Hej tulipani pokošeno cvijeće

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vjerovatno se odbosi na moj post. midlim da u gormaciji 4-4-2 on moze do odlicno odigrati. u 3-5,-2 nefanatik19 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:43Ne znam zasto vam toliko smeta Gazibegovic na ljevom beku, mislim da su on i Amar 2 najkvalitetnija igraca na beku ako ne racunamo Kolasinca koji u klubu igra ljevog stopera u formaciji s 3 i svakako da ga je bolje koristit i kod nas tu umjesto dosta slabijih igraca kao Mujakic i Radeljic koji konkurisu za tu poziciju. Uostalom vidjeli ste neke utakmice kao protiv Islanda, Ukrajine da kad igraju njih 2 bekove da to i lici na nesto jer ljudi jesu to.
Ne postoji niti jedan igrac iz domace lige koji ima kvalitet za reprezentaciju, ako i postoji neko sa promilom sanse onda je to stranac. Istina, prstimo od cvajtaske kvalitete ali isto tako svaki igrac iz nase lige bi sada otisao igrat u Eintracht Braunschweig da moze, ali nazalost liga nam je takva da nas u evropi izbacuju andore farska ostrva moldavija itd pa nismo nikom interesantni
4 4 2 je mozda najbolja formacija za isprobat obzirom da imamo kamion veznih igraca ali je problem sto nam se Ahmedhodzic najbolji stoper kojeg imamo slagira u toj formaciji. Sjetite se samo Finske i slicnih utakmica.katalinski je napisao/la: ↑02 sep 2024, 10:08Vjerovatno se odbosi na moj post. midlim da u gormaciji 4-4-2 on moze do odlicno odigrati. u 3-5,-2 nefanatik19 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 09:43Ne znam zasto vam toliko smeta Gazibegovic na ljevom beku, mislim da su on i Amar 2 najkvalitetnija igraca na beku ako ne racunamo Kolasinca koji u klubu igra ljevog stopera u formaciji s 3 i svakako da ga je bolje koristit i kod nas tu umjesto dosta slabijih igraca kao Mujakic i Radeljic koji konkurisu za tu poziciju. Uostalom vidjeli ste neke utakmice kao protiv Islanda, Ukrajine da kad igraju njih 2 bekove da to i lici na nesto jer ljudi jesu to.
Ja baš mislim obratno, 3-5-2 je formacija koja koristi ono u čemu smo dobri. Dedić je jedan od MVP-eva ekipe i može sasvim solidno pokrivati čitavu desnu stranu. Ni na lijevoj strani nismo loši, bilo da koristimo Gazibegovića ili Kolašinca. Imamo i solidnu širinu sa štoperima tako da bi trebali uvijek moći skuckati tri štopera bez većih problema. A s druge strane nije da imamo nekih agilnih veznjaka i krila zbog kojih se isplati ograničavati kretanje Dedića i Jusufa. Eventualno ako Bajraktarević bude otkriće i iznenada se pojavi još neko na lijevoj strani dat će se diskutovati ovome.katalinski je napisao/la: ↑02 sep 2024, 06:58Nadam se da cemo se vratiti na 4-4-2, bar u nekim trenutcima.
3-5-2 se moze igrati, ali zahtjeva da igrači igraju na svojim prirodnim pozicijama, i tu treba dosta uskladiti , jer je nemoguce igrati ovo bez ljevaka u toj ofanzivnoj ulozi. Gazibegovica gubimo u ovoj formaciji, a Kolasinac to sve manje igra.
mislis Tahirovica i Krunica?emir012 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 11:52Sto se tice formacije, nekako bih vise volio da nastavimo sa 5-4-1, prejaki su ovo protivnici za dva napadaca, po mom misljenju.
Mada bi nam mozda po profilu igraca koje imamo i vise odgovarala formacija 5-3-2. S tim da su za mene u tom slucaju starteri Demirovic i Tabakovic, Dzeko ulazi sa klupe pred kraj, ako treba...
Nadao sam se boljem prelaznom roku, ocekivao sam vise nasih igraca u jacim klubovima i ligama petice...
Teska situacija za Tabakovica i Krunica...
Ali za mene je ipak najvece razocarenje sto je Ahmedhodzic ostao u drugoj ligi... To mi je prosto nevjerovatno...
Dedic sto se mene tice nije problem, - jeste Austrija, ali ipak igra ligu prvaka, tako da je za mene OK sto on ostaje tamo.
babino je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:17mislis Tahirovica i Krunica?emir012 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 11:52Sto se tice formacije, nekako bih vise volio da nastavimo sa 5-4-1, prejaki su ovo protivnici za dva napadaca, po mom misljenju.
Mada bi nam mozda po profilu igraca koje imamo i vise odgovarala formacija 5-3-2. S tim da su za mene u tom slucaju starteri Demirovic i Tabakovic, Dzeko ulazi sa klupe pred kraj, ako treba...
Nadao sam se boljem prelaznom roku, ocekivao sam vise nasih igraca u jacim klubovima i ligama petice...
Teska situacija za Tabakovica i Krunica...
Ali za mene je ipak najvece razocarenje sto je Ahmedhodzic ostao u drugoj ligi... To mi je prosto nevjerovatno...
Dedic sto se mene tice nije problem, - jeste Austrija, ali ipak igra ligu prvaka, tako da je za mene OK sto on ostaje tamo.
mada, ne znamo koliko se i Tabakovic usrecio transferom:-)
Zasto da ne 5-3-2? Petev je s tom formacijom odigrao dvije egal utakmice sa Francuskom koja je daleko jaca tad bila nego sad Holandija i Mađarska.emir012 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 11:52Sto se tice formacije, nekako bih vise volio da nastavimo sa 5-4-1, prejaki su ovo protivnici za dva napadaca, po mom misljenju.
Teska situacija za Tahirovica i Krunica...
Treba nam i adresa hotela i satnice slobodnih aktivnosti ... valja trazit' selfije i potpise ...TarikCopra je napisao/la: ↑02 sep 2024, 12:32Zna li iko gdje ce repka obaviti treninge narodni dana pred utakmicom protiv Nizozemske?