Ček odlazi Rahimić, znači li ti eventualni odlazak i Ćorića?jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 21:28Zna li se koliko ćete "para osloboditi" ili "zaraditi" odlaskom generala??
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- skullcrusher
- Kontakt:
Isto kao sto nije ni Ibricicu niti jedna marka isplacena nije ni Rozmanu jer je sam trazio raskid ugovora eto jesi zadovoljan.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
Tik-tak
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- PeppermintSA
- Kontakt:
General im je štrugnuo u Tursku
Nije da su mi dragi, ali mi je zao ovo sto se desava Zeljeznicaru. Izgledalo je kao da su se poceli slagat i onda ovo. **** ga, njima niko sa strane nije potreban, sami sebe uniste. Valjda i ovo nekako srede, ipak je zanimljivije kad je gradski rival, bas rival, pa se ganjas. Hajd vidjet cemo sta ce biti, kako ce ovo pregurat. Mada, kako su radili i rade, daj boze. Njima, po mom misljenju, jedino rjesenje je da nadju jednog covjeka da im se on pita, pa ko god to bio. Cim je tu upetljano vise ljudi, koji svaki ima neki svoj interes i cilj, ne izadje na dobro.
since 1973
Divovi ponovo orgijaju, nikako da nauče lekciju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Ja im fino napisah da su sami sebi najveći neprijatelji ali šta ćeš kad računovođa širi lažne slike o budžetima odbijenim ponudama i tako dalje.
Svaki put kad su "pitari orgijali" vama je otvarana sos linija.
Svaki put kad su "pitari orgijali" vama je otvarana sos linija.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Zuka pripremi ove svoje da ti edituju na transfermartku bice posla uskoro…
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kakva srceparajuće priča od strane ljudi koji su preoteli klub i koji i pored svega žele da se o nečemu pitaju i da se njima podnosi izvještaj odnosno da oni odlučuju ko može, a ko ne može da vodi klub. Draga gospodo, vi ste glavni problem za klub. Samo idite i vratite se svojim porodicama ali bez da se išta pitate. To prepustite drugima ako ste imalo iskreni. Znači, fino odete, zatvorite vrata za sobom i to je to. Dušebrižništvo ostavite nekome drugome.Poručio je Jović kako će ko god dođe u klub imati ozbiljan zadatak.
"Imat će ozbiljan zadatak. Mi što smo uradili za ovih osam mjeseci je ozbiljan izazov za svakog. Što se tiče ovog drugog dijela, što se u dijelu javnosti špekuliše, da neki investitori bi došli, a neće jer je ova grupa momaka tu, nije ni tu problem. Mi ćemo se skloniti ako procijenimo da je to kvalitetan pomak za klub."
- svrakino1921
- Kontakt:
Pazi fakulteta, porede odlazak igraca koje je doveo Rozman na posudbu, sa RASKIDOM igraca koji su dosli prije mjesec-dva.
Naredni je vjerovatno Odinaka, tu vam ide i dobar dio finansija.
Skontao i Sten da se ne isplati ulagati u rupu bez dna. Pored onako organizovane Stupcanice, zasto trositi pare na narkice s juga i njihove malonogometne klubove...
Naredni je vjerovatno Odinaka, tu vam ide i dobar dio finansija.
Skontao i Sten da se ne isplati ulagati u rupu bez dna. Pored onako organizovane Stupcanice, zasto trositi pare na narkice s juga i njihove malonogometne klubove...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mozda vam opet zabije u derbiju, mozda opet bude 5:2

Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Kad je neko pod ugovorom, kao ovi vasiNoDi80 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 21:16Pa pisu vjerovatno. jer imao dobru platu i oslobodile se se pare zato sto nece vise biti na platnom spiskufks74 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 21:02Kako onda pišete da su se oslobodile dobre pare odlaskom Vukoje, ako već nije imao neku platu ?NoDi80 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 20:39
Nisam upucen bio u te vase stvari zato sam i napisao na ovaj nacin
Eto sad znam, Rozman je bio protiv i opet poenta je ostala ista “ nisu nasli zajednicku rijec “
Ne znam sta da ti kazem stranci su to, to se trebalo i ocekivati, jer boli njih **** za klubom u BIH
Vasa je greska sto opcenito dajete puno strancima bez neke opcije za placanje penala za neuspjeh
Sve im date od plate do igraca bez odgovornosti za lose rezultate, a cetvrto mjesto to i jeste za uslove kakve imate
Na kraju pred razlaz takvi bi i dusu uzeli da mogu
Nije ovo slucaj gdje cemo morati nekom isplatiti narednih 10 mjeseci kao sto ste vi morali
Sporazumni raskid rukovali se i razisli bez da iko ikom ista duguje
u 99% slucajeva SPORAZUMNI RASKID znaci da su dogovorili koliko ce mu plata isplatiti tj dio ugovora koji mu je preostao
Otkud zrinjevsc Cubela u zelji?
Poštovani forumaši, ovo je zagađenje Neretve u Konjicu za koje je kriv Jasmin Badžak i njegova industrija. Nadam se da će ovako uništiti i ovaj klub koji finansira.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, BeYaZ, CAZIN, CentarsutNaClanak921, Fudo, Giuseppe1, Hrammm1921, VolimBiH96 i 93 gosta.