neznam odakle kopirate one fazone sa sudijama slika

Mi sa sudijama kao što vi sa tuđim talentima! :)[/quote]
mi posteno vi ciganski,gdje je tu veza :lol: :lol: :lol:
Rođen s tobom da budem

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 apr 2011, 14:02

Faraon iz Visokog je napisao/la:
Sajoni je napisao/la:Samo neznam odakle kopirate one fazone sa sudijama slika

Mi sa sudijama kao što vi sa tuđim talentima! :)
mi posteno vi ciganski,gdje je tu veza :lol: :lol: :lol:[/quote]

Poštenjaci nisam vas prepoznao.. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 03 apr 2011, 14:29

Bola frankovci kako vas nije stid, izgubite 5-0 i mislite da možete Barci uzet titulu. Pa to je glupo da budete ispred nas a da ste od nas gubili 5 razlike. To nema ni u BiH bola :D
Sretno Abidal :´(

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 03 apr 2011, 14:35

Nevjerovatno, ovo je normalno kada to urade igraci Barce, mislim valjda je ok jer je isto napravio i Jozo, a on je to napravio jer je kao sto je poznato "canalla". Sjajno, iskopirali nam igru (iz one Buitre generacije), evo sad i ovo :roll:

btw. Sajoni naucio napisat nesto da ne sadrzi u recenici "Zubizarretu i Raula te Spanske legende", kralj :geek:

Gledam sinoc onog Thiaga, kako je sinoc odigrao, imam neki osjecaj da bi mogao biti bolji od Xavija, rano je jos mislim, vidjelo se da je jos "mlohav", gubio se, odnosili su ga lagano, ali eto, obzirom da su ga gurnuli u ovakvoj utakmici, fantastican, bice nesto od njega.
LOPATA je napisao/la:Bola frankovci kako vas nije stid, izgubite 5-0 i mislite da možete Barci uzet titulu. Pa to je glupo da budete ispred nas a da ste od nas gubili 5 razlike. To nema ni u BiH bola :D
Aj da vidim ko je to od "frankovaca" nakon sinocnjeg debakl protiv Gijona rekao da mozemo uzeti titulu, ako to negdje nadjes, poseri mi se u po usta.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 apr 2011, 14:47

portiljo normala da mozemo..

jer to je barca ona moze sve..a vi ste real,vi ne mozete nista... 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 03 apr 2011, 14:49

Thiago je odigrao sasvom solidno imajuci u vidu da je igrao kljucnog igraca veze (zamjena za Xavia) i protiv vrlo nezgodne ekipe Villareala i to na gostovanju...dobro se kretao i otvarao, dobro razumije igru, ima i malo one drskosti u igri, dobro dijeli pasove, reaguje brzo što je najbitnije za njega (mada još nije jak u duel igri) ali to još nije najveci nivo kakav Xavi ima da bi ga mogao tek tako nasljediti...ima još pred njim rada i truda.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 apr 2011, 15:31

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=umVe-gI5 ... r_embedded[/youtube]

Nista te vise nemoze zacuditi,jednostavno svi sve znaju,golman objasnio 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 03 apr 2011, 15:57

LBJ MVP je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Ovo se prije ili kasnije moralo dogodit', tako da nijesam puno uznemiren. Primera je ionako bila mission imposible, sada nam se valja okrenut' ovim kupovima.
Nema mission imposible ja još vjerujem da možemo uzet primeru,meni je bitnije domaće prvenstvo nego LP :D
Evo ovaj lik je reao da možete do titule, i još pitanje, da je sudija svirao ruku Pique-u, vi bi uzeli titulu :?:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 apr 2011, 16:01

Eto on je rekao, mora da je on nas glasnogovornik pa mu mi izdiktirali sta da kaze :lol: . To je njegovo misljenje, vecina ne misli kao on ...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

LOPATA
Kontakt:

Post Postao/la LOPATA » 03 apr 2011, 16:10

Nail for Real je napisao/la:Eto on je rekao, mora da je on nas glasnogovornik pa mu mi izdiktirali sta da kaze :lol: . To je njegovo misljenje, vecina ne misli kao on ...
I bolje vam je što ne mislite :lol: :lol:

Sempre Cules
Kontakt:

Post Postao/la Sempre Cules » 03 apr 2011, 16:28

Cao svima,ja sam ovde novi, veliki sam Fan Barcelone i nadam se lijepom druzenju na ovom forumu.
Sinoc ikao sam ocekivao kiks Barce a pobjedu Reala desilo se obrnuto na moju srecu,gledao sam oba meca.De las Cuevas :D
Sto se tice nas solidna igra i naravno Sakira :D :D Valdes nas je spasio u nekoliko navrata sjajan je bio sinoc.Ono ciscenje kartona pametno :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 apr 2011, 17:16

Nevjerovatno, ovo je normalno kada to urade igraci Barce, mislim valjda je ok jer je isto napravio i Jozo, a on je to napravio jer je kao sto je poznato "canalla". Sjajno, iskopirali nam igru (iz one Buitre generacije), evo sad i ovo :roll:

btw. Sajoni naucio napisat nesto da ne sadrzi u recenici "Zubizarretu i Raula te Spanske legende", kralj :geek:

Gledam sinoc onog Thiaga, kako je sinoc odigrao, imam neki osjecaj da bi mogao biti bolji od Xavija, rano je jos mislim, vidjelo se da je jos "mlohav", gubio se, odnosili su ga lagano, ali eto, obzirom da su ga gurnuli u ovakvoj utakmici, fantastican, bice nesto od njega.
Nije mi jasno zasto se toliko ibretite za ovo ciscenje kartona, to se vazda radilo a vi o tome pricate isto kao da niko prije Mourinha to nije uradio jbt, jedini njegov problem je zato sto je bio previse ofiran.

Sto se tice Thiaga, imao je zadatak da zamjeni Xavia i uradio je to sa 123 tacna dodavanja, uz preciznost od 93%, i sto je najvaznije ne boji se igre, stalno se nudi trazi i loptu. Buducnost Barcelone i spanjolskog nogometa definitivno :D
Don't hate what you don't understand.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 apr 2011, 17:18

Da, Mourinho je previse ofiran :lol: :roll: :mrgreen: .

Nije nikakav problem ciscenje kartona, mada mediji dizu buku kada to Real radi a kada Barcelona to izvede o tome se govori kao necemu sasvim normalnom.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 apr 2011, 17:20

Nail for Real je napisao/la:Da, Mourinho je previse ofiran :lol: :roll: :mrgreen: .

Nije nikakav problem ciscenje kartona, mada mediji dizu buku kada to Real radi a kada Barcelona to izvede o tome se govori kao necemu sasvim normalnom.
Zali se, sigurno je neka zavjera u pitanju :lol:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 apr 2011, 17:22

xaviesta je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Da, Mourinho je previse ofiran :lol: :roll: :mrgreen: .

Zali se, sigurno je neka zavjera u pitanju :lol:
:mrgreen: Kao sto rece @-Paja, ipak si ti katalonac pa ne kontas dobro (izuzeci nek' se ne uvrijede) :lol: .

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 03 apr 2011, 17:24

real je mozda postao isuvise antipatican ljudima..jer u zadnjih par godina,toliko novca ulozeno a nigdje rezultata i lijepe igre..
sve nesto na silu..vjerovatno ljudima je to mozda dosadilo.mnogo zvjezda,a nigdje postenog rezultata..sve vise arogantniji ronaldo doprinosi time,mnogo vise nego sto se cini.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 03 apr 2011, 17:29

Kao sto rece @-Paja, ipak si ti katalonac pa ne kontas dobro (izuzeci nek' se ne uvrijede) :lol:
Ma ja, kada se nema sta reci onda se napada na licnost. Zao mi je sto nisi svjestan svoje ogranicenosti ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 03 apr 2011, 17:33

@t-mac, ali opet :roll: tolika antipatija pa se ne moze izvest' dobar zakljucak nego osudjivat' svaki Realov potez je nezdrava :? .
@xaviesta, dobro nisi skont'o, boze moj, ima vremena.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.