FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Konačno dobra fizička sprema. Ono što Barca nema još od 2016.
Duga je sezona, ne treba suditi po ovih par utakmica. Bilo je i ranije perioda kad je Barca igrala fin fudbal kao danas. Ali to nije dugo trajalo.
Duga je sezona, ne treba suditi po ovih par utakmica. Bilo je i ranije perioda kad je Barca igrala fin fudbal kao danas. Ali to nije dugo trajalo.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Flick je opak lik. Cak se i rimuje
7-0 na semaforu, a kod njega smrknuta faca
Steta sto ga neposobni debili nisu znali ispostovati sa par pojacanja, vec mora igrati sa djecom.

Steta sto ga neposobni debili nisu znali ispostovati sa par pojacanja, vec mora igrati sa djecom.
Barca će biti najveće iznenađenje ove sezone LIge prvaka. Flick je lik.
-
- Kontakt:
Kakva rapsodija, bila je milina ono gledati.
Znalo se da je Flick ozbiljno ime i lik samo to jos vise dokazuje, samo nastaviti ovako, tekma po tekma.
Znalo se da je Flick ozbiljno ime i lik samo to jos vise dokazuje, samo nastaviti ovako, tekma po tekma.
- jasonstatham
- Kontakt:
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Više će Ajkula zabit od nahajpanog Williamsa ove sezone
Pobjeda, 3 boda, odlična igra.
E jbg, haj ga nađi ko nije pogriješio.jasonstatham je napisao/la: ↑01 sep 2024, 02:17https://streamin.me/v/cbfeb1ec
Možda i nije loše što nije došao.![]()

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- BordoBBoja
- Kontakt:
Flick u ovim prvim utakmicama samo pokazuje kolika neznalica je xavi. Da je dns neznalica bio na klupi, zatvorili bi se na 2-0 i do kraja bi popusili utakmicu
O fizickoj spremi necu ni da trosim rijeci
To je taj svapski mentalitet, nema opustanja i kad mozes da gazis protivnika gazi ga do kraja i nabijajBordoBBoja je napisao/la: ↑01 sep 2024, 10:41Flick u ovim prvim utakmicama samo pokazuje kolika neznalica je xavi. Da je dns neznalica bio na klupi, zatvorili bi se na 2-0 i do kraja bi popusili utakmicu
Dok je katalonski mentalitet merhametli, nesto kulturno da odigras,povedes i taktiziras i koliko je samo tako utakmica i titula izgubljeno,ne samo xavi,pogotovo kod pepa me to nerviralo koji je imao na raspolaganju najbolji tim ikada i koliko je utakmica izgubljeno radi tog nekog taktiziranja, filozofiranja,ono kad uvede keitu da xuva rezultat i taktizira
Kod svabe je jedini problem sto ce on traziti maksimum uvijek i onda se moze lako desit da ova mlada ekipa koja nema sirinu brzo sagori i da zapadnemo u rezultatske neke krize kasnije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma ja, sta ce Pep, eno Klop svabo mu uzeo sve titule u Engleskoj 

Evo i fermin van terena mjesec dana. Yebala im liga nacija mater, zabraniti igracima odlazak na to sranje ako je ikako moguce.
A Rodju matori glupan pisao da se Fermin treba što prije vratiti treninzima nakon Olimpijade. Vidiš li sad da nije trebao, ojebino matora?
Moodomire, pa to si ti, sudim po tvom bezobraznom načinu komunikacije. Što si se sakrio iza drugog imena?
Mogao bih ti i drugačije odgovoriti, ali onda bih bio isti ti, dakle neotesan, no to neću. Umjesto tog ću ti samo napisati sljedeće.
Takmičenje na OI za muške završeno 9.8., a danas je 3.9., dakle skoro prije mjesec dana, tako da ne znam kakve veze ima to što sam
ja tad napisao. Kontekst je bio sasvim drugačiji, jer su svi iz srednjeg reda bili ozlijeđeni, a niko, pa ni ti, koji inače sve znaš, nije
mogao pretpostaviti niti tačno prognozirati kako dobro će neki momci ( Bernal i Casado ) zamijeniti povrijeđene, te da će Barcelona startati na
ovaj način u novu sezonu. Zato sam ja napisao da bi Fermin, obzirom na odličnu formu sa OI, trebao pregurati i početak LL, pa ga po opravku ostalih odmoriti. No, ti to nisi razumio ni tad, a ni sad ne razumiješ. O dolasku Olma nije bilo ni habera.
Liječi se od tog načina komunikacije, jer to prolazi u ovom virtualnom svijetu, a u realnom svijetu će te neko složiti štosem k'o vreću izmeta.
Ti, koji vječito pišeš ljudima da ne razumiju, sam ne razumiješ mnoge stvari, to ti većina ovdje piše, ali ti guraš svoje pod izgovorom "ne razumijete vi mene". Ne možeš igrača, koji je u takmičarskoj formi, staviti da odmah igra utakmice pa ga u toku sezone odmarati. Nisu više 80-e, kad si počeo pratiti fudbal, pa se moglo ko kako hoće. Čovjek je odigrao cijelu sezonu, EURO i Olimpijadu nakon toga i trebalo mu je dati odmora koliko i ostalim, a ne mu skraćivati odmor, jer se onda vjerovatno ne bi desilo ovo što se desilo. Nakon napora, tijelo treba odmoriti, da bi ponovo bilo spremno za napore. Pedri ti je primjer, ali si ti preglup da shvatiš.Rodju je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:45Moodomire, pa to si ti, sudim po tvom bezobraznom načinu komunikacije. Što si se sakrio iza drugog imena?
Mogao bih ti i drugačije odgovoriti, ali onda bih bio isti ti, dakle neotesan, no to neću. Umjesto tog ću ti samo napisati sljedeće.
Takmičenje na OI za muške završeno 9.8., a danas je 3.9., dakle skoro prije mjesec dana, tako da ne znam kakve veze ima to što sam
ja tad napisao. Kontekst je bio sasvim drugačiji, jer su svi iz srednjeg reda bili ozlijeđeni, a niko, pa ni ti, koji inače sve znaš, nije
mogao pretpostaviti niti tačno prognozirati kako dobro će neki momci ( Bernal i Casado ) zamijeniti povrijeđene, te da će Barcelona startati na
ovaj način u novu sezonu. Zato sam ja napisao da bi Fermin, obzirom na odličnu formu sa OI, trebao pregurati i početak LL, pa ga po opravku ostalih odmoriti. No, ti to nisi razumio ni tad, a ni sad ne razumiješ. O dolasku Olma nije bilo ni habera.
Liječi se od tog načina komunikacije, jer to prolazi u ovom virtualnom svijetu, a u realnom svijetu će te neko složiti štosem k'o vreću izmeta.
Porediti onu sezonu Pedrija sa ovom sezonom Fermina može samo učiniti onaj ko slabo ili površno prati nogomet ili ko jednostavno ne zna.SetoKaiba je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:53Ti, koji vječito pišeš ljudima da ne razumiju, sam ne razumiješ mnoge stvari, to ti većina ovdje piše, ali ti guraš svoje pod izgovorom "ne razumijete vi mene". Ne možeš igrača, koji je u takmičarskoj formi, staviti da odmah igra utakmice pa ga u toku sezone odmarati. Nisu više 80-e, kad si počeo pratiti fudbal, pa se moglo ko kako hoće. Čovjek je odigrao cijelu sezonu, EURO i Olimpijadu nakon toga i trebalo mu je dati odmora koliko i ostalim, a ne mu skraćivati odmor, jer se onda vjerovatno ne bi desilo ovo što se desilo. Nakon napora, tijelo treba odmoriti, da bi ponovo bilo spremno za napore. Pedri ti je primjer, ali si ti preglup da shvatiš.Rodju je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:45Moodomire, pa to si ti, sudim po tvom bezobraznom načinu komunikacije. Što si se sakrio iza drugog imena?
Sad da ja tebi tražim i iznosim statistiku, ne pada mi na pamet. Nisi ti ta osoba, a bome ni ta većina. Ja se nemam potrebu sakrivati iza više
nekakvih imena, što sa tobom očito nije slučaj. E sad ako ti računaš i ta različita imena,a iza kojih se krije jedna osoba, u tu većinu, onda je to problem druge vrste i mene to ne zanima. Uvijek kad si ti u pitanju sjetim se nečijeg posta tebi upućenog, znaš ti na šta mislim, ali ne bi ga sad tražio, a govori o zlu koje ti imaš u sebi. Stoga, liječi se od tog načina komunikacije, jer to prolazi u ovom virtualnom svijetu, a u realnom svijetu će te neko složiti štosem k'o vreću izmeta.
Fundamentalno ne razumiješ kako tijelo funkcioniše, ali hajde, ako nisi dosad naučio, nećeš ni sad, kad si već jednom nogom u grobu. Nastavi prditi ovdje i pisati o molerima i zavjeri Tebasa da se ukroti svemoćna Barcelona. Ignore iz raja izašao.Rodju je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:11Porediti onu sezonu Pedrija sa ovom sezonom Fermina može samo učiniti onaj ko slabo ili površno prati nogomet ili ko jednostavno ne zna.SetoKaiba je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:53Ti, koji vječito pišeš ljudima da ne razumiju, sam ne razumiješ mnoge stvari, to ti većina ovdje piše, ali ti guraš svoje pod izgovorom "ne razumijete vi mene". Ne možeš igrača, koji je u takmičarskoj formi, staviti da odmah igra utakmice pa ga u toku sezone odmarati. Nisu više 80-e, kad si počeo pratiti fudbal, pa se moglo ko kako hoće. Čovjek je odigrao cijelu sezonu, EURO i Olimpijadu nakon toga i trebalo mu je dati odmora koliko i ostalim, a ne mu skraćivati odmor, jer se onda vjerovatno ne bi desilo ovo što se desilo. Nakon napora, tijelo treba odmoriti, da bi ponovo bilo spremno za napore. Pedri ti je primjer, ali si ti preglup da shvatiš.Rodju je napisao/la: ↑03 sep 2024, 14:45
Moodomire, pa to si ti, sudim po tvom bezobraznom načinu komunikacije. Što si se sakrio iza drugog imena?
Sad da ja tebi tražim i iznosim statistiku, ne pada mi na pamet. Nisi ti ta osoba, a bome ni ta većina. Ja se nemam potrebu sakrivati iza više
nekakvih imena, što sa tobom očito nije slučaj. E sad ako ti računaš i ta različita imena,a iza kojih se krije jedna osoba, u tu većinu, onda je to problem druge vrste i mene to ne zanima. Uvijek kad si ti u pitanju sjetim se nečijeg posta tebi upućenog, znaš ti na šta mislim, ali ne bi ga sad tražio, a govori o zlu koje ti imaš u sebi. Stoga, liječi se od tog načina komunikacije, jer to prolazi u ovom virtualnom svijetu, a u realnom svijetu će te neko složiti štosem k'o vreću izmeta.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Kratak roster će nam raditi probleme. Valjda uspijemo izgurati nekako do zime, valjda će do tada srediti financije pa da mogu potpisati pojačanja. Flick je oštar, drago mi je da nema pardona prema igračima. Samo jedan primjer, od sada nema casual oblačenja, samo oblačenje u klupskim obilježjima.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
- jasonstatham
- Kontakt:
Laporta, napuši se, lažljivac debeli.
Sve sama čista laž.
Sve sama čista laž.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.