FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Beduin
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Bod odlican protiv jednonacionalnih, gledajuci kako obicno dole igramo. Medjutim, nema tu pravu tezinu nakon 4 vezana poraza, a imat ce ako (kad) dobijemo Veleza i vratimo se na pravi put.
Mentalitet ekipe se popravlja, atmosfera i moral znatno poboljsavaju, ali igra i dalje prelosa. Tek protiv Zelje se nesto i napravilo, ali nije iskoristilo i tu ostaje najveca zal.
U ovom momentu nas najmanje treba zanimati Skupstina i sta ce se desavati, to neka rjesavaju izmedju sebe i snose odgovornost za uradjeno. Hoce li odstupiti (a pi4ke su ako ne istraju do kraja pa kako god na kraju bilo) ili ce neko drugi preko GU uletiti mi kao obicni navijaci nemamo tu moc odlucivanja (ili barem nismo sposobni da to napravimo) niti aktivno ucestvujemo novcano ili drugim vidom, tako da ostaje nadati se da igraci izguraju ovo teski vrijeme na svojim plecima i izdignu se iznad silne negative oko kluba pa nas obraduju malo.
Reprezentativna pauza u odlicno vrijeme, taman da Maksimovic pokusa utegnuti to jos malo, pronaci najbolju postavu i formaciju te poceti pobjedjivati. U suprotnom otkaz momentalno nakon Veleza. Samo pobjeda dolazi u obzir.
Mentalitet ekipe se popravlja, atmosfera i moral znatno poboljsavaju, ali igra i dalje prelosa. Tek protiv Zelje se nesto i napravilo, ali nije iskoristilo i tu ostaje najveca zal.
U ovom momentu nas najmanje treba zanimati Skupstina i sta ce se desavati, to neka rjesavaju izmedju sebe i snose odgovornost za uradjeno. Hoce li odstupiti (a pi4ke su ako ne istraju do kraja pa kako god na kraju bilo) ili ce neko drugi preko GU uletiti mi kao obicni navijaci nemamo tu moc odlucivanja (ili barem nismo sposobni da to napravimo) niti aktivno ucestvujemo novcano ili drugim vidom, tako da ostaje nadati se da igraci izguraju ovo teski vrijeme na svojim plecima i izdignu se iznad silne negative oko kluba pa nas obraduju malo.
Reprezentativna pauza u odlicno vrijeme, taman da Maksimovic pokusa utegnuti to jos malo, pronaci najbolju postavu i formaciju te poceti pobjedjivati. U suprotnom otkaz momentalno nakon Veleza. Samo pobjeda dolazi u obzir.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sta je ovo danas predizborna sutnja??

Sutra skupstina, gdje su nam insajderi
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Zatišje pred buru izgleda
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
-
- Kontakt:
Samo da sutra ne bude kurcina
Vazduh trepti kao da nebo gori 

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Samo da se dijabetisu ne iskomplikuje ulazak u IO a precjeniku ozu ulazak u skupstinu ns bih.
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Gdje su ovi novi accounti na temi, haman cekaju izvjestaje svojih nadredjenih sa skupstine pa da nastave pisat, pljuvat
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
To se ne smije desiti po cijenu nastavka “preporoda” kluba. Podredili su sve k tome. Hej kakve fazone nama prosipaju. Sami sebi dali ostavke kao sto su sami sebe izabrali. Nisu vise OZU nego uze rukovodstvo skupstine i vozi daljeIbrahimAga075 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 20:06Samo da se dijabetisu ne iskomplikuje ulazak u IO a precjeniku ozu ulazak u skupstinu ns bih.
Zadnja izmjena: Hitman22, dana/u 04 sep 2024, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
I na kraju samo dobismo waw ju 
Poručio je Jović kako će ko god dođe u klub imati ozbiljan zadatak.
"Imat će ozbiljan zadatak. Mi što smo uradili za ovih osam mjeseci je ozbiljan izazov za svakog."
Stvarno ce biti ozbiljan zadatak izvuci bod u 5 tekmi da se izjednaci njihov ucinak.
A ko bira novi UO? Kome polaze racune novi UO? Aciki i jaranima. Stvarno smijesno, pa Azmiru nisu dozvolili jer je htio svoju skupstinu, to ne moze da imas ti svu kontrolu ali moze da svu kontrolu imamo mi.
"Imat će ozbiljan zadatak. Mi što smo uradili za ovih osam mjeseci je ozbiljan izazov za svakog."
Stvarno ce biti ozbiljan zadatak izvuci bod u 5 tekmi da se izjednaci njihov ucinak.
A ko bira novi UO? Kome polaze racune novi UO? Aciki i jaranima. Stvarno smijesno, pa Azmiru nisu dozvolili jer je htio svoju skupstinu, to ne moze da imas ti svu kontrolu ali moze da svu kontrolu imamo mi.

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Kako u prvom dijelu OZU podnosi ostavke,a u drugom dijelu za investitora, ako procijene da je dobar oni ce se skloniti.
Cijelu skupstinu treba raspustit,a ne samo OZU.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Oni odlaze kao jer se trazi da odu ali u biti znaju oni da su napravili podlogu za ispadanje iz lige pa se zato povlace. Tesko je to sada nositi na ledjima jer si protiv svoje volje usao u ligu, a nisi napravio ekipu i samo se vracas za godinu tamo gdje si bio. Prenos na novu upravu koju su oni trebali da pronadju nisu napravili tj. nisu nasli investitora.
Ili je blef da puste klub mjesec dva da zivotari pa da opet ono nastave ili ce da se isfuraju kao Azmir onda.Veoma neozbiljno.
Sigurno da vecina zeli da odete ali ako moze bez prebacivanja loptice na simpatizere koji niti su nesto krivi niti se pitaju.
Niste vi zrtve, vi ste se sami gurali i u trenutku kada je mogao neko drugi tjerali ga. Bilo ispuni Secerove naloge, a ostalo cemo vidjeti. Uloga zrtve im ne pristaje i ako ne bude dobrog prenosa nadleznosti krivi su opet oni.
Ili je blef da puste klub mjesec dva da zivotari pa da opet ono nastave ili ce da se isfuraju kao Azmir onda.Veoma neozbiljno.
Sigurno da vecina zeli da odete ali ako moze bez prebacivanja loptice na simpatizere koji niti su nesto krivi niti se pitaju.
Niste vi zrtve, vi ste se sami gurali i u trenutku kada je mogao neko drugi tjerali ga. Bilo ispuni Secerove naloge, a ostalo cemo vidjeti. Uloga zrtve im ne pristaje i ako ne bude dobrog prenosa nadleznosti krivi su opet oni.
Ja ne vjerujem sta gledam i slusam. NevjerovatnoMadal je napisao/la: ↑04 sep 2024, 21:14Poručio je Jović kako će ko god dođe u klub imati ozbiljan zadatak.
A ko bira novi UO? Kome polaze racune novi UO? Aciki i jaranima. Stvarno smijesno, pa Azmiru nisu dozvolili jer je htio svoju skupstinu, to ne moze da imas ti svu kontrolu ali moze da svu kontrolu imamo mi.![]()
Pa kad oni sve i drze. Sa ovim saopstenjem su to samo dokazali. Oni su sve zivo. Jos kaze Aco, trazili su ostavke, dobili su. Druze, ljudi ostavke traze evo skoro pola godine. Sad kad su vidjeli da nemaju sredstava da se bore u PL daju ostavke. Price za malu djecu.Bosanac1997 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 21:21Kako u prvom dijelu OZU podnosi ostavke,a u drugom dijelu za investitora, ako procijene da je dobar oni ce se skloniti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Moderator
- Kontakt:
U slučaju dolaska investitora, da li isti može imati svoje ljude okolo kluba? Ili treba dati pare samo?
Šta ako se investitor ne svidi trenutnim ljudima u klubu?
Na osnovu čega im se sviđa ili ne sviđa i na osnovu čega se vrši procjena?
Da li bi neko od nas sutra dao pare i investirao a da se mi ne pitamo koji dajemo?
Poštujem zadnju rečenicu da se oni koji su radili posao imaju kad posvetiti svojim porodicama i aferim na odvojenom vremenu, samo u svemu ovome dosta kontradiktornosti.
Da li bi neko od nas sutra dao pare i investirao a da se mi ne pitamo koji dajemo?
Poštujem zadnju rečenicu da se oni koji su radili posao imaju kad posvetiti svojim porodicama i aferim na odvojenom vremenu, samo u svemu ovome dosta kontradiktornosti.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Ne sikiraj se prijavice se tvoj favorit sa jos dvojicom i dobiti sveBenjo_AFC86 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:05U slučaju dolaska investitora, da li isti može imati svoje ljude okolo kluba? Ili treba dati pare samo?

Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.