Premijer liga BiH - aktuelno

Antikloc
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Antikloc » 04 sep 2024, 16:34

Vanja8 je napisao/la:
04 sep 2024, 15:08
Surreal je napisao/la:
04 sep 2024, 14:22
Manjak toksičnosti uzrokovan banovima je u najmanju ruku čudan, niti ima podvučenih historijskih činjenica, niti neko navijače Željezničara naziva četnicima, nema psovanja beba i majki... Koliko će ovo potrajati ne znam, ali čak tema izgleda normalno :mrgreen:
Ti si ocigledno postao advokat odbrane Zeljinih navijaca...
Ubi se ti braneci njih, a kad ti isti vrijedjaju Zukanovica, sutis...

Nikad nisam u necu opravdavati bilo cije vrijedjanje, ali se ne bih vala deklarisao ni u advokata jedne navijacke skupine...

Ako branis, brani svakog, a ne napadaj samo navijace Sarajeva, ok mozda te srce vuce ka plavoj boji, ali ne glumataj pravednost samo na jednoj strani, budi pravedan i kad Meraak psuje ljudima sta stigne ovdje...

Koliko se sjecam , ni jednom nisi na to reagovao...
Uvijek je i bio njihov advokat. Satro se psujuci majke @Tobetu i @pitarsam . A ktome hoda povazdan u plavoj kosuljici :puke: :puke:
Volio bi da je moje dijete,na 24 sata. Da mu ispravim karakter i ponasanje,najnovijim i najefikasnijim pedagoskim metodama.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2024, 16:40

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
04 sep 2024, 16:14
Meni je smijesno sto niko njihov ovo uopste ne porice, samo eto on zna sto drugi ne znaju :rol:
Ko treba da poriče? Pitari na našoj temi koji se predstavljaju kao navijači Želje, ili pak lobotomci? Ta tema je relevantna kao ona od prije par godina, a zvala se "PL prepucavanja". Da vjerujem insajderima koji su pogodili nula od jedno sto insajderskih? Ljudi koji svakih pet dana najavljuju Santosa već mjesecima.

Trebam da vjerujem u tekst u kojem piše ovo,
Plavi imaju deset od mogućih petnaest bodova, u vrhu su tabele, a u gostima su upisali dvije pobjede, što je ranijih sezona bilo nezamislivo.
Plus, što sve to piše na portalu koji uzima informacije sa ovog foruma (dokazano) i poziva se na "izvore poznate redakciji".

Bila je rasprava na sjednici UO, ali ni blizu ovome što su ovi navaljali.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 04 sep 2024, 16:48

Nije moguce da su bas svi budale, lobotomci i pitari, a samo ti ne, ali hajde dobro. Nije moj problem, samo ocekujem ako vam se raspusti UO da budes posten ovdje i priznas da si lupao, kao sto redovno lupas za Sarajevo.

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 04 sep 2024, 16:48

04 sep 2024, 16:48
Nije moguce da su bas svi budale, lobotomci i pitari, a samo ti ne, ali hajde dobro. Nije moj problem, samo ocekujem ako vam se raspusti UO da budes posten ovdje i priznas da si lupao, kao sto redovno lupas za Sarajevo.
Neće.
Nikad poraz, samo lekcija.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 04 sep 2024, 17:05

E čuj raskid i sa Vukojom, kakvi su to ugovori od dva-tri mjeseca?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 04 sep 2024, 17:07

Surreal je napisao/la:
04 sep 2024, 17:05
Pranje novca.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 sep 2024, 17:07

Stvarno ovi sarajevski klubovi ko da se takmice ko ce imati gluplje rukovodstvo.

Suvorov
Kontakt:

Post Postao/la Suvorov » 04 sep 2024, 17:18

admin je napisao/la:
04 sep 2024, 16:26
19vendetta87 je napisao/la:
04 sep 2024, 16:09
04 sep 2024, 11:09
Kakva je ovo represija nad bordo forumasima?
Pitarsam, cetveromjesto, holyman, Anex popusili po ban.
donDondon...nastavi niz
...Meraak1921, IsmirMirvic, Odmoziba, capdevila5, mo$tarac, Groh0t, ajbola, Anex, JajanizPjedoja, Sektor10, AnatolySokolov, Nah1d, RoninX, RollMan, flickposting...

Ne pokušavaj banove pretovriti u nešto što nisu. **** nana će ubuduće svakom donjeti isključenje, kao i sve ostalo za šta subjektivno procjenim da kontinuirano truje forum. Sve dok/ako se ne pokaže da i to nema apsolutno nikakvog efekta i da jednostavno ne možeš banovima na forumu popraviti nakaradan školski sistem u državi.

Navijač Želje koji pokušava pokrenuti navijače Sarajeva na neki bunt i protest :puke: :puke:
Da se kladim da si već bio u bojkotu sa jednom ekipom, sad pokušavaš okupiti drugu da sabotiraš pokušaj uređivanja foruma.

Nemam se namjeru nikom pravdati i nikom dodatno pojašnjavati ništa.
Kad ce Virtual doci na red? Cim se osjeti ugrozeno u nekoj diskusiji odmah okrece pricu na genocidas, rat, zlocini. Vidio si juce kad si brisao postove.
Ili zaradjujete od njega jer ima 63 hiljade postova pa ga ne dirate?
Virtu4l je napisao/la:
18 avg 2024, 12:20
Suvorov je napisao/la:
18 avg 2024, 12:15
Opusteno, niko za vas nije ni cuo dalje od tunela Karavanke.
Kakav je osjećaj, onako iskreno, kad te pomalo sramota reći ko si i šta si? Mislim da nije nimalo ugodno, posebno sad u modenom vremenu, imati toliko zločinaca, biti presuđen za genocid i najmonstruoznije zločine. Mada, vama je malo lakše, vas gledaju kao Bosance, ali ponovo nije ugodno.

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 04 sep 2024, 17:23

Suvorov je napisao/la:
04 sep 2024, 17:18
admin je napisao/la:
04 sep 2024, 16:26
04 sep 2024, 16:09

donDondon...nastavi niz
...Meraak1921, IsmirMirvic, Odmoziba, capdevila5, mo$tarac, Groh0t, ajbola, Anex, JajanizPjedoja, Sektor10, AnatolySokolov, Nah1d, RoninX, RollMan, flickposting...

Ne pokušavaj banove pretovriti u nešto što nisu. **** nana će ubuduće svakom donjeti isključenje, kao i sve ostalo za šta subjektivno procjenim da kontinuirano truje forum. Sve dok/ako se ne pokaže da i to nema apsolutno nikakvog efekta i da jednostavno ne možeš banovima na forumu popraviti nakaradan školski sistem u državi.

Navijač Želje koji pokušava pokrenuti navijače Sarajeva na neki bunt i protest :puke: :puke:
Da se kladim da si već bio u bojkotu sa jednom ekipom, sad pokušavaš okupiti drugu da sabotiraš pokušaj uređivanja foruma.

Nemam se namjeru nikom pravdati i nikom dodatno pojašnjavati ništa.
Kad ce Virtual doci na red? Cim se osjeti ugrozeno u nekoj diskusiji odmah okrece pricu na genocidas, rat, zlocini. Vidio si juce kad si brisao postove.
Ili zaradjujete od njega jer ima 63 hiljade postova pa ga ne dirate?
Sto se tice @virtuala tu si apsolutno u pravu. Lijepo bi bilo da se digne nivo komunikacije na forumu. I da se prestane sa nacionalistickim svinjarijama. Sto podrazumijeva da cu prvu tvoju velikosrpsku provokaciju odmah prijaviti :mrgreen:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 sep 2024, 17:28

Slažem se da bi mnogi trebali podići nivo komunikacije uključujući i Virtuala.

Na red će doći svako za koga ja subjektivno procijenim da više odmaže nego pomaže razvoju kvalitetnih diskusija na forumu u trenutku kad to procijenim, pa sve i da nikad nikog nije uvrijedio već je jednostavno nekoristan član zajednice koji samo smeta ili možda samo svojom pojavom provocira ostale da unište temu. To je jedino mjerilo koje uvažavam i apsolutno nemam namjeru slušati vaše sugestije, savjete, primjedbe ili neke prijetnje šta ćete vi uraditi ako vas ne poslušam.

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 04 sep 2024, 17:30

a onaj tuzlanskasloboda admire?
zar i ti sine Ivane!?

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 04 sep 2024, 17:30

Auuu kone, šta je ovo? Raspad sistema ?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 sep 2024, 17:31

Licniznanstvenik je napisao/la:
04 sep 2024, 17:30
a onaj tuzlanskasloboda admire?
a ti?

evo sam baš o tebi mislio kad sam pisao o ovim nekorisnim zagušivačima prostora. Šta ćeš mi ovdje? Hiljade postova si napisao kroz više nickova, ni u jednom nije bilo apsolutno ništa korisno... samo zauzimaš prostor da ljudi koji zaista hoce nesto da pročitaju i diskutuju moraju više skrolati. Šteta ćelija kože na prstima koje su se potrošile skrolanjem po telefonu da se preskoče tvoji upisi.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 04 sep 2024, 17:38

Šta je ovo diktatura na forumu. Tbj. Nemoj nas čiko.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 04 sep 2024, 17:38

reprezentativna pauza ce dobro doci i forumu i klubovima :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 04 sep 2024, 17:48

Lahko je izbrisati post a malo teže je dati objašnjenje.

Klub borac i njegovi navijači i njegova uprava i političari čije je on čedo slave četničku ideologiju i ratne zločince.
I to je vidljivo i na stadionu i na forumu.

Zašto je pogrešno u svrhu dijaloga nazvat ih četnici ili genocidaši?

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 04 sep 2024, 17:48

Tesko mu palo ovo neslaganje u UO Zelje pa udri po nama.

Nece nista bitit od tog.

Mada Bgmi valjo je Badzak Želji puno, moraju sad ovdje dobro odigrat da budu zadovoljni na duže staze.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 04 sep 2024, 17:55

Raspadoše se s prvom platnom listom, nije da nisam govorio i upozoravao.
Ne može se klub koji grca u dugovima bahatiti.
Nažalost.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 sep 2024, 17:56

04 sep 2024, 16:48
Nemam ja šta kome priznavati, ponajmanje tebi. Ja nikad ne lupam, već koristim mozak prilikom prosuđivanja i vrijeme uvijek pokaže ko je upravu, obično ja, u 9 od 10 situacija.

Razumijem ja da ljudi nekad u nešto žele povjerovati, pa makar to pisali i opskurni portali koji informacije prikupljaju na forumima i društvenim mrežama.

Napisao sam ti iznad koliko je taj tekst pretenciozan samim komentarom za gostujuće utakmice i tu trebaš shvatiti koliko je i maliciozan, što si naravno iskulirao.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

since1948
Kontakt:

Post Postao/la since1948 » 04 sep 2024, 18:08

Surreal je napisao/la:
04 sep 2024, 17:05
Tikva ostaje tikva. Boze je jedan ogranicen decko, nije on ni los jadan kolko nema u glavi. Nece se u karijeri naigrat, vjerojatno su i u Zelji skontali kolko je sati
SAMO ŠIROKI!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98 i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []