Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Računovođi je ovo falilo 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Bazinga12345
- Kontakt:
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Znam da nemaš odgovor, ne bi ni ja imao vjeruj mi. S tim da tu ima samo jedna razlika, da moj klub to radi, ja bi otvoreno pisao da mi se gade i jebbavao bi im mamicu na svakom koraku.
Bruka i sramota, prijaviti samo 800 hiljada maraka na ime primanja zaposlenih, pazi, pričamo o šampionu države, ekipi koja ima igrače koji imaju plate po 20+ hiljada KM.
Ovo što piše ova ameba iznad tebe - zanemari, taj bi se urotio sa crnom đavolom kad sam ja u pitanju.
S tim da je lijepo čitati kako pitari brane Borac.

U to ime,
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ali gospodjo dzemila, vi vec igrate Federalnu ligudzemil je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:25FederalnaSky9 je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:13Odje.bi od Slobodedzemil je napisao/la: ↑02 sep 2024, 23:12
A što bi se to čovjeku davao odmah otkaz ako izgubi poslije Veleža, kao da je on kriv za stanje u Slobodi. Čovjek je za kratko vrijeme koliko toliko sredio ekipu. A koga bi ti to doveo umjesto njega da radi sa igračima. Eno Klop je slobodan. Pored toga Velež je u krizi i sigurno je i njima to jako bitna utakmica a nisu lošija nego bolja ekipa od Slobode, pa ne znam na čemu se bazira taj entuzijazam.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Zna li se kakav ugovor Al Jaber ima sa komsijama
Kazu 10000% sve ide zelji od prodaje

Kazu 10000% sve ide zelji od prodaje

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Joj bare kod golmana šta je ovo ovako...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- svrakino1921
- Kontakt:
Zrinjski očajan, sreća po njih pa ovi nemaju muda da izađu malo visočije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- akisarajevo92
- Kontakt:
bilo je lijepo gledati one 2-3 utakmice koliko je teren bio top i na ovom stadionu, opet ovaj sugavi fudbal gdje lopta odskakuje kao zabica
Don't believe the hype.
Teren u Mostaru je bukvalno na drugoj utakmici se raspao,imam osjecaj da ga niko ne odrzava,najgori teren od ovih sto su radjeni.akisarajevo92 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 21:49bilo je lijepo gledati one 2-3 utakmice koliko je teren bio top i na ovom stadionu, opet ovaj sugavi fudbal gdje lopta odskakuje kao zabica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Di je raja u Mo? Slaba posjeta
Ne znam kako su uspjeli ovako oslaibiti i unistiti ovaj Zrinjski,nije da nemaju para..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Nije mi jasno da Zrinjski koji dovodi toliko igraca od odlaska Bekica nemoze naci konstantnog lijevog beka ,malo prebaci Memiju lijevo malo Ticinovica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Preglup penal.
Iz igre ga ne bi zabili do nove godine.
Iz igre ga ne bi zabili do nove godine.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ne može milom, može silom 

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Cist je penal ,sad što je glup na nacin kako je napravljen to je drugi par cipela
Kako bi se cvililo ovdje da je nama ovo svirano, 40 stranica do kraja tekme bi bilo.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ko će kome ako ne svoj - svome!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: amypitar, ErosViverosViv, fks74, Google Adsense [Bot], Merhaba, VolimoSarajevo i 27 gostiju.