U Bl je to više za dušu Mileta i sestrića mu.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Ne znam da je iko ikad imao 5/5 poraza na pocetku?Mozda Dzerzelez u vakat ali u zajednickoj ligi tesko
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sad će i onog modnog mačka otjerati

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- bagniadiluca
- Kontakt:
Pa dobro i imali su skoro najteži raspored u ovih pet kola sezone Sarajevo, Zrinski, Posušje, Borac tek sad im slijede utakmice sa ovim slabijim ekipama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:23Ne znam da je iko ikad imao 5/5 poraza na pocetku?Mozda Dzerzelez u vakat ali u zajednickoj ligi tesko
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pa sad zavisi sta gledas pod slabijeAVNOJ je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:30Pa dobro i imali su skoro najteži raspored u ovih pet kola sezone Sarajevo, Zrinski, Posušje, Borac tek sad im slijede utakmice sa ovim slabijim ekipama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:23Ne znam da je iko ikad imao 5/5 poraza na pocetku?Mozda Dzerzelez u vakat ali u zajednickoj ligi tesko

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nisam gledao raspored al to je to.miky_hz je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:35Pa sad zavisi sta gledas pod slabijeAVNOJ je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:30Pa dobro i imali su skoro najteži raspored u ovih pet kola sezone Sarajevo, Zrinski, Posušje, Borac tek sad im slijede utakmice sa ovim slabijim ekipama.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:23
Ne znam da je iko ikad imao 5/5 poraza na pocetku?Mozda Dzerzelez u vakat ali u zajednickoj ligi teskoposto su im iduce tri :Zeljeznicar,Siroki,Velez.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Kreten ulazi u utaakmicu sa kombinovanim timom, ne mijenja igrače sa kartonima.... Neka se drži modne piste, nije on za fudbala
-
- Kontakt:
Koliko si idiot mazlume glupi, da nekome smrt zelis i to vise puta da ponavljas.. pa bojis li se Boga/Allaha?? Kakvi sve idioti pisu ovdje, to je za nepovjerovati.. sta admini rade ovdje, ima li ih?capdevila5 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:24Nevezano za ovu utakmicu, ovo njihovo nema veze sa sportom..
Sto se utakmice tice Borac rutinski, kombinovani sastav, lagano. Ako je neko mislio da gosk moze nesto ozbiljno prijetiti…

Bez zezanja, ekipa je bas katastrofa, a u ovih nekoliko kola jedino su sa njima u kosu sloboda i velez ( ma da vjerujem da ce se velez izvuci iz krize)
A što bi se to čovjeku davao odmah otkaz ako izgubi poslije Veleža, kao da je on kriv za stanje u Slobodi. Čovjek je za kratko vrijeme koliko toliko sredio ekipu. A koga bi ti to doveo umjesto njega da radi sa igračima. Eno Klop je slobodan. Pored toga Velež je u krizi i sigurno je i njima to jako bitna utakmica a nisu lošija nego bolja ekipa od Slobode, pa ne znam na čemu se bazira taj entuzijazam.Beduin je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:41Bod odlican protiv jednonacionalnih, gledajuci kako obicno dole igramo. Medjutim, nema tu pravu tezinu nakon 4 vezana poraza, a imat ce ako (kad) dobijemo Veleza i vratimo se na pravi put.
Mentalitet ekipe se popravlja, atmosfera i moral znatno poboljsavaju, ali igra i dalje prelosa. Tek protiv Zelje se nesto i napravilo, ali nije iskoristilo i tu ostaje najveca zal.
U ovom momentu nas najmanje treba zanimati Skupstina i sta ce se desavati, to neka rjesavaju izmedju sebe i snose odgovornost za uradjeno. Hoce li odstupiti (a pi4ke su ako ne istraju do kraja pa kako god na kraju bilo) ili ce neko drugi preko GU uletiti mi kao obicni navijaci nemamo tu moc odlucivanja (ili barem nismo sposobni da to napravimo) niti aktivno ucestvujemo novcano ili drugim vidom, tako da ostaje nadati se da igraci izguraju ovo teski vrijeme na svojim plecima i izdignu se iznad silne negative oko kluba pa nas obraduju malo.
Reprezentativna pauza u odlicno vrijeme, taman da Maksimovic pokusa utegnuti to jos malo, pronaci najbolju postavu i formaciju te poceti pobjedjivati. U suprotnom otkaz momentalno nakon Veleza. Samo pobjeda dolazi u obzir.
Odje.bi od Slobodedzemil je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:12A što bi se to čovjeku davao odmah otkaz ako izgubi poslije Veleža, kao da je on kriv za stanje u Slobodi. Čovjek je za kratko vrijeme koliko toliko sredio ekipu. A koga bi ti to doveo umjesto njega da radi sa igračima. Eno Klop je slobodan. Pored toga Velež je u krizi i sigurno je i njima to jako bitna utakmica a nisu lošija nego bolja ekipa od Slobode, pa ne znam na čemu se bazira taj entuzijazam.Beduin je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:41Bod odlican protiv jednonacionalnih, gledajuci kako obicno dole igramo. Medjutim, nema tu pravu tezinu nakon 4 vezana poraza, a imat ce ako (kad) dobijemo Veleza i vratimo se na pravi put.
Mentalitet ekipe se popravlja, atmosfera i moral znatno poboljsavaju, ali igra i dalje prelosa. Tek protiv Zelje se nesto i napravilo, ali nije iskoristilo i tu ostaje najveca zal.
U ovom momentu nas najmanje treba zanimati Skupstina i sta ce se desavati, to neka rjesavaju izmedju sebe i snose odgovornost za uradjeno. Hoce li odstupiti (a pi4ke su ako ne istraju do kraja pa kako god na kraju bilo) ili ce neko drugi preko GU uletiti mi kao obicni navijaci nemamo tu moc odlucivanja (ili barem nismo sposobni da to napravimo) niti aktivno ucestvujemo novcano ili drugim vidom, tako da ostaje nadati se da igraci izguraju ovo teski vrijeme na svojim plecima i izdignu se iznad silne negative oko kluba pa nas obraduju malo.
Reprezentativna pauza u odlicno vrijeme, taman da Maksimovic pokusa utegnuti to jos malo, pronaci najbolju postavu i formaciju te poceti pobjedjivati. U suprotnom otkaz momentalno nakon Veleza. Samo pobjeda dolazi u obzir.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
FederalnaSky9 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:13Odje.bi od Slobodedzemil je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:12A što bi se to čovjeku davao odmah otkaz ako izgubi poslije Veleža, kao da je on kriv za stanje u Slobodi. Čovjek je za kratko vrijeme koliko toliko sredio ekipu. A koga bi ti to doveo umjesto njega da radi sa igračima. Eno Klop je slobodan. Pored toga Velež je u krizi i sigurno je i njima to jako bitna utakmica a nisu lošija nego bolja ekipa od Slobode, pa ne znam na čemu se bazira taj entuzijazam.Beduin je napisao/la: ↑02 sep 2024, 22:41Bod odlican protiv jednonacionalnih, gledajuci kako obicno dole igramo. Medjutim, nema tu pravu tezinu nakon 4 vezana poraza, a imat ce ako (kad) dobijemo Veleza i vratimo se na pravi put.
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme 17 faulova za Gosk Bojac mali 7. Sloga- Sarajevo 7-23 i Sarajevo Radnik 19-7
Gornji Rahic - Tosk Tesanj?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:33Prvo poluvrijeme 17 faulova za Gosk Bojac mali 7. Sloga- Sarajevo 7-23 i Sarajevo Radnik 19-7
Bart Meijers je trenutno najbolji stoper u ligi, sa kakvom lakocom igra lik, ja ovo nisam vidio u nasoj ligi od nastanka.
Možda je zvezda danas igrala pa zato nema raje
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Itekako je bio za izmjene, ali ga je Sten doveo da igra redovno i da ga proda.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑02 sep 2024, 20:19Jel to nije bio za zamjeneLik najgori na terenu i to ubjedljivo. Ima fizikalije, moze na krilo, na beka jok. Mozda protiv nekog nizeligasa u kupu, mozda.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
A što durmitorski jablan brani borac i ostale kriminalce 

Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
Kad je i sam takav...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 8 gostiju.