' & ја ' " по ' ",? &, & не $ овог & "

' ¥ је " ? у '," & $ је % $ $ " ",? просто спорост је % % је ¥ ? $,$ је ? у & " простора је ? ' празног.Наравно $ је " & $,& - " " ? $ $ стане на ? $ се " ? у $," је & с ? не зна " он $,$ % & &,о $ ' " за " је онај " (" онај & ' " на " " " /) ".? ' ? ¥," ' ? $ - " $ $ ? ове "," $ $ ' % на " $ је све јасно," & на срце " " " " ?.Majstor 59 je napisao/la:$ & је ":
"& ? ' " ?
А % се нас " (" ? ове " о $) ? " % " $ ? овог / & на %,стога је све " јасно. $ пех & $ $,ет " $ ' $ " % $ - - " ' за $," " "."
? $ ? " у " него у $ $ " је ' " " " 90 ". ? " " су ? " на овој ". " је $ је % % ' " ? је тренер $ & " на ' % $ је % % на $ /. & је $ $ $, ? се ", ? га $ $ " ". $ " & " " $ & стварно ' $ % са ?, а то се $ $ " $.
Pa dobro,ne bih se bas slozio sto se Bijeljine tice,Srbiji su okrenuti dosljaci,oni koji nisu pravi Bijeljenci,ipak je Radnik napravio neko ime u BH fudbalu,u bivsoj Jugoslaviji su bili i u drugoj ligi. Najbolje bi bilo kad bi u PL usli i FK Radnik i FK Podrinje,tad bi PL dobila svijezinu i imala jedan zestok derbiDejan, BL je napisao/la:Bolje Kozara ili Doboj, Bijeljinu ne interesuje PL oni su 100% okrenuti prema Srbiji i čak i ekavicu govore, kad se igra vječiti derbi veća je napala nego u BG. Ulazili su oni ali nije bilo prevelikog interesa ni Grada ni navijača za takve utakmice i za dobar rezultat zato bih volio da uđe Kozara jer sam siguran da se oni mogu održati i da neće ispasti odmah a one tamo god. se vraćate vi naravno ukoliko se desi ispadanje ove god. a sve ide ka tome pa i onaj penal u Tuzli
Ovo je stvarno djecije razmisljanje." je napisao/la: А " & " ? & је ? $ ове ? & $ $ ".
Pucas od srece,haha,upravu si da je nejgora liga,ali jos ispasti iz najgore,nemoze gore biti,a kasno ste poceli i igrati fudbal u vasem "gradu",vidim sada cinimi se 45te osnovan klubB o X je napisao/la:Ne mogu da pokažem koliko sam sretan zbog toga što se vraćamo u PRVU LIGU RS, za razliku od ove namještene, propale, najgore lige u Evropi Prva liga RS je institucija za ovu u svim mogućim stvarima, možda se ne može po infrastrukturi porediti ali da je uređenija i nenamještena to sigurno a to dokazuju i klubovi koji u njoj igraju. Tamo se ne zna ko će biti šampion a ko će ispasti dok se ovde to zna unaprijed pet godina tako da sretno vama sa vašom ligom ja je nikad nisam ni volio a morao sam je pratiti zbog Drine, mislim da vam je UEFA sve objasnila 1. aprila
Pa danas je 03.april sta je,malo si zakasnioB o X je napisao/la:Ne mogu da pokažem koliko sam sretan zbog toga što se vraćamo u PRVU LIGU RS, za razliku od ove namještene, propale, najgore lige u Evropi Prva liga RS je institucija za ovu u svim mogućim stvarima, možda se ne može po infrastrukturi porediti ali da je uređenija i nenamještena to sigurno a to dokazuju i klubovi koji u njoj igraju. Tamo se ne zna ko će biti šampion a ko će ispasti dok se ovde to zna unaprijed pet godina tako da sretno vama sa vašom ligom ja je nikad nisam ni volio a morao sam je pratiti zbog Drine, mislim da vam je UEFA sve objasnila 1. aprila
pogledaj malo bolje moje postove pa ćeš primjetiti da se ja rjetko kad šalim niti mijenjam stavove k'o čarape...Esii TM87 je napisao/la:Pa danas je 03.april sta je,malo si zakasnioB o X je napisao/la:Ne mogu da pokažem koliko sam sretan zbog toga što se vraćamo u PRVU LIGU RS, za razliku od ove namještene, propale, najgore lige u Evropi Prva liga RS je institucija za ovu u svim mogućim stvarima, možda se ne može po infrastrukturi porediti ali da je uređenija i nenamještena to sigurno a to dokazuju i klubovi koji u njoj igraju. Tamo se ne zna ko će biti šampion a ko će ispasti dok se ovde to zna unaprijed pet godina tako da sretno vama sa vašom ligom ja je nikad nisam ni volio a morao sam je pratiti zbog Drine, mislim da vam je UEFA sve objasnila 1. aprila
B o X je napisao/la:Vukovi, srećana godišnjica i sve najbolje u budućnosti...
http://vukovi2010.****/2011/04/ ... st_09.html
ma razmontirani smo mi od kad je otišao Vojvodić, neka i treba nas derati samo da oni lopovi iz uprave odu.scudetto je napisao/la:Sta je ba ovo razmontira vas Travnik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.