A ko onda ima? Može i u pp.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
svemalim1 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:08itekako neozbiljno sve izgleda, a tacno je 100%, sad vidim da mu je i menadzer to rekao.Hrasno15 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:02Izgleda dosta neozbiljno da se igrač dovede i da ode u istom prelaznom roku. Ako nisu bili trenerov izbor možda se može i shvatiti. Niko igraču ne može garantovati minutažu, tako da ne shvatam da raskidaju ugovore zbog minutaže, ali možda je i bolje tako, a minutažu treba zaslužiti na treningu. Ako je tačno za Vukoju, da i on traži raskid, mislim da je se malo precijenio, pa nisi brate iz Dinama ZG došao nego iz kluba koji je ispao iz ove naše fišek lige.
Vukoja je prema riječima njegovog agenta tražio raskid ugovora, očito nezadovoljan svojim statusom.
"Ništa još nije gotovo, tražili smo raskid. Pregovaramo, znat ćemo u ovih dan dva", kratko je istakao Avdo Ćosić, agent fudbalera.
Minutaža nikome ne može biti garantovana, ali mislim da su se neki igrači dobrano precijenili. Nekada igrač mora istrpiti, najbolji primjer je Al Jaber, momak je istrpio razne "trenere" i nadam se da će napraviti najveći izlazni transfer našeg kluba. Za sada Ćorić pokazuje da kod njega nema nedodirljivih, a ako su već neki nezadovoljni bolje je da idu, možda neki naš junior dobije priliku.
Ako je neka cistka u pitanju normala
Djoric, Zubanovic i Vukoja nisu neki koji bi donijeli prevagu jer su spori i tromi i s njima modernog i brzog fudbala nema…
Ako opet nesto seru treba ih sve skupiti i prebit
Eto pisu neke “dvije struje”
E bice onda i treca koja se zove Zeljeznicar da znate
Dosta je vise podjela ko god bira neku stranu koja nije iskljucivo samo Zeljeznicar bez interesa **** mu sve sto ima da je ne znam ti ko u pitanju
Ako je sve ok i samo cistka u pitanju halalite i puna podrska
Djoric, Zubanovic i Vukoja nisu neki koji bi donijeli prevagu jer su spori i tromi i s njima modernog i brzog fudbala nema…
Ako opet nesto seru treba ih sve skupiti i prebit
Eto pisu neke “dvije struje”
E bice onda i treca koja se zove Zeljeznicar da znate
Dosta je vise podjela ko god bira neku stranu koja nije iskljucivo samo Zeljeznicar bez interesa **** mu sve sto ima da je ne znam ti ko u pitanju
Ako je sve ok i samo cistka u pitanju halalite i puna podrska
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 04 sep 2024, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Riquelme1921
- Kontakt:
Preskup je da igra zadnjih 15 minuta ybgPjevaJuznaTribina je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:07Vukoja moze pomoci, po meni je igrac s klupe (15-20min) dosao si u Zelju iz Zvijezde, ocekuje vise da igra .. cekaj svoju priliku i iskoristi je papane
Grupa iznad svakog pojedinca.
To da je mahala u klubu bila i jos postoji se odnosilo na ljude koji pojma nemaju kako fudbal funkcionise a sve u vezi kluba iznose u javnost.Ejnur je napisao/la: ↑04 sep 2024, 16:54Zakljucio si da je mahala u klubu zato sto je 10 navijaca komentarisalo da Haracic i Zubanovic nisu dovoljno dobri,pa kad je otisao Zubanovic onda je komentarisalo drugih 10 navijaca da nije dobio pravu sansu i po komentarima si zakljucio da je mahala u klubuOrvel je napisao/la: ↑04 sep 2024, 16:41Nakon toliko pljuvanja po Zubanovicu i ocigledno nedovoljno dobre igre za nase ciljeve ove sezone, ljud komentarisu da NIJE DOBIO PRAVU SANSU hahahahhahahahhahahahahahahha
A dok se nismo pojacali u napadu bila prica hocel nak to Haracic i Zubanovic predvoditi napad. Ljudi su operisani od fudbala. Dobro smo mi i prezivjeli kakva je mahala u klubu bila i jos nije iskorijenjena al.je bolje.nego prije.
Brate dragi Zeljina stranica ima blizu 200 hiljada lajkova logicno je da ce biti na svakoj objavi razlicitih misljenja,al to su samo misljenja navijaca.
To je to, ukratko.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:10
Vukoja, Djoric, Zubanovic nisu smjeli biti u rosteru za novu sezonu. Nikakav problem nije njihov odlazak, nego ko je aminovao dolazak istih?
Bezveze igaci koji nisu ni trebali biti u Zelji.
Odlasci bezveznjakovica su uvijek dobre vijesti

Davno sam ja to govorio kad nisu ni potpisali bili da to nisu igraci za Zeljeznicara,a mnogi su me vrijedjali zbog tog misljenjalet3 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:56To je to, ukratko.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 sep 2024, 19:10
Vukoja, Djoric, Zubanovic nisu smjeli biti u rosteru za novu sezonu. Nikakav problem nije njihov odlazak, nego ko je aminovao dolazak istih?
Bezveze igaci koji nisu ni trebali biti u Zelji.
Odlasci bezveznjakovica su uvijek dobre vijestibas kao sto su i dolasci takvih levata lose vijesti.
To su igraci spori i staticni i dobri su iskljucivo za ekipe koje igraju defanzivno na kontre
Nije slucajno da su igrali u Zvijezdi, Igmanu…
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Oslobodili smo ozbiljnu cifru sa ova tri odlaska, za te pare se može dovesti ozbiljan igrač.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
Igraci koji nam nisu bili potrebni, kako su dosli tako i otisli.
Sretno im i sto dalje od Zelje da su.
Sretno im i sto dalje od Zelje da su.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Sasvim je ocigledno da je igracki kadar trenutno najmanji problem u klubu, ako se i ova uprava razidje mogu svi igraci komotno napustiti.
A gdje je ta obavijest da se razislo sa vukojom?
Faktor objavio,oni drugi prepisali
Mislim da to nije ni blizu kako se pise.
Trio fantastiko sto je otisao/odlazi nije ni trebao biti u klubu.
Hadis nije godinama naseg prodao,mada nije ni imao sta.
Al Jaber nadam se da ce potpisati novi ugovor jer sa ovom odbranom nema ko iznjeti loptu,svaka ozbiljnija ekipa ce nas unistiti presingom.
Muftic ko da noge nema kakve su mu lopte mogom,neke druge stvari mu se ne mogu poreci sto jest jest
Al Jaber nadam se da ce potpisati novi ugovor jer sa ovom odbranom nema ko iznjeti loptu,svaka ozbiljnija ekipa ce nas unistiti presingom.
Muftic ko da noge nema kakve su mu lopte mogom,neke druge stvari mu se ne mogu poreci sto jest jest
Spusti glavu poljubi grb,osjetit ces sto i JUG !
Da smo pobijedili sve bi bilo bajno.
-
- Kontakt:
Gore je nego sto se pise..
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šta je sad koji ****, jel neki raskol u Upravi?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ima li iko relativno pouzdanu informaciju o sastanku uprave i koji je to problem doveo do tako žestoke rasprave
-
- Kontakt:
Najgore je misliti da nama neko treba uraditi jer je eto Zeljovac. Zeljo je klub zaista sa velikim potencijalom.reha1987 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 20:55Faktor objavio,oni drugi prepisali
Meni se od starta prelazni ne svidja jer se tovare polovnjaci.
Evo sad raspad sistema, a prije par dana kao odbijamo milionske iznose.. vjerovatno iza kulisa se nesto trece desava.
U svemu najveci krivac Muftic, on bi trebao braniti gol, iznositi loptu i imati pasing na 90%.. daj Boze da je do njega sve.
Znam samo da je Fejzic na njegovom mjestu da bi se nabijene lopte u aut nagradjivale aplauzom..
-
- Kontakt:
Nije nikakav raskol, sve je uredno.
Ovim što pišu da je gore nego što se piše, treba samo sve od do, jer su mrtvi pitari pod laznim nickovima.
-
- Kontakt:
On sigurno ima neke info iz prve ruke. Semperu daj nam neke konkretnije vijesti
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Tebi i sličnim sve najgore želim, raspali se aBd
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Hrammm1921, Lekqqq1921, perodeformero i 78 gostiju.