Premijer liga BiH - aktuelno
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nadam se da ce se nadležni uključiti u istragu za ove sumnjive raskide ugovora nakon par sedmica.
Tacno se vidi kad nisu imali pare i kad su dosle pare u klub preko ljeta po transferima
Tacno se vidi kad nisu imali pare i kad su dosle pare u klub preko ljeta po transferima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- TurkishAirlines
Zeljo se raspade a tek prva reprezentativna pauza je pred nama.
Kao sto sam i najavio, zeljo ce se boriti za opstanak ove sezone
Kao sto sam i najavio, zeljo ce se boriti za opstanak ove sezone
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Ti si dečko, fakultet...jasta je napisao/la: ↑04 sep 2024, 17:48Lahko je izbrisati post a malo teže je dati objašnjenje.
Klub borac i njegovi navijači i njegova uprava i političari čije je on čedo slave četničku ideologiju i ratne zločince.
I to je vidljivo i na stadionu i na forumu.
Zašto je pogrešno u svrhu dijaloga nazvat ih četnici ili genocidaši?
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Ne brini, neće.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑04 sep 2024, 16:48Nije moguce da su bas svi budale, lobotomci i pitari, a samo ti ne, ali hajde dobro. Nije moj problem, samo ocekujem ako vam se raspusti UO da budes posten ovdje i priznas da si lupao, kao sto redovno lupas za Sarajevo.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Zna li se šta je sa Veležom i trenerom? Petev ipak onako bio u gradu ili se pregovara?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
To je činjenica samo za trivijalce. Samo pretprošle sezone je Željezničar bio treća najbolja gostujuća ekipa u ligi.TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:24Ovo sto si boldirao, zasto mislis da nije na mjestu.
To je cinjenica, svidjelo se to tebi ili ne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Dobili ste plate leeeee dajte rezultate!
Ček. Nešto ne štima.
Ček. Nešto ne štima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Očajna forma Dangubića. Čovjek odigrao 92. minute u dvije utakmice.
Uvijek objektivni divovi.
Uvijek objektivni divovi.

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:

(ZVANIČNO) Drugi odlazak s Koševa u istom danu: Sarajevo poslalo još jednog fudbalera na posudbu
Nije mi jasno kako ovo nije raspad sistema a kod nas je raspad sistema
Posudba uz pravo otkupa - čitaj - uzmite ga molim Vas
Ili kod nas sporazumni raskid uz čiste papire i idi gdje hoćeš ili ti ga ko te hoce
Jel Guliaš otišao na posudbu u Velež, vratio se bolji nego ikad?svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:51
(ZVANIČNO) Drugi odlazak s Koševa u istom danu: Sarajevo poslalo još jednog fudbalera na posudbu
Ili kod nas sporazumni raskid uz čiste papire i idi gdje hoćeš ili ti ga ko te hoce
![]()
Raspad sistema, upravu si.

kakve gluposti ljudi valjaju, ali ovaj s dangubicem je prekucao. momak tek dosao ni kofere nije raspakovao, jedva nesto malo odigrao, ali ovaj zna da je do njega i njegovih satro 12.5k eura (lol)
odakle ta potreba za provaljivanjem. pa bolan suti kad nesto ne znas, sta vam je. ko je informisan i ovo cita vam se samo moze smijati. pojma nemate sta nam se desava u klubu, al bas pojma nemate.
odakle ta potreba za provaljivanjem. pa bolan suti kad nesto ne znas, sta vam je. ko je informisan i ovo cita vam se samo moze smijati. pojma nemate sta nam se desava u klubu, al bas pojma nemate.
-
- Kontakt:
Kone se vazda vise brinu za nas nego za svoj jad s lavora. Svoj vi pos'o, Zeljo je institucija koja nikad propast nece!
- svrakino1921
- Kontakt:
(ZVANIČNO) GOŠK se rastao sa dvojicom prvotimaca koji su ljetos stigli u Gabelu
Evo i GOŠK isto ko i mi
Šta je problem
Evo i GOŠK isto ko i mi
Šta je problem
Može nam se,hoće nam se...svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:51
![]()

svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:51Nije mi jasno kako ovo nije raspad sistema a kod nas je raspad sistema
Nije to raspad sistema desetaru, to je raspad finansija.
Oni moraju rasteretiti budžet, riješiti se dosta igrača koje niko neće da kupi, a igrači ne žele ni čiste papire jer bi im u tom slučaju morali oprostiti mnogo para.
Ovako dogovore pozajmicu i plata se dijeli pola-pola na oba kluba.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma Petev nije ni pregovarao sa Velezom. Pusti portale sto lupaju. Ode on u Iran, najvjerovatnije.
since 1973
- svrakino1921
- Kontakt:
AaaaaaVirtu4l je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:57svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:51Nije mi jasno kako ovo nije raspad sistema a kod nas je raspad sistema
Oni moraju rasteretiti budžet, riješiti se dosta igrača koje niko neće da kupi, a igrači ne žele ni čiste papire jer bi im u tom slučaju morali oprostiti mnogo para.
Brate moj
To je to
Aaaaa
Sad mi je jasno
Potpuno normalna stvar nakon promjene stručnog štaba, Julardžija i Matanović su dovedeni u skladu sa Rožmanovim željama, Zekić ih ne miriše i to je to.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ti si KRALJ, Boga mi jesi, hahaha nevjerovatno.Virtu4l je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:57svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:51Nije mi jasno kako ovo nije raspad sistema a kod nas je raspad sistema
since 1973
Izravnao si vas sa GOŠKom, svaka čast.svrakino1921 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:56(ZVANIČNO) GOŠK se rastao sa dvojicom prvotimaca koji su ljetos stigli u Gabelu
Evo i GOŠK isto ko i mi
Šta je problem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.