Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nizozemska- BiH/Mađarska-BiH 7.9.24/10.9.24.
Mediji navalili s pricom da je zdravstveni bilten odlican, a Kolasinac vec drugi dan ne trenira s ekipom...
Eno došao je Brkica na okupljanje.

Bit ce zanimljivo vidjeti da li ce se odlučiti na 361 s obzirom da je Dzeko tu, ili ipak 352?!
Taktika kao protiv Italijana je dobra kada su tu Dedic i Kolasinac (sumnjam da ce startati, mozda s klupe da udje).
Ne treba pretjerivati i porediti nas sa San Marinom.
To je ogroman apgrejd.
Preko nasih jel?SamuelMbangula je napisao/la: ↑03 sep 2024, 19:46i za Madjarsku ima jos cca 400 ulaznica, a tekma za 4 dana
Ovdje mnogo vise pokazuje
https://valogatottjegy.mlsz.hu/program/ ... na-124/479
- SamuelMbangula
ma jok, mislio sam na Njemacka-MadjarskaSheyi je napisao/la: ↑03 sep 2024, 20:30Preko nasih jel?SamuelMbangula je napisao/la: ↑03 sep 2024, 19:46i za Madjarsku ima jos cca 400 ulaznica, a tekma za 4 dana

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Na ovom evropskom u rukometu njihovi navijaci pjevali 'holland' , pa sad nije ni meni ovo najjasnijeZglavkar je napisao/la: ↑03 sep 2024, 00:30Holandija je samo jedna od 12 regija u državi tako da je ustvari uvijek bilo nepravilno i nešto što je iritiralo Nizozemce.LondonRed je napisao/la: ↑03 sep 2024, 00:18Jedno pitanje ali bez glupih odgovora molio bih.
Jeste vi primjetili nekako u zadnje dvije godine kako su i Bošnjaci počeli govoriti i pisati Nizozemska od politicara,voditelja pa čak i običnih ljudi u nekoj neformalnoj priči,nije mi jasno kako je to došlo samo od sebe,uvijek se pisalo i govorilo Holandija
Prije nekih 4-5 godina su napravili aktivnu kampanju da se definitivno kutarišu oslovljavanja čitave države Holandijom kroz marketing, sport, medije, turizam, javne događaje itd. To su prihvatili i naši mediji a primilo se sad već i u narodu. Uglavnom nema nikakve veze konkretno s Bošnjacima.
https://www.theguardian.com/world/2019/ ... nt-rebrand
https://www.travelandleisure.com/travel ... ame-change

-
- Kontakt:
Preko nasih su sve karte rasprodate za Madjarsku.Sheyi je napisao/la: ↑03 sep 2024, 20:30Preko nasih jel?SamuelMbangula je napisao/la: ↑03 sep 2024, 19:46i za Madjarsku ima jos cca 400 ulaznica, a tekma za 4 dana
Jel neko ovdje zna gdje je okupljanje naših navijača u Eindhovenu?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ako je istina ovo što Šarić priča onda je to još jedan plus - radili su analizu prethodnih utakmica i ukazivali igračima na greške. Sad će neko reći da se to i prije radilo, ali siguran sam da nije. Možda Pape sa VHS kasetama.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nije toliko ni do kvalitete...ima je sigurno puno vise od onoga sto pruzamo.MilanMladenovic je napisao/la: ↑03 sep 2024, 16:02Cemu se nadat kad nam vezni red cine cvajtasi i igraci koji ne igraju, naprijed igrac pred penziju i igrac koji je stvarno radilica i gotivim ga ali u repci gol postignut... Jedina svijetla tacka reprezentacije Dedic, a i on nazalost osta u Austriji ali ako nista igrat ce LP.
Jednostavno vico i sva desavajnja oko rep, ukljucujuci i rezultate su jednostavno odvojile reprzentaciju od naroda...
=\_1921_/=
S tim da je nedaleko od stadiona, a sami centar grada je u pitanju, onda pretpostavljam da je okupljanje na glavnom trgu, dakle ovaj Markt.
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Hvala druže.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- SamuelMbangula
stadion je 10ak minuta pjeske udaljen od centralnog trga (koji je odmah ispred glavnog kolodvora), te 20ak minuta od Stratumseind - najvece pub ulice u Holandiji (duga cca 250m, 40ak pubova i barova), a na nju se nadovezuje glavna shoping ulica skroz do trga
pit ce se cijeli dan u pubovima, prosetat 10ak min do trga i vjerovatno odatle u korteu do stadiona

Znas li sta za Budimpestu? Je li trg heroja, on je blizu stadionaSamuelMbangula je napisao/la: ↑04 sep 2024, 15:59stadion je 10ak minuta pjeske udaljen od centralnog trga (koji je odmah ispred glavnog kolodvora), te 20ak minuta od Stratumseind - najvece pub ulice u Holandiji (duga cca 250m, 40ak pubova i barova), a na nju se nadovezuje glavna shoping ulica skroz do trga
pit ce se cijeli dan u pubovima, prosetat 10ak min do trga i vjerovatno odatle u korteu do stadiona![]()

- SamuelMbangula
to ne znam, ali znam da se nakon tekme obavezno ide u P2

kako se je mali bajraktarevic do sad pokazao na treninzima?
Koje su vam prognoze za Nizozemsku?
Lično bih bio zadovoljan da uvaljamo 1 gol

Lično bih bio zadovoljan da uvaljamo 1 gol

Iznenadjujucih 2:2, Dzeko i Demirovic, preokretat cemo rezultat dva puta jer lezi nam nizozemska onako disciplinski. U glavnom ce se izmajmunisati nesto fino

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Ja imam osjećaj da će ga Dedić zavuć poslije kornera

Mada, nek ga zabije i Barbarez što se mene tiče, volio bih da vidim neki sistem u kojem ćemo igrati ove "velike" utakmice