WWin Liga Bosne i Hercegovine - posjeta 2024/25
Re: WWin Liga Bosne i Hercegovine - posjeta 2024/25
Niko nije rekao da je Koševu bilo više ljudi. Brojke na Grbavici nemaju veze s realnošću, to je svima jasno. Evo za primjer utakmice protiv Igmana i Neftchija. Protiv Neftcija je bila rasprodana Grbavica i puni kapacitet od 13 050, što i stoji u izvještaju. Gledajući samo izvještaje delegata, na utakmici protiv Igmana je bilo više ljudi. I to više ljudi nego što sam stadion može primiti - 13 500. A slike pokazuju suprotno. Porediti ove lažirane i izmišljene brojke sa brojkama na stadionima u regionu je zaista neumjesno, pogotovo u Hrvatskoj, gdje se u glavu zna tačan broj ljudi na stadionu.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
[quote=Shategabri post_id=9927074 time=1725263757 user_id=48447]
[quote=QUARTERBACK post_id=9927060 time=1725262592 user_id=30928]
[quote=Shategabri post_id=9927057 time=1725262264 user_id=48447]
Najjače je ovo ''opet vas pishamo''
čovjek bi rekao svake sezone 5 milja više navijača u prosjeku bude na Grbavici nego na Koševu.
Svaka čast za početak ove sezone, krenuli ste jako, al prethodnih sezona je uglavnom bara-bara.
Tako da to ''opet'' ne stoji, al dobro, bitno se kofrčiti, pa čime bilo.
Evo ja potpisujem da vam prosjek bude kapacitet Grbavice, nama koliko god bude, a da uzmemo titulu.
Može?!
[/quote]
ne, najjace su vase procjene da je ovo posjeta ispod 11k, a to opet vas pisamo se odnosilo na to da oduzmes 2k protiv igmana i sinoc 1k opet smo daleko ispred vas.. ne znam kako dodje do takvog zakljucka da ima veze s proslim sezonama, pricamo iskljucivo o ovoj..
[/quote]
Evo imaš post iznad. Nije jedini.
Nemam ja nikakvu procjenu, čak sam pohvalio za ovu sezonu. Vi ste primjer ostalim i dižete letvicu.
[/quote]
vidi i mene nervira sto ne postoji jasno definisan sistem na osnovu koje ce se znati tacna posjeta svaku utakmicu, jedan covjek (delegat) procjenjuje koliko je ljudi na stadionu sto je bezveze.. sto se nas tice, ovo je usputna stvar koju pratimo i zasto ne bi isticali tu posjecenost i ponosili se zajednistvom koje imamo u odnosu na druge timove? sasvim normalna stvar.. kazem opet nema potrebe da nam se dodaje ni hiljada ni dvije, obje utakmice gdje hajmo reci bilo dodano je sigurno bilo minimalno 11k ljudi, zato ne vidim ni poentu da dodaju pisi kako jest i to je to..
ps. ostro osudjujem ulijetanje ona dva debila i gadjanje igraca, ono ne smije da se desava na utakmicama!
[quote=QUARTERBACK post_id=9927060 time=1725262592 user_id=30928]
[quote=Shategabri post_id=9927057 time=1725262264 user_id=48447]
Najjače je ovo ''opet vas pishamo''

Svaka čast za početak ove sezone, krenuli ste jako, al prethodnih sezona je uglavnom bara-bara.
Tako da to ''opet'' ne stoji, al dobro, bitno se kofrčiti, pa čime bilo.
Evo ja potpisujem da vam prosjek bude kapacitet Grbavice, nama koliko god bude, a da uzmemo titulu.
Može?!
[/quote]
ne, najjace su vase procjene da je ovo posjeta ispod 11k, a to opet vas pisamo se odnosilo na to da oduzmes 2k protiv igmana i sinoc 1k opet smo daleko ispred vas.. ne znam kako dodje do takvog zakljucka da ima veze s proslim sezonama, pricamo iskljucivo o ovoj..
[/quote]
Evo imaš post iznad. Nije jedini.
Nemam ja nikakvu procjenu, čak sam pohvalio za ovu sezonu. Vi ste primjer ostalim i dižete letvicu.
[/quote]
vidi i mene nervira sto ne postoji jasno definisan sistem na osnovu koje ce se znati tacna posjeta svaku utakmicu, jedan covjek (delegat) procjenjuje koliko je ljudi na stadionu sto je bezveze.. sto se nas tice, ovo je usputna stvar koju pratimo i zasto ne bi isticali tu posjecenost i ponosili se zajednistvom koje imamo u odnosu na druge timove? sasvim normalna stvar.. kazem opet nema potrebe da nam se dodaje ni hiljada ni dvije, obje utakmice gdje hajmo reci bilo dodano je sigurno bilo minimalno 11k ljudi, zato ne vidim ni poentu da dodaju pisi kako jest i to je to..
ps. ostro osudjujem ulijetanje ona dva debila i gadjanje igraca, ono ne smije da se desava na utakmicama!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
24/25 Zeljeznicar
23/24 Zeljeznicar
22/23 Zeljeznicar
21/22 Zeljeznicar
20/21 /
19/20 Zeljeznicar
18/19 Sarajevo
17/18 Zeljeznicar
16/17 Zeljeznicar
15/16 Zeljeznicar
14/15 Sarajevo
13/14 Zeljeznicar
12/13 Zeljeznicar
11/12 Zeljeznicar
10/11 Sarajevo
09/10 Zeljeznicar
Golemo
23/24 Zeljeznicar
22/23 Zeljeznicar
21/22 Zeljeznicar
20/21 /
19/20 Zeljeznicar
18/19 Sarajevo
17/18 Zeljeznicar
16/17 Zeljeznicar
15/16 Zeljeznicar
14/15 Sarajevo
13/14 Zeljeznicar
12/13 Zeljeznicar
11/12 Zeljeznicar
10/11 Sarajevo
09/10 Zeljeznicar
Golemo

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑02 sep 2024, 10:5424/25 Zeljeznicar
23/24 Zeljeznicar
22/23 Zeljeznicar
21/22 Zeljeznicar
20/21 /
19/20 Zeljeznicar
18/19 Sarajevo
17/18 Zeljeznicar
16/17 Zeljeznicar
15/16 Zeljeznicar
14/15 Sarajevo
13/14 Zeljeznicar
12/13 Zeljeznicar
11/12 Zeljeznicar
10/11 Sarajevo
09/10 Zeljeznicar
Golemo![]()
Ovo su tacni podaci. Bas golemo. I samo naucite da je kapacitet Grbavice 14000, a u evropi je zabranjeno sjedenje na stolicama i po tunelima, te je zabranjeno sjdenje kod wca na jugu gdje svaku tekmu bude 500 ljudi. Mozete se vi truditi do sutra, djabe krecite. Maks sto smo mogli pit pogurani ova tri kola je umjesto 37500 ljudi da je bilo 36000, sto nije neki pogur. I mimo svega, nadam se da ce i druge ekipe ispratiti nas ritam pa da budemo najposjecenija liga u ex yu. Ovdje ponajvise ocekujem od navijaca sarajeva, Posusja, Veleza te Borca i Zrinjskog.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Nastavi li se ovo "brojanje" od strane Dine Pekica, ocekujem za par kola i Hajduk da prestignete.
Na papiru, naravno.
Na papiru, naravno.
- FKS -
U Europi 13.200 i nesto je limit zbog sjedecih mjesta i pravila, a u ligi moze namanje 1000 vise ljudi zbog donjeg dijela koje u ligi mozemo koristiti za razliku od EuropeHerson je napisao/la: ↑02 sep 2024, 10:43Niko nije rekao da je Koševu bilo više ljudi. Brojke na Grbavici nemaju veze s realnošću, to je svima jasno. Evo za primjer utakmice protiv Igmana i Neftchija. Protiv Neftcija je bila rasprodana Grbavica i puni kapacitet od 13 050, što i stoji u izvještaju. Gledajući samo izvještaje delegata, na utakmici protiv Igmana je bilo više ljudi. I to više ljudi nego što sam stadion može primiti - 13 500. A slike pokazuju suprotno. Porediti ove lažirane i izmišljene brojke sa brojkama na stadionima u regionu je zaista neumjesno, pogotovo u Hrvatskoj, gdje se u glavu zna tačan broj ljudi na stadionu.
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 02 sep 2024, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Shategabri
- Kontakt:
Da su titule bilo bi golemo.
Barsa nabije prosjek skoro 85 k po utakmici u sezoni, al se niko s tim ne qrči. Valjda je bitno uzeti trofej.
U neku ruku i razumijem, to je jedino čime se možete pohvaliti.
Potrudite se da budete konkurentni za trofeje, posjeta tu pada u drugi plan.
Barsa nabije prosjek skoro 85 k po utakmici u sezoni, al se niko s tim ne qrči. Valjda je bitno uzeti trofej.
Koševo Zapad
Ovo je tema posjeta, a ne trofeji
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro i?
To se ne smije prokomentarisati kontekst?
To se ne smije prokomentarisati kontekst?
Koševo Zapad
*ebe se njima za trojefe, njih to ne zanima.Shategabri je napisao/la: ↑02 sep 2024, 11:20Da su titule bilo bi golemo.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Tema je POSJETA!
Nemoj da se krijete iza prica probajte uzeti titule samo je to bitni bla bla nego gledajte kako raju da nafurate ko i mi pa nek i kod vas i kod nas bude po 10k svako kolo..
Nemoj da se krijete iza prica probajte uzeti titule samo je to bitni bla bla nego gledajte kako raju da nafurate ko i mi pa nek i kod vas i kod nas bude po 10k svako kolo..
-
- Kontakt:
Hoces maramicu?
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Prosle godine se u 5,6 navrata guralo sarajevo sa posjetom, dok se nama svako kolo smanjivalo za 1000, 2000. I opet smo bili najposjeceniji, ove sezone kad se posteno mjeri hoce da nas ubjede da je sinoc na Grbavici bilo 4000, 5000 praznih mjesta, a svako ko ima oci je vidio da to nije istina. I opet i kad nam hoce oduzet ljude koji su ti prosjecno nas bude 5000 vise nego njih. Ovaj shategabri je jedini posten, kaze da njemu to ne znaci al da dizemo ljestivcu. Posteno. Meni znaci mnogo i uvijek mi je znacilo i kad smo titule osvajali i kad smo 7 bili znacio mi je prosjek. U sezoni 18/19 nisam imao problem priznati da je na kosevu bilo najvise ljudi, ne znam zasto oni sad ne mogu priznati da ubijamo sa posjetom.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ma nije problem priznati dobru posjetu. Vi imate tu bolest. Prošle sezone ja redovno vodio tabelu posjete, bilo koliko toliko realno i vodilo se po tome. Na kraju ja rekao okej najposjećeniji ste i okačio tabelu gdje ste bili prvi (iako je ta zadnja s Borcem bila isto uvećana, al hajd, nebitno). Ove godine nema smisla, pa protiv Igmana više ljudi nego kapacitet stadiona, a slijep čovjek vidi koliko praznih mjesta ima.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:06Prosle godine se u 5,6 navrata guralo sarajevo sa posjetom, dok se nama svako kolo smanjivalo za 1000, 2000. I opet smo bili najposjeceniji, ove sezone kad se posteno mjeri hoce da nas ubjede da je sinoc na Grbavici bilo 4000, 5000 praznih mjesta, a svako ko ima oci je vidio da to nije istina. I opet i kad nam hoce oduzet ljude koji su ti prosjecno nas bude 5000 vise nego njih. Ovaj shategabri je jedini posten, kaze da njemu to ne znaci al da dizemo ljestivcu. Posteno. Meni znaci mnogo i uvijek mi je znacilo i kad smo titule osvajali i kad smo 7 bili znacio mi je prosjek. U sezoni 18/19 nisam imao problem priznati da je na kosevu bilo najvise ljudi, ne znam zasto oni sad ne mogu priznati da ubijamo sa posjetom.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
- Shategabri
- Kontakt:
Čime se pošteno mjeri, zidarskim metrom?
Koševo Zapad
Ma kako nema smisla? Okej jesu povecavali malo, ali sinoc su povecali za max. 500 ljudi i to je opet skoro duplo vise nego na kosevu, vidis da ima smisla onda voditi evidenciju. Nismo bili bare-bare pa eto vama smanjili, nama povecali i eto mi posjeceniji, mi smo skoro DUPLO posjeceniji.Zutti je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:22Ma nije problem priznati dobru posjetu. Vi imate tu bolest. Prošle sezone ja redovno vodio tabelu posjete, bilo koliko toliko realno i vodilo se po tome. Na kraju ja rekao okej najposjećeniji ste i okačio tabelu gdje ste bili prvi (iako je ta zadnja s Borcem bila isto uvećana, al hajd, nebitno). Ove godine nema smisla, pa protiv Igmana više ljudi nego kapacitet stadiona, a slijep čovjek vidi koliko praznih mjesta ima.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:06Prosle godine se u 5,6 navrata guralo sarajevo sa posjetom, dok se nama svako kolo smanjivalo za 1000, 2000. I opet smo bili najposjeceniji, ove sezone kad se posteno mjeri hoce da nas ubjede da je sinoc na Grbavici bilo 4000, 5000 praznih mjesta, a svako ko ima oci je vidio da to nije istina. I opet i kad nam hoce oduzet ljude koji su ti prosjecno nas bude 5000 vise nego njih. Ovaj shategabri je jedini posten, kaze da njemu to ne znaci al da dizemo ljestivcu. Posteno. Meni znaci mnogo i uvijek mi je znacilo i kad smo titule osvajali i kad smo 7 bili znacio mi je prosjek. U sezoni 18/19 nisam imao problem priznati da je na kosevu bilo najvise ljudi, ne znam zasto oni sad ne mogu priznati da ubijamo sa posjetom.
20 stranica se ispisalo na razlicitim temama o uvecanju navijaca, a ono povecano sa 11.000 na 11.500, o cemu ba pricamo mi ovdje, sta cvile svi bezveze.
FKŽ !
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Cisto da se ne zaboravi jer to nema obraza da realno komentarise

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma ja ba, o tome ja pricam, ovdje stranica i stranica napisano kako se Zeljo gura, reko bi covjek godinama nas guraju, a ono samo proslo kolo levat od delegata fakat pretjero s cifrom. Prosle godine mi zakidani bili konstantno, poveca ti za 500 ljudi zadnje kolo i sad ide prica kako su nam citavu sezonu povecavali.
Pojedose se matere mi
Pojedose se matere mi
FKŽ !
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Možda ako stadion ima 8 tribina

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 25 gostiju.