Ma ulaze ovako navijači svugdje po svijetu, snimaju storije, fataju igrače itd...Ako je obezbjeđenje reagovalo kako treba i bilo na mjestu gdje treba ovo se neće i ne može okaraterisati kao teži prekršaj ! Ide novčana kazna i to je to....19vendetta87 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:21Propust se desio, ali je navijac zaustavljen odmah od strane igraca i securitya.H8Z7 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:17Čovjek je hladno ušao na teren i kaže nije teži slučaj.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:13
Dvije do sest u ponovljenom ili tezem slucaju...
Tezi slucaj sigurno nije bio jer nijedan igrac nije fizicki dotaknut od strane navijaca![]()
Ne kontam trebao ga je udratiti da bude teži slučaj?
Ako je ovo tezi slucaj, onda bi se eventualni udarac trebao tretirati kao pokusaj ubojstva...
Premijer liga BiH - aktuelno
- bagniadiluca
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
LETS GO FIGHTER
-
- Kontakt:
Željezničar titula u posljednjih 10 godina poravnat s olimpicom
-
- Kontakt:
Pa to i mislim. Kad na utakmici finala lige prvaka ulete navijaci na teren, sto ne bi uspjeli to uraditi na Grbavici.bagniadiluca je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:02Ma ulaze ovako navijači svugdje po svijetu, snimaju storije, fataju igrače itd...Ako je obezbjeđenje reagovalo kako treba i bilo na mjestu gdje treba ovo se neće i ne može okaraterisati kao teži prekršaj ! Ide novčana kazna i to je to....
Da je dotaknuo bilo kojeg protivnickog igraca, prvi bih rekao da je to tezi prekrsaj.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ljudi ulete da naprave selfi sa ronaldom, a ne da biju grabeza
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
-
- Kontakt:
Naravno da je lakši slučaj, ušli navijači u teren, teži je kad baciš petardu u teren, flašu ako baciš i u glavu pogodiš igrača onda to nije ni slučaj nego normalna životna pojava.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:07ljudi ulete da naprave selfi sa ronaldom, a ne da biju grabeza

The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Zavisi kako interpretiraš, možda su i ovi htjeli selfi, tako trebaju i izjaviti jer nema elemenata nasilja.scholsey je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:11Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:07ljudi ulete da naprave selfi sa ronaldom, a ne da biju grabeza![]()
![]()
Posto mi nije mrsko napisat cu ti kako izgleda utakmica Lige prvaka, tj bilo koja utakmica svakog kluba u uredjenijoj drzavi (Njemacka primjer)19vendetta87 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:07Pa to i mislim. Kad na utakmici finala lige prvaka ulete navijaci na teren, sto ne bi uspjeli to uraditi na Grbavici.bagniadiluca je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:02Ma ulaze ovako navijači svugdje po svijetu, snimaju storije, fataju igrače itd...Ako je obezbjeđenje reagovalo kako treba i bilo na mjestu gdje treba ovo se neće i ne može okaraterisati kao teži prekršaj ! Ide novčana kazna i to je to....
Da je dotaknuo bilo kojeg protivnickog igraca, prvi bih rekao da je to tezi prekrsaj.
Znaci stadion je prije ulaza pokriven kamerama iz bezbroj uglova. Ulaznicu koju dobijes je na tvoje ime i prezime, i tacno odredjenu stolicu na koju smijes da sjednes. Onda je jos bezbroj kamera na stadionu koje snimaju tribine.
Ljudi koji ulete na stadion tako, dobijaju ogromne novcane kazne od 5k eura pa na vise, i zabrane prisustva i prilaska stadionima (znaci svim stadionima u drzavi) od 5 godina pa dalje.
Tako da manite se tih prica i poredjenja nase seoske lige i lige prvaka
- bagniadiluca
- Kontakt:
Ako je klub ispunio sve uslove i sproveo u djelo to da ne dođe do incidenta onda nema razloga za kaznu...Po vašem pitari bi mogli svaku utakmicu na grbavici za stojanku naći nekog indijanca da preskoči ogradu i nikada nebi bilo publike....
LETS GO FIGHTER
Ovi u Želji kad god prodaju igrača koliku god cifru da im neko ponudi oni to uspiju prodat za duplo manju
Na kraju ce arap otici za 600k eurića...
Na kraju ce arap otici za 600k eurića...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Bezbijednosna situacija na Sugavici je diskutabilna, gostujuci igraci igraju pod zivotnim rizikom.
-
- Kontakt:
Koji je igrač dotaknut u prekidu Velež Borac ? Ovo se itekako može protumačiti kao teži prekršaj. Jedino ako se težina ne mjeri po broju navijača koji su upali, ovi su direktno išli na igrače protivničkog tima i to je činjenica, da li su ih dotaknuli ili nisu je drugi par cipela. Namjera je bila jasna, propust u organizaciji se desio. Ne smije ti nijedan čovjek ući u teren, kod nas je tada raskinuto bilo sa tom "zaštitarskom agencijom" koja je radila obezbjedjenje.19vendetta87 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:07Pa to i mislim. Kad na utakmici finala lige prvaka ulete navijaci na teren, sto ne bi uspjeli to uraditi na Grbavici.bagniadiluca je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:02Ma ulaze ovako navijači svugdje po svijetu, snimaju storije, fataju igrače itd...Ako je obezbjeđenje reagovalo kako treba i bilo na mjestu gdje treba ovo se neće i ne može okaraterisati kao teži prekršaj ! Ide novčana kazna i to je to....
E sad, Suvorov je najbolje napisao nedavno, Vico je dosta pragmatičan kada ima svoj interes u igri, a valja popustiti malo Željezničaru i zbog izbora, a i inače jer nisu mu neprijatelji, desila se greška a možeš uvijek natrljati da si ih poštedio tada. Nešto slično što je nama uradio za onaj transparent protiv Zrinjskog, izreknuta kazna koja je bila drastična novčano ali je trebala biti još jača. Tako da očekujem i ovdje jaču novčanu kaznu bez suspenzije stadiona
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 02 sep 2024, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nek im je sa srecom.bordobijeli je napisao/la: ↑02 sep 2024, 11:29Danas djeca rodjena 2013 kreci u 6 razeed . Rijesi rebus![]()

-
- Kontakt:
Ma jasta, sigurnije je gađati eksplozivnom materijom u svakom slucaju.jurisicduska je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:09Naravno da je lakši slučaj, ušli navijači u teren, teži je kad baciš petardu u teren, flašu ako baciš i u glavu pogodiš igrača onda to nije ni slučaj nego normalna životna pojava.
@bVsic kakve to sad veze ima s propustom da ti 3 navijaca (cini mi se) ulete na teren, a igras utakmicu gdje sigurnost treba da bude na najvisem nivou, pogotovo jer su prije utakmice najavljeni teroristicki napadi?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ma ja. Grabez velika zelja navijaca zeljeznicara, to ce biti.jurisicduska je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:13Zavisi kako interpretiraš, možda su i ovi htjeli selfi, tako trebaju i izjaviti jer nema elemenata nasilja.scholsey je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:11Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:07ljudi ulete da naprave selfi sa ronaldom, a ne da biju grabeza![]()
![]()

klub nije sproveo u djelo. Zasto? Zato sto su im tribine preblizu terena. I ono treba da je nacickano sekjuritijem.bagniadiluca je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:15Ako je klub ispunio sve uslove i sproveo u djelo to da ne dođe do incidenta onda nema razloga za kaznu...Po vašem pitari bi mogli svaku utakmicu na grbavici za stojanku naći nekog indijanca da preskoči ogradu i nikada nebi bilo publike....
slika kao primjer. Zasto moramo lijeciti a ne sprijeciti u svakom poslu?!

- 1 9 4 6 -
A de nemojte ih višejurisicduska je napisao/la: ↑02 sep 2024, 13:09Naravno da je lakši slučaj, ušli navijači u teren, teži je kad baciš petardu u teren, flašu ako baciš i u glavu pogodiš igrača onda to nije ni slučaj nego normalna životna pojava.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Kažu neki dan nije Čelik onog udario, crveni jer jasna je namjera.
Sad kad je ovaj ušao u teren i spriječen da nekog udari onda koga boli k za namjeru.
Samo je ušao nije on ništa.
Sad kad je ovaj ušao u teren i spriječen da nekog udari onda koga boli k za namjeru.
Samo je ušao nije on ništa.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Meni kao nekome ko je navijao za Slogu je Sloga cupala zivce
Fakat je odvratno ono, a degenerici sto su uletili i ponasanje istoka generalno pokazuju da niste nista bolji od naseg istoka koji vam je sinonim za psovacku tribinu.
I sta to cujem, Knjaz Milos se prodaje na stadionu?

Fakat je odvratno ono, a degenerici sto su uletili i ponasanje istoka generalno pokazuju da niste nista bolji od naseg istoka koji vam je sinonim za psovacku tribinu.
I sta to cujem, Knjaz Milos se prodaje na stadionu?
Jovo Lukic je dobio nogom u glavu od onog sto sjedio na tunelu i mlatarao nogama.
-
- Kontakt:
Ma ne vjerujes ni ti u to

To je ovaj udarac ovdje, jaaao kako ga je udario

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 02 sep 2024, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!