Premijer liga BiH - aktuelno

zeljovac21
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la zeljovac21 » 02 sep 2024, 00:13

Pa i da delegat stavi realno brojku 9-10 hiljada opet je to vise od 6. Grbavica je posjecenija od Koseva i to je cinjenica vec sezonama iza.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 02 sep 2024, 00:14

Vanja8 je napisao/la:
02 sep 2024, 00:05

To smo mi vazda imali sa Radnikom, posebno kad ih je Zizovic vodio, ma godine zivota su nam uzimali...
E sad pod Djuricem u petak, fakat gospodski, bez valjanja , odugovlacenja, korektni, nema podmuklo, zato su i dobili aplauz na kraju...
Hebi ga, Vladek ko Vladek, cilj ne bira sredstva...
Pa evo skoro je dolazio Igman Konjic. Niti jednom se nisu valjali, nisu ciganisali, pravili cirkus.
Ni minute nisu ukrali ! To mnogi ne vide i ne prate, jer ih i ne zamima to (to prate samo bolesnici poput mene :mrgreen: )
I to je do trenera, milijardu posto. To jest kako ih trener instruise.

Ali Husref je ipak lik, ne glumi budalu poslije utakmice, ne trazi postovanje od domacina kao Vlado kockar maloprije.
Hoce lik da ga se postuje, trazi neki respekt - a ekipa mu igra kao seoske varalice :nene: evo ti qrc Jagodicu.
I napisao bi ovo isto i da smo pobjedili ili izgubili, nebitno.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 02 sep 2024, 00:16

let3 je napisao/la:
02 sep 2024, 00:14
Vanja8 je napisao/la:
02 sep 2024, 00:05

To smo mi vazda imali sa Radnikom, posebno kad ih je Zizovic vodio, ma godine zivota su nam uzimali...
E sad pod Djuricem u petak, fakat gospodski, bez valjanja , odugovlacenja, korektni, nema podmuklo, zato su i dobili aplauz na kraju...
Hebi ga, Vladek ko Vladek, cilj ne bira sredstva...
Pa evo skoro je dolazio Igman Konjic. Niti jednom se nisu valjali, nisu ciganisali, pravili cirkus.
Ni minute nisu ukrali ! To mnogi ne vide i ne prate, jer ih i ne zamima to (to prate samo bolesnici poput mene :mrgreen: )
I to je do trenera, milijardu posto. To jest kako ih trener instruise.

Ali Husref je ipak lik, ne glumi budalu poslije utakmice, ne trazi postovanje od domacina kao Vlado kockar maloprije.
Hoce lik da ga se postuje, trazi neki respekt - a ekipa mu igra kao seoske varalice :nene: evo ti qrc Jagodicu.
I napisao bi ovo isto i da smo pobjedili ili izgubili, nebitno.
Posteno :thumbup:

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 02 sep 2024, 00:23

AVNOJ je napisao/la:
02 sep 2024, 00:09
nastrojeni21 je napisao/la:
01 sep 2024, 23:54
AVNOJ je napisao/la:
01 sep 2024, 23:40

Što je još žalosnije šta im se god desi odma guglaju Sarajevo i traže neke alibije kako smo i mi isti
Niste isti, nego ste gori. Al nebitno je to, ovim cinom su se dva doticna pojedinca spustila na nivo vaseg istoka i za to nema opravdanja.
Pa samim tim što pokušavate naći opravdanje u ponašanju naših navijača sa istočne tribine ispadate isti, ustvari još gori.
Ne pokusava niko naci opravdanje, vec ti govorim da ne moramo traziti neke alibije kako ste vi isti, kao sto si napisao, jer nismo isti, suvisno je vas i nas usporedjivati sto se tice ovakvih stvari, morali bi zaredat jos jedno 10ak ovakvih ekcesa ili gorih pa da budemo tu negdje.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 02 sep 2024, 00:24

Iako ne podržavam valjanje i trošenje vremena na taj način, treba biti realan i reći da ekipe igraju onako kako mogu. Vjerujem da bi i Jagodić volio da ima veći budžet, da ima bolje igrače i sve, ali čovjek radi svoj posao onako kako može. Istina, uništi želju za gledanjem ali ako je to jedini način da dođu do zadatog cilja onda mi je ok.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 02 sep 2024, 00:29

Ekipa igra kako joj ti dozvolis, umjesto da zabijes gol njima ti zabijes sebi. Logicno da ce se zatvoriti bas ce eto napadati svim silama.
Sto se nisu valjali protiv velikog Sarajeva, jer im nije dozvoljeno brzi gol zabijes oni se otvaraju, padnu jos 2 i cao.

cetvrtomjesto
Kontakt:

Post Postao/la cetvrtomjesto » 02 sep 2024, 00:30

Var im ukro titulu!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 02 sep 2024, 00:44

Ova Sloga ni sjena ekipe od prošle godine , ove godine će ganjati samo da opstanu i to je to.Željezničar ove godine u nekom drugačijem ritmu , na strani to dobro funkcioniše i maksimalni su , dok se kući muče i gube bodove tamo gdje ne bi smjeli.Velež i Široki ovo do sada što su pokazali je sa puno oscilacija , Veležu fali 2-3 igrača sigurno dok Široki kući je uzeo 1 od 6 poena a na strani 7 od 9 :hmmmmm:
Ovakve ulete treba kažnjavati prvo pojedinačna lica , ima se kamere i slike , fino naloge poslati i zabraniti prisustvo narednih 10 godina i to je to.Security a i generalno ova obezbjeđenja su tu pro radi , nikad nikakvog efekta od njih nema čak šta više, bitno je ljudima vape izbiti iz džepa za pušenje iako domet da dođe sa Koševa na teren , trebam normu za Olimpijadu ispuniti da me pošalju ako dobacim do igrača,a vamo gledaju kako dvojica likova do centra hladno ulaze.
Željezničar treba pojačanje na štoperskoj poziciji obavezno i neki profil DMF-a koji će biti iza Radovca i Al Jabera , kao osigurač , previše puše i nekad će se to sigurno obiti o glavu , bolje tu imati sigurnost nego na silu Hiroša gurati na AMF koji je svakako neodgovoran u odbrani.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 02 sep 2024, 00:50

Virtu4l je napisao/la:
01 sep 2024, 23:59
26 stranica od utakmice velikog Željezničara. :bow:
Zašto si uletio u teren? :wtf:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

held9
Kontakt:

Post Postao/la held9 » 02 sep 2024, 00:59

Sloboda najkrkanskija ekipa u gostima još od Mladosti Doboj Kakanj. Njihova klupska filozofija zadnjih 10 godina je nabijaj, izležavaj se, odugovlači kod svakog prekida.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 02 sep 2024, 01:12

02 sep 2024, 00:23
AVNOJ je napisao/la:
02 sep 2024, 00:09
01 sep 2024, 23:54

Niste isti, nego ste gori. Al nebitno je to, ovim cinom su se dva doticna pojedinca spustila na nivo vaseg istoka i za to nema opravdanja.
Pa samim tim što pokušavate naći opravdanje u ponašanju naših navijača sa istočne tribine ispadate isti, ustvari još gori.
Ne pokusava niko naci opravdanje, vec ti govorim da ne moramo traziti neke alibije kako ste vi isti, kao sto si napisao, jer nismo isti, suvisno je vas i nas usporedjivati sto se tice ovakvih stvari, morali bi zaredat jos jedno 10ak ovakvih ekcesa ili gorih pa da budemo tu negdje.
Kako ne tražite kad je onaj Vaš @vegeta odmah našao naslove sa portala nakon naše utakmice protiv lištice.
Koji se to ekces desio na Koševu a da nije na Grbavici ili koja se to psvoka čula na Kosevu a nije na Grbavici ili odnos navijača prema svojim ili protivničkim igračima. Eto neko na VAšoj temi je napisao da neki lik psuje Galiću samo što je ušao u igru i ja sam isto tako čuo kad neki naš navijač psuje našem igraču bez i jednog razloga, razlika je jedino u tome što je izlaz na teren na Koševu na istoku pa onda svaki hebeni novinar snimi svaku izgovorenu riječ. Sad smo čuli kako neko iz lože na najprimitivniji način nekom psuje, ja iskreno nisam nikad čuo iz svečane lože na Koševu da neko se tako ponaša što ne znači automatski da tu sjedi samo uglađena gospoda ili da se nije prije dešavalo ili da se neće desiti.
Jednostavno mentalitet građana ovog Grada je postao takav da pojedinci svoje lične frustracije ispoljavalju na stadionu i onda ti treba doći jedan propali kockar tipa Vlade Jagodića da ti drži lekcije lijepog ponašanja.
Evo sad ćeš ti reći da su navijači na istočnoj trEbini večeras igričima Sloge citirali Dostojevskog, samo ti pokušavam reći kako ti i svi ostali koji pokušavate umanjiti ovu večerašnju sramotu govoreći da smo mi deset puta gori samo se ukopavate još više.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 02 sep 2024, 01:22

Kod kog su transparenti?

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 02 sep 2024, 02:01

19vendetta87 je napisao/la:
01 sep 2024, 23:14
Ko o cemu, qurva o postenju :kafa:
slika

slika

Stvar filozofije!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 sep 2024, 03:07

lakilone je napisao/la:
01 sep 2024, 22:48
bvsic je napisao/la:
01 sep 2024, 22:42
lakilone je napisao/la:
01 sep 2024, 22:41

U jebote, pa ti si teski psihijatrijski slucaj.
Halali, ne bi ja vise nista dodavao, da ne bude sutra ja krivac za tvoje psihicko stanje…
Ziv ti meni bio s ovih 1500 ljudi na stepenicama

slika
Nigdje nisam napisao da je bilo 1500 na stepenicama, vec sam rekao da je Jug bio 90% popunjen, a da bi se i ostatak popunio da su se ovi sa stepenica popeli gore.
Naravno pricam o stepenicama na jugo-zapadu gdje bilo oko 200 ljudi, a ovu sliku sto si objavio, nema potrebe da komentarisem…
Debil zna da ti ljude stoje kod zapada ne ovdje, ali se nasao pametan, eto nek su 2.5k povecali opet je bilo 10k? Jesi sretan sad, i to je opet 4 milje vise.
Fk Željezničar.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 02 sep 2024, 03:10

Zeko87 je napisao/la:
01 sep 2024, 23:43
@19vendeta87 ni tebi nije izgleda jasna hronologija događaja. Ne možeš porediti ulijetanje navijača i pogađanje flašama igrača protiv Sloge i gađanje Širokog na Koševu. Jednostavno ne možeš... Široki stoji iza ubistva našeg navijača, pogađali su bakljom nape igrače i svaki put vri od fašizma u Lištici, dok je Sloga mali klub koji i nema svoje navijače.

Ps nisam ni za jedno ni za drugo divljanje, ali jednostavno to nije uporedivo.
Cekaj kakve veze igraci imaju sto vas tamo gadjaju flasama i psuju, ne psuju igraci na terenu..
Fk Željezničar.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 02 sep 2024, 06:40

Pablo11 je napisao/la:
02 sep 2024, 03:10
Zeko87 je napisao/la:
@19vendeta87 ni tebi nije izgleda jasna hronologija događaja. Ne možeš porediti ulijetanje navijača i pogađanje flašama igrača protiv Sloge i gađanje Širokog na Koševu. Jednostavno ne možeš... Široki stoji iza ubistva našeg navijača, pogađali su bakljom nape igrače i svaki put vri od fašizma u Lištici, dok je Sloga mali klub koji i nema svoje navijače.

Cekaj kakve veze igraci imaju sto vas tamo gadjaju flasama i psuju, ne psuju igraci na terenu..
Jel realno sa si toliko ograničen, pa pročitaj šta je čovjek napisao pogađali su bakljom nape igrače i svaki put vri od fašizma u Lištici šta sad mi njihovim igračima trebamo špalir i odbor za doček napravit

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 02 sep 2024, 07:10

AVNOJ je napisao/la:
02 sep 2024, 06:40
Pablo11 je napisao/la:
Zeko87 je napisao/la:

Jel realno sa si toliko ograničen, pa pročitaj šta je čovjek napisao pogađali su bakljom nape igrače i svaki put vri od fašizma u Lištici šta sad mi njihovim igračima trebamo špalir i odbor za doček napravit
I šta sad zato treba gađati topovskim udarima momke koji su tu došli odraditi sezonu-dvije i nemaju apsolutno nikakve veze sa tim događajima na tribinama.

Kakva sve psihijatrija boravi na ovom forumu to je strašno. Još je i mala događaja poput onoga u Gradačcu s obzirom koliko se psihopata izdaje po internetu.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 02 sep 2024, 07:34

ik0ik0 je napisao/la:
02 sep 2024, 07:10
AVNOJ je napisao/la:
02 sep 2024, 06:40
Pablo11 je napisao/la:

I šta sad zato treba gađati topovskim udarima momke koji su tu došli odraditi sezonu-dvije i nemaju apsolutno nikakve veze sa tim događajima na tribinama.

Kakva sve psihijatrija boravi na ovom forumu to je strašno. Još je i mala događaja poput onoga u Gradačcu s obzirom koliko se psihopata izdaje po internetu.
A naši igrači kad odu dole kao imaju. Jedine psihopate na tribinama su ti dole navijači koji na svaki pomen imena Vedran Puljić odgovaraju sa "biće repriza", tako da to lažno moralisanje i pokušavanje izjednačavanja svakog navijačkog nereda sa brutalnim ubistvom nevinog čovjeka može samo bolesnim umovima doći u glavu.

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 02 sep 2024, 07:58

Ovaj gospodin se vrati na tribinu kulturno i nastavi gledati utakmicu, jesu mu i sok i kospe donijeli nakon tog? Ha yebo te led, druge bi ubile od batina, a gurbeti rade sta hoce
1946-1987

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 02 sep 2024, 08:02

Ne podrzavam ulijetanje navijaca na teren,ali trener Jagodic I njegovi igraci su bili sinoc ogavni,fujjjj.
Ako mislimo naprijed I da dignemo kvalitet lige, kao Sloga I jos pojedine klubove treba iz lige izbaciti.Samo kod nas se od 90 minuta aktivno se igra 25 min.
Gadi mi se kad odem na Kosevo ista stvar, od 10 minute pocinje lezanje ,opstrukcije.
Igraci provociraku padaju ,ustaju sa namjerom navijace provociraju, I desi se kao sinoc.
Nikad mi necemo naprijed.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 02 sep 2024, 08:04, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: kogmagie46, Vorovus i 20 gostiju.