Nije nažalost prvi, vjerovatno ni posljednji put.Almiru Hurtiću su palili auto, Mujkićev otac Mirsad je napao također trenera iz Akademije.....vjerovatno je bilo još sličnih slučajeva, koji nisu isplivali u javnost.Alavi roditelji vide Akademiju kao mjesto, gdje ce im djeca preko noci postati igrači i milioneri, ne biraju sredstva da tu svoju djecu uvale.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 03 sep 2024, 13:12, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Psihijatrija.
Nije mi čudo za dječurliju, al odrasli ozbiljni ljudi, imaju porodicu, ono bi nekog autom zgazilo, ulijeće na teren, glumi nekog tarzana.
Kakva će tek biti djeca tih debila?!
Nije mi čudo za dječurliju, al odrasli ozbiljni ljudi, imaju porodicu, ono bi nekog autom zgazilo, ulijeće na teren, glumi nekog tarzana.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Cudo vani Njemacka,Svedska itd neko od tih nasih debila ne dodje da uvodi redShategabri je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:12Psihijatrija.
- Shategabri
- Kontakt:
Zato što čim preko grane, prebaci se u normalni mod.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:14Cudo vani Njemacka,Svedska itd neko od tih nasih debila ne dodje da uvodi redShategabri je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:12Psihijatrija.
A ovdje, zna se - može šta hoće i kako hoće.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Moras bas budala biti u ovoj drzavi da ulazes u fudbal. Nije samo do toga,zovnes mu muriju i zavrsio je za sva vremenaShategabri je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:17Zato što čim preko grane, prebaci se u normalni mod.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:14Cudo vani Njemacka,Svedska itd neko od tih nasih debila ne dodje da uvodi redShategabri je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:12Psihijatrija.
Zanimljivo, dosta naših igrača koji su otišli vani i koji su ovdje od strane pojedinih novinara (vjerovatno plačenih) proglašavani čudima od djece, novim Vidićima, Suarezima....ekspresno su se vratili i nisu ništa napravili.Ovako što mi pada na pamet, Alden Bešić, Demirel Veladžić, Nedim Hadžić, Faris Handžić.....Jedino je mali Sadiku nešto ostvario.Shategabri je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:17Zato što čim preko grane, prebaci se u normalni mod.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:14Cudo vani Njemacka,Svedska itd neko od tih nasih debila ne dodje da uvodi redShategabri je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:12Psihijatrija.
- Shategabri
- Kontakt:
Ma mi smo usijane glave, vreli južnjaci, sirove emocije prvo, pa onda sve ostalo.Lucas je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:25Zanimljivo, dosta naših igrača koji su otišli vani i koji su ovdje od strane pojedinih novinara (vjerovatno plačenih) proglašavani čudima od djece, novim Vidićima, Suarezima....ekspresno su se vratili i nisu ništa napravili.Ovako što mi pada na pamet, Alden Bešić, Demirel Veladžić, Nedim Hadžić, Faris Handžić.....Jedino je mali Sadiku nešto ostvario.Shategabri je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:17Zato što čim preko grane, prebaci se u normalni mod.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:14
Cudo vani Njemacka,Svedska itd neko od tih nasih debila ne dodje da uvodi red
Meni je tu tipičan primjer Said, ona tehnika, onaj šut, a glava u oblacima.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Stvarno roditelji i menageri su presli sve granice . Strašno tesko je raditi s djecom i nastavnicima,učiteljima u školi tako i trenerima . Doslo je vrijeme da ne smijes dati losu ocjenu ili nekog poslati na klupu za rezerve odmah idu roditelji i menageri prijeti ,ogovaraju ,potkupljuju novinare itd . Zato ja ovdje regaujem i bude mi krivo kad pocnu prozivati Dzakmića,Dupovcav ,prije Dzenu . Da su korumpirani ,ovakvi ,onakvi . To uglavnom plasiraju iskompleksirani roditelji i menageri .
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
profi i brat. Nije ok s nase strane da ga omalovazavamo. Vratit ce se Reno a nije da nista nije pospremio do sada.
Turkes mu je dobra konkurencija a dobra konkurencija tjera na bolje performanse. Vjerovatno je i njemu zafalilo da cuje citav stadion Renan Olllliveiraaa!
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Niti znam ko, ni šta, niti me vala pretjerano interesuje, jer nisam ni najmanje iznenađen. Svako zašto ima svoje zato.
Samo moram opet napisati: U velikim klubovima su standardi jako bitni, a kod nas oni skoro da ne postoje. Konkretno po pitanju ovih problema, vratio si momka čiji je stari već postrojavao po klubu. Uz dužno poštovanje malom Mujkiću, ne biramo starce, ničiji nisu cvjećke.
Ali je bitno da si time pokazao da ti je to faktički nebitno, i ohrabrio druge (polu)ljude da postupe slično/isto kad misle da trebaju - jer vide da tu nema nikakvih posljedica, osim šupljaka u vidu saopštenja. Uopšte nije bitno ni ko je u pitanju, ni ko misli da je u pravu.
Bitan je klub, jer se jedino klub bruka ovim primitivnim stvarima.
Niđe veze, iz ličnog iskustva znam da su danas roditelji apsolutno nenormalni po pitanju djece i njihovog poštovanja autoriteta. Dešava se ovo i u puno naprednijim, zdravijim i pismenijim društvima. Fazon je što se tamo desi jednom i vozdrica.. jer ljudi gledaju širu sliku, a ne sitan šićar.
Samo moram opet napisati: U velikim klubovima su standardi jako bitni, a kod nas oni skoro da ne postoje. Konkretno po pitanju ovih problema, vratio si momka čiji je stari već postrojavao po klubu. Uz dužno poštovanje malom Mujkiću, ne biramo starce, ničiji nisu cvjećke.
Ali je bitno da si time pokazao da ti je to faktički nebitno, i ohrabrio druge (polu)ljude da postupe slično/isto kad misle da trebaju - jer vide da tu nema nikakvih posljedica, osim šupljaka u vidu saopštenja. Uopšte nije bitno ni ko je u pitanju, ni ko misli da je u pravu.
Niđe veze, iz ličnog iskustva znam da su danas roditelji apsolutno nenormalni po pitanju djece i njihovog poštovanja autoriteta. Dešava se ovo i u puno naprednijim, zdravijim i pismenijim društvima. Fazon je što se tamo desi jednom i vozdrica.. jer ljudi gledaju širu sliku, a ne sitan šićar.
The saddest thing in life is wasted talent.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
kakvi su nam juniori
odlican zrijeb za ligu prvaka
odlican zrijeb za ligu prvaka
-
- Kontakt:
Apsolutbo,bas ima podcast kad Zekic prica o tome dok je vodio akademiju i bio trener mladjihbordobijeli je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:34Stvarno roditelji i menageri su presli sve granice . Strašno tesko je raditi s djecom i nastavnicima,učiteljima u školi tako i trenerima . Doslo je vrijeme da ne smijes dati losu ocjenu ili nekog poslati na klupu za rezerve odmah idu roditelji i menageri prijeti ,ogovaraju ,potkupljuju novinare itd . Zato ja ovdje regaujem i bude mi krivo kad pocnu prozivati Dzakmića,Dupovcav ,prije Dzenu . Da su korumpirani ,ovakvi ,onakvi . To uglavnom plasiraju iskompleksirani roditelji i menageri .
-
- Kontakt:
U normalnijim sredinama bi ga u crno zavili i ti sto rade sa dijec9m su zasticrni u svakom smisluscholsey je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:41Niti znam ko, ni šta, niti me vala pretjerano interesuje, jer nisam ni najmanje iznenađen. Svako zašto ima svoje zato.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Treba mozda protiv posusja probat sa 2 napadaca , Renan i Turkes mozda budu dobra kombinacija ..Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:40profi i brat. Nije ok s nase strane da ga omalovazavamo. Vratit ce se Reno a nije da nista nije pospremio do sada.
Turkes mu je dobra konkurencija a dobra konkurencija tjera na bolje performanse. Vjerovatno je i njemu zafalilo da cuje citav stadion Renan Olllliveiraaa!
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ništa to, ide 60' Renanu, 30' Turkešu i laganih 3:1
Tako je. Iskihao bi na više razina.. nažalost bi iskihalo i dijete - faktički ni krivo ni dužno, ali šta da se radi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 13:53U normalnijim sredinama bi ga u crno zavili i ti sto rade sa dijec9m su zasticrni u svakom smislu
Znam da se ovo dešava isključivo zbog ljubavi prema djetetu. Ipak se ta ljubav sigurno ne dokazuje ovako, i moraju postojati posljedice jer se na taj način štiti sistem, njegova hijerarhija i autoriteti.
Ne štiti se sistem tako što pišeš saopštenja. Očito da je to samo prazno slovo na papiru, jer praksa pokazuje totalno suprotno - ipak ovo nije prvi put, ni da se ovo desi, ni da izađe u javnost, ni da iz kluba lažu kako neće dozvoliti da bilo kakvi napadi ili zastrašivanja utiču na rad bla bla.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Ma Renana je ujebo Penaranda izlasci ovo ono ali uvijek je se trudio ...
Sad je izgubio jednu loptu i napadu i vratio se skroz u odbrani po nju i izvinjava se suigracima ...
Jbg trenutno ga ne ide ali nije razlog za pljuvanje .
Dobra konkurencija dobro dodje svima ... ko je u boljoj formi taj ce i igrati i vjerujem u ZZ 100%.
Sad je izgubio jednu loptu i napadu i vratio se skroz u odbrani po nju i izvinjava se suigracima ...
Jbg trenutno ga ne ide ali nije razlog za pljuvanje .
Dobra konkurencija dobro dodje svima ... ko je u boljoj formi taj ce i igrati i vjerujem u ZZ 100%.