Andrej je šestica, a mi planiramo dvije osmice, i Bubanja ko šestica.tenpenny je napisao/la: ↑04 sep 2024, 17:29djokan bubanja djordjevic bilo bi topNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 sep 2024, 16:02Pisali su vise puta ovi sto znaju imati info da Zekic ne zeli desetku i da ne planira igrati sa njom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Auh to bi moglo biti odlično.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑04 sep 2024, 17:41Andrej je šestica, a mi planiramo dvije osmice, i Bubanja ko šestica.tenpenny je napisao/la: ↑04 sep 2024, 17:29djokan bubanja djordjevic bilo bi topNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 sep 2024, 16:02
Pisali su vise puta ovi sto znaju imati info da Zekic ne zeli desetku i da ne planira igrati sa njom.

433

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Iz tvojih usta u bozije usitabba77 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 17:26Sutra u 21 potpis.![]()
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Mene jedino Ivo zanima, on ako potpiše imamo se čemu nadati 

To je vanredno kolo, svi igraju sredinom sedmice. Kako si zamislio da svi igraju za vikend a mi derbi u srijedu?SAMO BORDO je napisao/la: ↑04 sep 2024, 16:47Treba se zaliti da se derbi igra ne igra srijedu.
Cigani ciganski ovdje se treba maksimalno aktivirati da se derbi pomjeri!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ma daj Andreja na posudbu,za Rahmana platiti koliko treba i mirna Bosna da ne eksperimentisemo puno 

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Sad šalu na stranu nekad sam vam pisao da vas zabavim da se ne koljete na temi, nekad iz zajebancije stroge, u pp sam par ljudi napisao uvijek relevantne informacije.
Ono što slijedi za naš klub je bitnije od igrača i trenera. Tako da nemojte ništa paničariti idemo jače nego ikad.
Ono što slijedi za naš klub je bitnije od igrača i trenera. Tako da nemojte ništa paničariti idemo jače nego ikad.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Taman me popustila euforija, kad ono ti sa ovim...jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:32Sad šalu na stranu nekad sam vam pisao da vas zabavim da se ne koljete na temi, nekad iz zajebancije stroge, u pp sam par ljudi napisao uvijek relevantne informacije.

SARAJEVO SIAMO NOI
-
- Kontakt:
Mjenjamo vlasnika ,dobijamo novog sponzora ili nesto trece ??jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:32Sad šalu na stranu nekad sam vam pisao da vas zabavim da se ne koljete na temi, nekad iz zajebancije stroge, u pp sam par ljudi napisao uvijek relevantne informacije.
Vjerujem da je nešto u vezi stadiona
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Nije stadion, ovom će se svaki iskreni navijač obradovati. A uz to će doći i 2-3 igrača ovih dana.
A ako napises malo vise, sve ce propast?jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:41Nije stadion, ovom će se svaki iskreni navijač obradovati. A uz to će doći i 2-3 igrača ovih dana.
-
- Kontakt:
Vjeruj ovo je toliko veliko da bih baš izgubio svako povjerenje kad bih napisao na forumu. Otprilike zna baš uzak krug ljudi.Bordo10 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:42A ako napises malo vise, sve ce propast?jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:41Nije stadion, ovom će se svaki iskreni navijač obradovati. A uz to će doći i 2-3 igrača ovih dana.
- skullcrusher
- Kontakt:
E dobro vidjet cemo bašjurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:43Vjeruj ovo je toliko veliko da bih baš izgubio svako povjerenje kad bih napisao na forumu. Otprilike zna baš uzak krug ljudi.Bordo10 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:42A ako napises malo vise, sve ce propast?jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:41
Nije stadion, ovom će se svaki iskreni navijač obradovati. A uz to će doći i 2-3 igrača ovih dana.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Nije stadion, nije igrač - moguće "ulazak" nekih dodatnih financija u vidu sponzora ili (su)vlasnika.
Bilo bi to odlično.
Bilo bi to odlično.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Šefe ajde ti meni reci hoce li to što sljedi podic nas klub level iznad ove lige , eventualno dobru finansijsku dobrobit donjetijurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:41Nije stadion, ovom će se svaki iskreni navijač obradovati. A uz to će doći i 2-3 igrača ovih dana.
Edit ;
Ta dva tri igraca sto ce doc jesu li neki kapitalci ili ?
Zadnja izmjena: nedimmmm1337, dana/u 04 sep 2024, 18:51, ukupno mijenjano 1 put.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ma opet nas Duška loži. 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: boki86, Dave, Google Adsense [Bot], guadalupe, Haksss, mercurial, NazorUso, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PeppermintSA, Proximic, Vrhbosnian i 74 gosta.