Ima da poludimo sad bez tekmi, juzne mi Koreje
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jagodic I Zižović su treneri koji dolaze da izazovu belaj.
Samo kad se sjetim Radnika.
U 70 minuti sam izasao.
Jedan igrac lezi grcevi, taman ga kao oporavi ,drugi pada,itako ukrug.
Jos sudija kad se uklopi ,eto haosa
U petak posle utakmice igraci Radnika od istoka dobili aplauz,sve je do trenera.
Bar mi znamo kako to izgleda.
-
- Kontakt:
Baš sam se iznenadio i to sam komentarisao sa drugarima poslije tekme. Onaj Mladenov Radnik je bio odron, haman najgora ekipa u ligi po tom pitanju u zadnjih deset godina. Izbij, nabij, udari, lezi i na sve to stroga defanziva dupli blok.amypitar je napisao/la: ↑02 sep 2024, 08:19Jagodic I Zižović su treneri koji dolaze da izazovu belaj.
U 70 minuti sam izasao.
U petak posle utakmice igraci Radnika od istoka dobili aplauz,sve je do trenera.
Ovaj Radnik je melem za oči, kulturna ekipa koja je došla da se nadigrava i nadasve izgledaju jako lijepo na terenu.
Od srca ima želim opstanak.
Mislim da je u subotu na rasporedu prijateljska sa Radnickim iz Lukavca, obzirom da su oni slobodni jer je Simm Bau odustao od takmicenja.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Neko je vec pisao, tamo na onoj temi.
Mislim da ce Vico zbog B komponente pustiti ovu sezonu da se odigra posteno. Borac je ostvario uspjeh i zaradit ce nesto para od evrope.
Ne kazem da cemo biti pogurani, ali situacija se itekako poklopila da osvojimo titulu ukoliko budemo pruzali dobre partije.
Mislim da ce Vico zbog B komponente pustiti ovu sezonu da se odigra posteno. Borac je ostvario uspjeh i zaradit ce nesto para od evrope.
Ne kazem da cemo biti pogurani, ali situacija se itekako poklopila da osvojimo titulu ukoliko budemo pruzali dobre partije.
-
- Kontakt:
Zato nam sviraju protiv Sloge i Radnika 50 faulova?kempes je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:56Neko je vec pisao, tamo na onoj temi.
Sudjenje je vise bilo zbog nekompetentnosti, da su zeljeli nesto vise uraditi, dali bi Celiku crveni. Sto bi nas pogodilo u buducim utakmicama.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 10:09Zato nam sviraju protiv Sloge i Radnika 50 faulova?kempes je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:56Neko je vec pisao, tamo na onoj temi.
Ovo je vise moja teorija koja se ne mora ispostaviti tacnim a za koje ce vrijeme pokazati.
100%, ovaj Radnik zasluzuje respect.ajdohordas je napisao/la: ↑02 sep 2024, 08:40Baš sam se iznenadio i to sam komentarisao sa drugarima poslije tekme. Onaj Mladenov Radnik je bio odron, haman najgora ekipa u ligi po tom pitanju u zadnjih deset godina. Izbij, nabij, udari, lezi i na sve to stroga defanziva dupli blok.amypitar je napisao/la: ↑02 sep 2024, 08:19Jagodic I Zižović su treneri koji dolaze da izazovu belaj.
U 70 minuti sam izasao.
Ovaj Radnik je melem za oči, kulturna ekipa koja je došla da se nadigrava i nadasve izgledaju jako lijepo na terenu.
Od srca ima želim opstanak.
Od svih ekipa koje nisu u borbi za titulu, nadam se da ce Radnik ostati i zasluzuje da ostane. Jedini igraju fudbal ovo ostalo nista spec
AHHAHAHA moje budale vidjeli bi vi ovaj Radnik da je imao 0:0 do jedno 55 ili 60 te minute...sve bi bilo isto,izbij,nabij,lezi,puzi kukaj placi,
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne budi naivan, dok god budu mogli uzimati i grabit tako ce i biti. Nikakve komponente klinci palci. Dok se jos par kola odigra vidjeces kako ce masinerija da proradi.kempes je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:56Neko je vec pisao, tamo na onoj temi.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Stoposto. Tek je počelo, a i Borac je odigrao samo jednu utakmicu, polako.Lik je napisao/la: ↑02 sep 2024, 10:39Ne budi naivan, dok god budu mogli uzimati i grabit tako ce i biti. Nikakve komponente klinci palci. Dok se jos par kola odigra vidjeces kako ce masinerija da proradi.kempes je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:56Neko je vec pisao, tamo na onoj temi.
Samo naprijed Saraj'vo!
https://ava..z.ba/sport/nogomet/926135/opcina-centar-grad-sarajevo-i-fk-sarajevo-dogovorili-radove-za-stadion-na-kosevu
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
-
- Kontakt:
Čuj "moje budale"
Odrasto čovjek a tako piše i ubacuje se u normalnu diskusiju
E svakakvih likova na forumu fakat...
Ljudi svaku utakmicu igraju napadacki, prvo poluvrijeme zadnjih 20ak min su na stisli reko gol pada 100%.
Protiv Veleza odlicna utakmica
Oliveira ce se morati na zimu prodati a do tada mu davati priliku da se dohaviza.
U ovom periodu, lobirati i za Turkesa u A reprezentaciju.
U ovom periodu, lobirati i za Turkesa u A reprezentaciju.
- Shategabri
- Kontakt:
Vico je već dobio mandat, B komponenta u savezu će biti namirena, njima je bitno da oni svoje interese ostvare, kakvi klubovi.kempes je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:56Neko je vec pisao, tamo na onoj temi.
Uostalom, kao prvak si najbliži prihodu od min 10 miliona KM.
Ne vidim što bi to propustili kad ne moraju.
Koševo Zapad
Komplet B komponenta se kupi za 50 milja maraka, prvak uzme blizu 10M, boli B komponentu kita za kluboce, i ćefine babine bi prodalikempes je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:56Neko je vec pisao, tamo na onoj temi.
-
- Kontakt:
Ja sam to pisao, i mene je Unusic iznenadio do tada sam ga gledao samo protiv slobode kad je igrao na stoperu i zamijenjen je na poluvremenu. A daleko i od toga da je Odinaka los igrac. A nesto se ne sjecam da si replicirao to a i svejedno ne znam jel pokusavas ispasti smijesan sa ovim ili ?
Nabiit na k sve komponente, hocemo ljude koji su prosli kroz fudbal i hoce dobro drzavi i sportu u drzavi. Takvih ima koliko hoces, majke im politicke yebempitara je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:46Komplet B komponenta se kupi za 50 milja maraka, prvak uzme blizu 10M, boli B komponentu kita za kluboce, i ćefine babine bi prodalikempes je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:56Neko je vec pisao, tamo na onoj temi.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Amidzaa, AVNOJ, bhfanatic14, Google Adsense [Bot], MSOZ101, nedimmmm1337, ronaldo99, VolimoSarajevo i 52 gosta.