Moze mu cistititi kopacke nakon treninga/utakmice. Malo sam grub al jbg.
Sretno Kahvicu!
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Moze mu cistititi kopacke nakon treninga/utakmice. Malo sam grub al jbg.
izdzezveubrazil je napisao/la: ↑31 avg 2024, 21:38Čiji je Leon Grgić iz Sturma?
Prema transfermarktu, rođak mu je Mario Grgić, asistent u Kapfenbergu, koji je rođen u Banjaluci.
Loznica.
Ima i intervju Nike Kovaca
NoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 20:13Ima i intervju Nike Kovaca
Sigurno trojica jako perspektivnih igraca i buduci nosioci odbrane, veze i napada
Nadam se lijepim karijeraama i ostalim igracimaa
Imamo potencijal fakat ali moramo strucne ljude stavljati i u domacim klubovima i uslove za djecu na maks napraviti
Da radimo normalno godinama unazad **** mi mater ako ne bi sad igrali minimum osminu finala europskog
Evo i ja se pored svega ne mogu načuditImajednabrigada je napisao/la: ↑03 sep 2024, 23:06NoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 20:13Ima i intervju Nike Kovaca
Sigurno trojica jako perspektivnih igraca i buduci nosioci odbrane, veze i napada
Imamo potencijal fakat ali moramo strucne ljude stavljati i u domacim klubovima i uslove za djecu na maks napraviti
Da radimo normalno godinama unazad **** mi mater ako ne bi sad igrali minimum osminu finala europskog
Kakav potencijal ljudino, to su potencijali za regionalnu ligu njemacke ili italije.
Kod tebe i vecine ovde potencijal svako ko igra nogomet i ko nema vise od 20 god
O cemu pricas ti covjece boziji? 1 utakmicu kad igrac presjedi na klupi vi odma govorite da je rezerva. Isto ste ovo za Gigovica pisali jer pobogu nije igrao u Midtylandu standardno zadnjih mjesec ipo a to sto je prije toga skoro godinu ipo bio 1 od glavnih igraca ekipe to odmah zaboravite. Sakotina karijera moze ici samo uzlaznom putanjom iz razloga sto ima mozda i najjace agente od svih kako mladih tako A reprezentativaca nase zemlje. A ovo sto se tice profesionalnog fudbala se slazem, po meni potpuno pogresno je zvati i Alajbegovica i Kovaca u mladu reprezentaciju bez obzira na talent jer momci ne igraju seniorski fudbal, a nekakav preduslov bi bio da barem imas neke minute da igras za mladu. Uostalom Kovac je 2005 godiste, a Bajraktarevic je dosao do A tima s tim godinama. Izuzev ovih par igraca sto su 2002 i 2003 godiste kao Omerovic, Bristric vecina ih nema uopste seniorsko iskustvo. Marcetic igra na dvojnoj registraciji u BSK(1. Liga rs) i Borcu, momak ima minimalno seniorskog iskustva i on takodjer dobija poziv. I sutra ovi momci sto smo pomenuli trebaju igrat protiv Francuske gdje igraci igraju u ligama petice, ne ide brate yebem mu mater.Horoz je napisao/la: ↑03 sep 2024, 23:42Evo i ja se pored svega ne mogu načuditImajednabrigada je napisao/la: ↑03 sep 2024, 23:06NoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 20:13
Kakav potencijal ljudino, to su potencijali za regionalnu ligu njemacke ili italije.
Kod tebe i vecine ovde potencijal svako ko igra nogomet i ko nema vise od 20 god![]()
Neka neko nabroji koliko U21 reprezentativaca igra profesionalni fudbal? Pa onda koliko ih ima standardnu minutažu?
Ima ih 3-4 možda, u Borcu, Sarajevu, Nafti(?) i OFK. Jadno.
Maše se zastavom za Šakotu, koji je rezerva u slabašnom Slaven BelupuKao što su i ostali koji igraju profesionalni fudbal, zakucani za klupe i to u bezveznim klubovima.
Ovo je U21 nivo, na kom bi morali biti već ozbiljni profesionalci.
Muharemovic 21 godina iz Serie C u Serie B presao u Sassoulo i dobice minuteHoroz je napisao/la: ↑03 sep 2024, 23:42Evo i ja se pored svega ne mogu načuditImajednabrigada je napisao/la: ↑03 sep 2024, 23:06NoDi80 je napisao/la: ↑03 sep 2024, 20:13
Kod tebe i vecine ovde potencijal svako ko igra nogomet i ko nema vise od 20 god![]()
Neka neko nabroji koliko U21 reprezentativaca igra profesionalni fudbal? Pa onda koliko ih ima standardnu minutažu?
Ima ih 3-4 možda, u Borcu, Sarajevu, Nafti(?) i OFK. Jadno.
Maše se zastavom za Šakotu, koji je rezerva u slabašnom Slaven BelupuKao što je velika većina koja igra profesionalni fudbal, zakucana za klupe i to u bezveznim klubovima.
Ovo je U21 nivo, na kom bi morali biti već ozbiljni igrači.
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, DeeWa, DzaniMehmet, Futbol, Google Adsense [Bot], hurem, LeCoq, random11, Zgemboo89 i 42 gosta.