Kako znas? Imas li dokaze i pecat?
Ako nemas onda ti je glupa prica halali.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kako znas? Imas li dokaze i pecat?
Nek ga prodaju, nek se rastale i nek napuste klub
Dosao si ovdje da pises u ime uprave kao i na onom forumu par nikova.
Druze necete realno da gledate. Pa ne trebaju vam nikakvi insajderi. Saberite dva i dva.. nisam neki sarlatan. Ovo cemo opet ti, ja i slicni spasavat. General sa foruma i drugi ce nestat cim ode Sten i co.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 21:23Kako znas? Imas li dokaze i pecat?
Džaba ti i slični botovi pokušavate podmetati laži i smicalice protiv Uprave, sada ste osjetili krv i solite ranu...e moji jadovi, nije Vama klub u fokusu, nego pozicije da zasjednete, osjetili ste da ima novca u klubu jer je neko radio da bi danas stanje bilo optimalno za borbu u trofeje.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:07Dosao si ovdje da pises u ime uprave kao i na onom forumu par nikova.
Vi cete oticii, a najgore sto cete klub sjebati kao i oni prije vas.
**** ja majku u picku tebi i onom ko te salje.
Ko je bot vidi se po nacinu pisanja.General1976 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:16Džaba ti i slični botovi pokušavate podmetati laži i smicalice protiv Uprave, sada ste osjetili krv i solite ranu...e moji jadovi, nije Vama klub u fokusu, nego pozicije da zasjednete, osjetili ste da ima novca u klubu jer je neko radio da bi danas stanje bilo optimalno za borbu u trofeje.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:07Dosao si ovdje da pises u ime uprave kao i na onom forumu par nikova.
I da ti ponovim, bolje je itekako nego što bi ti i tebi slični, pitarski, cet i ust botovi zeljeli da bude, znam da krvavim očima gledate kako se Željo diže, pa pokušavate zadnjim trzajima unijeti nemire u klub.
E jesi ga i sabrao, alal ti vjerazeljovolimte je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:13Druze necete realno da gledate. Pa ne trebaju vam nikakvi insajderi. Saberite dva i dva.. nisam neki sarlatan. Ovo cemo opet ti, ja i slicni spasavat. General sa foruma i drugi ce nestat cim ode Sten i co.MocMahale444 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 21:23Kako znas? Imas li dokaze i pecat?
Gdje je zapelo oko potpisa?
Prave prostor tako sto ce otpustit ljude koji ce nas za pola godine tuziti.. pa isto se desavalo kad je Mega Mi harao, cak su i isti ljudi botovali i pravili neprijatelje od Gredica, Badzaka.. pricali bajke kako zaradjuju od raskida.
Ne moze se dovesti Odinaka i ocekivati da igra i da ga trener ne smije zamjeniti. Samo zato sto Sten stoji iza njega ili Djoric jer ga je Badzak angazovao.
Pise tamo Pintol da ode i Rahimic, valjda vidite koliko je sati.
Ko prati klub zna jako dobro šta je dobrog urađeno za kratak period. A botu poput tebe ne vrijedi ukazivati na najmanje deset ozbiljnih procesa koje su pokrenuli i dovršili, ali evo navesti cu ti jednu, a to je rekordni sponzorski ugovor za generalnog.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:17Ko je bot vidi se po nacinu pisanja.General1976 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:16Džaba ti i slični botovi pokušavate podmetati laži i smicalice protiv Uprave, sada ste osjetili krv i solite ranu...e moji jadovi, nije Vama klub u fokusu, nego pozicije da zasjednete, osjetili ste da ima novca u klubu jer je neko radio da bi danas stanje bilo optimalno za borbu u trofeje.zeljovolimte je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:07
Dosao si ovdje da pises u ime uprave kao i na onom forumu par nikova.
I da ti ponovim, bolje je itekako nego što bi ti i tebi slični, pitarski, cet i ust botovi zeljeli da bude, znam da krvavim očima gledate kako se Željo diže, pa pokušavate zadnjim trzajima unijeti nemire u klub.
Nema tebi Zeljeznicara nigdje, samo ne na upravu..
Sta je to ova garnitura ljudi uradila tacno?
Nemojte nas dizati molim vas, ako je dizanje raskidanje ugovora potpisanih prije mjesec dana. Pa to Violina da vodi ne bi dopustio..