Premijer liga BiH - aktuelno

Bumbaclat
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Bumbaclat » 04 sep 2024, 14:48

svrakino1921 je napisao/la:
04 sep 2024, 14:46
Bumbaclat je napisao/la:
04 sep 2024, 14:31
AVNOJ je napisao/la:
04 sep 2024, 14:02
Godine javašluka, kriminala, miloni konvertibilnih maraka koji su nestali u sumnjivim transakcijama, dugivanja prema Državi i dobavljačima i nekoliko krezubih narkomana sa južne tribine koji upravljaju Klubom....kromanjonci sa foruma su pomislili da se može riješiti za nekoliko mjeseci.
Veze nemas sa zivotom, bukvalno si sve fulio.

Ne bih ja baš rekao da je sve fulio
Itekako @AVNOJ ima veze sa životom

Faktor je prvi objavio onomad da nam je blokiran račun pa smo pet dana peglali da nije pa Predsjednik Nazif prizna da je blokiran

Faktor je prvi objavio da porez ne plaćamo pa tako i bi

Očito je da imaju dobar izvor u klubu kao što su i napisali u ovom članku
Vjeruj meni Desetaru da je sve fulio i da nema pojma sta prica.

Ovo sto je Faktor prenio je nesto drugo, a njegov post je fantazija neka njegova i nema veze sa istinom.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 04 sep 2024, 14:52

@goskgabela eno sad jedni ugrozeni drugi ne. Nema toga, ljudi smo. Ovo sad vadis iz konteksta pa neko ugrozen a neko povlasten. Nije ok. Treba "murija" da radi. nasilje nema nacionalnost!

@tutankamon1905

ee maaaajke mi, sto ne bi pisao. Ako vec znas, napisi. Slicno kao i gosku gabeli i tebi kazem - ima rijamu pa nek rade. Te tenzije nam nisu potrebne. Rezultat brainwashera
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 sep 2024, 14:54

donDondon je napisao/la:
04 sep 2024, 13:45
Suvorov je napisao/la:
04 sep 2024, 13:41
donDondon je napisao/la:
04 sep 2024, 13:36

ma vala ne znam sta oni to dole rade,nisu mi jasni nikako
znam jedno selo iz centralne Bosne ,kad bi jedno dijete bilo napadnuto od strane huligana(ovim slucajem ultrasa) oni bi za 48 sati ocistili sve i stadion bi vratili pod svoje,uzorali bi i krompir posijali , covic bi sa tavana skinuo zastavu veleza

a ovi im dole svaku vece neko dijete pretuku,fuj
Jesu tvoji odatle naselili Kobilju Glavu?
jesu,okolica olova,otac u svojim srednjim godinama se doselio,djed pradjed isto bili u tom selu,a cukundjed je bio u okolici banjaluke i srbije ka*rao tvoju prananu da ti porodica ne bi placala porez
Hocemol ga banovati ili smo saglasni da može ovo na forumu?

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 04 sep 2024, 14:54

guadalupe je napisao/la:
04 sep 2024, 14:20
Ako ode Badzak sa kesom, ko ce nam placati ove igrace u koje se ulozilo za titulu/evropu.... Amaree vrati seee ovce tvoje ne mogu bez tebe :( :( :(

Idu brojevi opet humanitarni, iduuu
Badžak je kontra struja Tunoviću kod krezubaca. Jer sva ova pompezna imena u vidu Ljaljića i ostalih koja se pominju je ideja Badžaka da izazove neke bombastične vijesti i doslovno traže neko zvučno ime da potpišu eto onako da se kur*če i pokažu ono "ima se-može se"; dok Tunović podržava da o igračima odlučuje SS koji je njegov doprinos u klubu; pa mu sad pakuju preko ovog čileanca.

Svakako mitomani želim vam što više javašluka, ciganluka pa do godine da se ugasite ako Bog da.
JURIŠ

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 04 sep 2024, 14:56

admin je napisao/la:
04 sep 2024, 14:54
donDondon je napisao/la:
Suvorov je napisao/la:

jesu,okolica olova,otac u svojim srednjim godinama se doselio,djed pradjed isto bili u tom selu,a cukundjed je bio u okolici banjaluke i srbije ka*rao tvoju prananu da ti porodica ne bi placala porez
banuj seljaka i sve ovakve. i ovog suvada banuj.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 04 sep 2024, 14:59

Bumbaclat je napisao/la:
04 sep 2024, 14:45
SedrenikHz je napisao/la:
04 sep 2024, 14:40
ali zasto na Vargasa prebacise sve ? :crazy:
naci cu svoj post od prije par godina gdje najavih dok se jug pita nikada na zelenu granu necete, ali ovo prebaciti na cileanca probleme unutar kluba, uprava - ss - igraci ( pojedini).
Pogledajte tekmu Jabera jos jednom protiv sloge :wave:
Kakve vi traume od Manijaka imate to nije normalno. Mislite da su ljudi Cosa Nostra.

Desio se nesporazum u UO, apsolutno nikakve veze ni sa tribinom ni sa bilo cim sto pisete nema.

Nevjerovatno koliko se brukate, znaci samo napamet lupate stvari koje veze nemaju sa zivotom.

Istraumatizirani 1946
S tobom da idem na temu manijaci - horde ne ide nikako dijete moje.. sta su horde poskidale transova, zastava itd.. vi necete hordama jos dugo dugo.. izvini zaboravio sam i bubnjeva. Da ne idem u tu pricu, sve ce ti se samo reci za koji mjesec sta sam govorio, vama sretno bebeto :bih:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 sep 2024, 15:08

Surreal je napisao/la:
04 sep 2024, 14:22
Manjak toksičnosti uzrokovan banovima je u najmanju ruku čudan, niti ima podvučenih historijskih činjenica, niti neko navijače Željezničara naziva četnicima, nema psovanja beba i majki... Koliko će ovo potrajati ne znam, ali čak tema izgleda normalno :mrgreen:
Ti si ocigledno postao advokat odbrane Zeljinih navijaca...
Ubi se ti braneci njih, a kad ti isti vrijedjaju Zukanovica, sutis...

Nikad nisam u necu opravdavati bilo cije vrijedjanje, ali se ne bih vala deklarisao ni u advokata jedne navijacke skupine...

Ako branis, brani svakog, a ne napadaj samo navijace Sarajeva, ok mozda te srce vuce ka plavoj boji, ali ne glumataj pravednost samo na jednoj strani, budi pravedan i kad Meraak psuje ljudima sta stigne ovdje...

Koliko se sjecam , ni jednom nisi na to reagovao...

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 sep 2024, 15:13

Vanja8 je napisao/la:
04 sep 2024, 15:08
Surreal je napisao/la:
Manjak toksičnosti uzrokovan banovima je u najmanju ruku čudan, niti ima podvučenih historijskih činjenica, niti neko navijače Željezničara naziva četnicima, nema psovanja beba i majki... Koliko će ovo potrajati ne znam, ali čak tema izgleda normalno :mrgreen:

Nikad nisam u necu opravdavati bilo cije vrijedjanje, ali se ne bih vala deklarisao ni u advokata jedne navijacke skupine...

Ako branis, brani svakog, a ne napadaj samo navijace Sarajeva, ok mozda te srce vuce ka plavoj boji, ali ne glumataj pravednost samo na jednoj strani, budi pravedan i kad Meraak psuje ljudima sta stigne ovdje...

Daj bolan šta ti je, uvijek sam reagovao na onog idiota Meraaka i njegovo psovanje, prosto ne vidiš dobro, ako ti nije mrsko protumbaj po postovima.

Jučer stao u odbranu navijača Borca bukvalno
Zadnja izmjena: Surreal, dana/u 04 sep 2024, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

GoskGabela
Kontakt:

Post Postao/la GoskGabela » 04 sep 2024, 15:14

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
04 sep 2024, 14:52
@goskgabela eno sad jedni ugrozeni drugi ne. Nema toga, ljudi smo. Ovo sad vadis iz konteksta pa neko ugrozen a neko povlasten. Nije ok. Treba "murija" da radi. nasilje nema nacionalnost!

@tutankamon1905

ee maaaajke mi, sto ne bi pisao. Ako vec znas, napisi. Slicno kao i gosku gabeli i tebi kazem - ima rijamu pa nek rade. Te tenzije nam nisu potrebne. Rezultat brainwashera
Policija to vrlo lako može suzbiti na obe strane, e zašto neće?, to je pravo pitanje.
Opet se vraćam politika, idu izbori u Mostaru.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 04 sep 2024, 15:21

AlemC85 je napisao/la:
04 sep 2024, 14:23
Smijali se Zeljovci Velezu zbog celavog, a evo njih stize karma. Nikada mi necemo na zelenu granu.
Stize karma u vidu da je otisao uhljeb Zubanovic i nedovoljno kvalitetni Djoric. Sve ostalo je rekla - kazala.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 04 sep 2024, 15:22

Surreal je napisao/la:
04 sep 2024, 15:13
Vanja8 je napisao/la:
04 sep 2024, 15:08
Surreal je napisao/la:

Daj bolan šta ti je, uvijek sam reagovao na onog idiota Meraaka i njegovo psovanje, prosto ne vidiš dobro, ako ti nije mrsko protumbaj po postovima.

Jučer stao u odbranu navijača Borca bukvalno
Nikad nisam i necu traziti po tudjim postovima,ali ako sam u krivu,izbaci sam svoj post gdje si trazio da ne vrijedjaju @Zukanovica, gdje si reagovao na pisanje o Karadzicu, gdje si reagovao na psovanje majki,sestara navijacima Sarajeva...

Kazem ,nemam nista protiv sto te vuce plava boja,ali nemoj ovdje pljuvati pitare, i glumiti advokatsku kancelariju Zeljinih navijaca, a predstavljati se navijacem Sarajeva

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 04 sep 2024, 15:25

04 sep 2024, 14:59
Bumbaclat je napisao/la:
naci cu svoj post od prije par godina gdje najavih dok se jug pita nikada na zelenu granu necete, ali ovo prebaciti na cileanca probleme unutar kluba, uprava - ss - igraci ( pojedini).
Kakve vi traume od Manijaka imate to nije normalno. Mislite da su ljudi Cosa Nostra.

Desio se nesporazum u UO, apsolutno nikakve veze ni sa tribinom ni sa bilo cim sto pisete nema.

Nevjerovatno koliko se brukate, znaci samo napamet lupate stvari koje veze nemaju sa zivotom.

Istraumatizirani 1946
S tobom da idem na temu manijaci - horde ne ide nikako dijete moje.. sta su horde poskidale transova, zastava itd.. vi necete hordama jos dugo dugo.. izvini zaboravio sam i bubnjeva. Da ne idem u tu pricu, sve ce ti se samo reci za koji mjesec sta sam govorio, vama sretno bebeto :bih:
Ne mozete vi s nama u istu recenicu sine.
Dodjemo vam par puta NA i OKO stadiona, NA DAN utakmice, nalupamo vas ako ne uteknete, uzmemo vam banere koje pripremate, ne diramo vas ako vas je manje, ne uzimamo vam stvari koje ostavljate kad pobjegnete.
Da ne spominjem vas pokusaj akcije na Grbavici kad ste pokusali marnut trans za rahmetli Mesu, kakve ste batine popili, skoro svi koji su uletili su popusili bar po stoc u povratku (nazalost neki i skalpel, sto ne podrzavam). Bio je cak i jedan snimak sa istoka kad jedan lik nalupa 2-3 pitara koji je nekim cudom uklonjen sa YT. I tako...
Zadnja izmjena: Ganola1921, dana/u 04 sep 2024, 15:41, ukupno mijenjano 3 puta.

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 04 sep 2024, 15:26

Svi sve znaju o klubu za koji ne navijaju, samo za svoj klub ih 99% nije znalo da je Ajla i dalje u klubu, pa su dzaba bojkot prekidali. :plac: :plac:

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 sep 2024, 15:29

Virtu4l je napisao/la:
04 sep 2024, 13:25
Zanimljiv tekst, kao da ga je gorepomenuti Aneks pisao.

Ukratko, Tunović hoće da podnese ostavku zbog Vargasa, a ako Tunović ode, onda idu Rahimić i Ćorić. :mrgreen: Zanimljiv scenario.

Inače, pričamo o SDA glasilu, koje je na osnovu zajebancije navijača Veleža na ovom forumu - objavilo ovo,

https://fak.tor.ba/sport/fudbal/fk-sara ... ezu/191267
Najjaci post danas :rol:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 04 sep 2024, 15:30

Bumbaclat je napisao/la:

Istraumatizirani 1946
Ako mi imamo traume i ako lupamo bezveze, čemu potreba za "pravdanjem" i pričom da nije tako? :kafa:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 04 sep 2024, 15:36

GoskGabela je napisao/la:
04 sep 2024, 15:14
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
04 sep 2024, 14:52

@tutankamon1905

Policija to vrlo lako može suzbiti na obe strane, e zašto neće?, to je pravo pitanje.
Opet se vraćam politika, idu izbori u Mostaru.
Znas vrlo dobro sto nece..zato sto je policija direknti saucesnik u provodjenju uzpa koji je sada u stadiju nasilja Hrvata nad Bosnjacima, ko zna mozda preraste u nesto vise

Coviceva paravojska kakvi navijaci i gluposti

Ljudi u centru grada lupali satima kamene blokove na paritzanakom groblju...i eto niko nista ne zna niko nije vidio niti cuo..a kamol pokuso sprijecit. O dizanju ljiljana u zrak i inim incidentima da ne pricam

Ja mislim da ce ovo zavrsit tako sto ce jednog dana coviceve falange umjesto placa maloljetnika docekat rafal ogorcenih roditelja pa ce bit aj kuku sta je ovo, majoriziraju nas...samo nastavite nemojte se ustrucavat
=\_1921_/=

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 04 sep 2024, 15:52

Derbi u srijedu. E svasta :wtf:

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 04 sep 2024, 15:59

admin je napisao/la:
04 sep 2024, 14:54
donDondon je napisao/la:
Suvorov je napisao/la:

Banuj momentalno ... ovakav vid tipkanja stvarno vise ne može ... :arrow:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 04 sep 2024, 16:03

FKSDoGroba je napisao/la:
04 sep 2024, 15:52
Derbi u srijedu. E svasta :wtf:
Kad možemo ponedjeljkom i petkom, što ne bi mogli i srijedom. :facepalm:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 sep 2024, 16:09

19vendetta87 je napisao/la:
04 sep 2024, 11:09
Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Pitarsam, cetveromjesto, holyman, Anex popusili po ban.
donDondon...nastavi niz
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 12 gostiju.