Ovaj je zadužen za društvene mreže i marketing, brazilac je, došao je ja mislim u paketu sa Renanom
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Ovdje sad trebaju dva vezna igrača, taman čovjek živno, šalju ga na posudbu, nevjerovatno
Ili planiraju isforsirati nekog akademca u vezi, tokom sezone.
Mozda ko Guli bude, kad se vrati najbolji igracfeniksptica je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:24Taman kad je covjek krenuo davat znakove života...ode
Ovaj prelazni rok igrači dolaze nekako u tišini, malo je insajderski informacija. Ja se iskreno nadam najkasnije u petak bar 2 nova igrača, Ismir mi se nešto ušutio, a svalčionica se čisti, možda to bude neki dobar znak. 
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Htjeli su kobiljara medjutim on se nadao da cr ga zvat u radnicki kad mu je to propalo uzeo posusje. Ovo sto ce nam doci igraca je duplo bolje od njega
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Aleksandar Pejović i Nebojša Gavrić
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Napisi ime slobodno vidim da znas znanjeAngelDiMaria je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:46Htjeli su kobiljara medjutim on se nadao da cr ga zvat u radnicki kad mu je to propalo uzeo posusje. Ovo sto ce nam doci igraca je duplo bolje od njega
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Zali Boze sto nas napusti Ibricic. Kako je taj lik znao "ujednacene"
igsave dovesti. Mamu mu je.bem seljacku i taldzijsku.
- FKS -
E sad se plašim ako je duplo bolji od Kobiljara to je daleko od onoga što nam treba.AngelDiMaria je napisao/la: ↑04 sep 2024, 11:46Htjeli su kobiljara medjutim on se nadao da cr ga zvat u radnicki kad mu je to propalo uzeo posusje. Ovo sto ce nam doci igraca je duplo bolje od njega
- Shategabri
- Kontakt:
Šalio sam se
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovo je totalno ocekivano.juka55 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 10:02https://fksarajevo.ba/vijesti/matanovic ... varda/6957
malo neočekivano, ali ok...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Matanovic je mozda i trazio da ide.
Ja stvarno ne znam sta vas cudi, ovo je ocekivano.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- feniksptica
- Kontakt:
Pa neočekivano je iz razloga da sad osim kvaliteta nemamo ni kvantiteta
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Očekivano je ako će doći adekvatne zamjene/pojačanja.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- Shategabri
- Kontakt:
Igrači koji idu i nisu igrali.feniksptica je napisao/la: ↑04 sep 2024, 12:07Pa neočekivano je iz razloga da sad osim kvaliteta nemamo ni kvantiteta
Zekić ih očito nije vidio u svom rosteru.
Bolje da odu na posudbu nego da sjede na tribinama.
Koševo Zapad
Nadam se da ovo znači da će doći novi igrač aBd.
Kako se kod nas lahko ljudi kupe sa 15min dobre igre.
Matanovic na pripremnim se nije sastavio sa loptom, otpisan odma. Dao mu je sansu malo jer se trudio, da je zasluzio ostao bi i racunao bi na njega
Vrhunac mi je kako ovde ljudi su govorili kako je Durakovic dobar jer je odigrao 30 min protiv Aktobea solidno. Sto je najgore to mu je jedino solidno sto je i uradio od kad je kod nas, ogranicen i glup igrac sto je dokazao odma sljedeci put kad je zaigrao u prvoj
Matanovic na pripremnim se nije sastavio sa loptom, otpisan odma. Dao mu je sansu malo jer se trudio, da je zasluzio ostao bi i racunao bi na njega
Vrhunac mi je kako ovde ljudi su govorili kako je Durakovic dobar jer je odigrao 30 min protiv Aktobea solidno. Sto je najgore to mu je jedino solidno sto je i uradio od kad je kod nas, ogranicen i glup igrac sto je dokazao odma sljedeci put kad je zaigrao u prvoj
-
ajdohordas
- Kontakt:
Gleda li neko SFK ?
Ova Gršo sa centaršutevima i prodorima komotno u mušku ekipu može.
Ona je prevazišla žene
Ova Gršo sa centaršutevima i prodorima komotno u mušku ekipu može.
Ona je prevazišla žene
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, AuroraBorealis, boki86, greenwood, insimadop, OldTownDistrict, prisonbreak, r3m1, Rule_hz, skoJaa, Vanja8 i 44 gosta.