FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako se kod nas lahko ljudi kupe sa 15min dobre igre.
Matanovic na pripremnim se nije sastavio sa loptom, otpisan odma. Dao mu je sansu malo jer se trudio, da je zasluzio ostao bi i racunao bi na njega
Vrhunac mi je kako ovde ljudi su govorili kako je Durakovic dobar jer je odigrao 30 min protiv Aktobea solidno. Sto je najgore to mu je jedino solidno sto je i uradio od kad je kod nas, ogranicen i glup igrac sto je dokazao odma sljedeci put kad je zaigrao u prvoj
Matanovic na pripremnim se nije sastavio sa loptom, otpisan odma. Dao mu je sansu malo jer se trudio, da je zasluzio ostao bi i racunao bi na njega
Vrhunac mi je kako ovde ljudi su govorili kako je Durakovic dobar jer je odigrao 30 min protiv Aktobea solidno. Sto je najgore to mu je jedino solidno sto je i uradio od kad je kod nas, ogranicen i glup igrac sto je dokazao odma sljedeci put kad je zaigrao u prvoj
-
- Kontakt:
Gleda li neko SFK ?
Ova Gršo sa centaršutevima i prodorima komotno u mušku ekipu može.
Ona je prevazišla žene
Ona je prevazišla žene

- hordasDoboj
- Kontakt:
Ko je ono pitao zar je moguće da su igrači u 2. ligi Turske bolje plaćeni nego ovdje?

Prema tvrdnjama novinara Reşat Can Özbudaka, Lovrić će danas obaviti ljekarske preglede i potpisati ugovor s turskim drugoligašem Amedsporom, a zarađivat će 600.000 eura godišnje.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
J.bo ih termin, radni dan u 11 ujutro.ajdohordas je napisao/la: ↑04 sep 2024, 12:11Gleda li neko SFK ?
Ona je prevazišla žene![]()
-
- Kontakt:
Odoše skoro sve Rožmanove ojebine.Hvala mu što nas je u crno zavio.
Ne vidim ja da ovdje iko kuka za ovim igračima što su otišli na posudbe, samo vidim da raja piše da nam sad fali igrača (i za prvih 11 i za rotacije), realno.bvsic je napisao/la: ↑04 sep 2024, 12:11Kako se kod nas lahko ljudi kupe sa 15min dobre igre.
To za Durakovića si upravu. Nikad nije proigrao kod nas kako je Igrao u Konjicu (što ga je i "prodalo" na kraju krajeva).
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Ostali smo na Mehmedoviću i Anđušiću
Sad stvarno nemamo ni sirine u veznoj liniji, a duga je sezona.
Jedino ako su Matanovic i Julardzija trazili posudbe da vise igraju. Ako nista, njihove pozajmice nas aludiraju da bi neko stvarno i trebao doci.
Jedino ako su Matanovic i Julardzija trazili posudbe da vise igraju. Ako nista, njihove pozajmice nas aludiraju da bi neko stvarno i trebao doci.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Treba dati Hamzicu vise minuta.
Prestanite kukati, doći će još nekoliko igrača.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Za matanovica mi je nekako i zao, mislim da je on mogao valjati, ali eto valjda znaju ovi iz struke. Trebalo bi sada da nam dodju najmanje jedan vezni za prvu postavu i krilo za rotacije.
Ne znam bas da li ce i mustafic htjeti ostati, ako ce samo u rotaciji biti.
Matanovic ima jos 2 god ugovora, znaci godinu jos poslije posudbe. Ako proigra bit ce mjesta za njeg sigurno ako ne cao i tjt.boki86 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 12:29Za matanovica mi je nekako i zao, mislim da je on mogao valjati, ali eto valjda znaju ovi iz struke. Trebalo bi sada da nam dodju najmanje jedan vezni za prvu postavu i krilo za rotacije.
-
- Kontakt:
Neće Mirza biti igrač za rotacije. Zoran mu vjeruje max, gurao ga je i u prijateljskim, dao mu je i Evropu, poslije povrede mu je odmah dao prvu postavu i kapitensku.
Ne kukamo, komentarišemo samo.

Prizivamo, priželjkujemo ..

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
Na vasu zalost ne dolazi vise niko. Okrecemo se akademiji.
Morali su završit nešto, nemoguće da se puštaju 2 veznjaka a da ne planiraju dovesti nikoga.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dolazi Odinaka umjesto Unušića.
Djokanovic je blizu da se vrati.
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Kad ćeš više Amareeee
Skapasmo čekajući...

Skapasmo čekajući...

Trenutno korisnika/ca: benko21, bhfanatic14 i 103 gosta.