Jel nam se i legende vracaju sa tatom?jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:07Vi dobro znate u čije sam vrijeme imao najbolje info.
AI tata

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jel nam se i legende vracaju sa tatom?jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:07Vi dobro znate u čije sam vrijeme imao najbolje info.
AI tata
A.I. ima znanje, ali je najvise lopovluka bilo u njegovo vrijeme, da li je do njeg bilo ne znam..strahmeipomisliti je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:13Jel nam se i legende vracaju sa tatom?jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:07Vi dobro znate u čije sam vrijeme imao najbolje info.
AI tata![]()
![]()
Ibrakovicnedimmmm1337 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:27Malo pitanje ko je " tata " ako moze neko da me uputi![]()
Hvala !ventilateur je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:29Ibrakovicnedimmmm1337 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:27Malo pitanje ko je " tata " ako moze neko da me uputi![]()
Selimovic ga nagovorio na zlo bioSamoDaKazeem je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:39I šta sad je kao Ibraković opet dobro došao?
Sve one optužbe iz prvog mandata zaboravljene i hajmo ispočetka.
Tata za malverzacije,šta treba ponovo afera punac?jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:50Ibraković je tata za transfere i tata da ti ne može se suditi na Koševu kako ti se sudi zadnjih godina. On u okviru sistema je savršen čovjek za nas. Nek priča ko šta hoće. Ja sam promijenio mišljenje na osnovu mnogo toga, imat će vremena da se sve priče ispričaju ko je kako radio i šta.
Izvini drug ali ti priča nigdje veze. U 18:43 pišeš kako bi izgubio svako povjerenje ako bi napisao šta se sprema a sad malo više od 4 sata poslije toga pišeš uveliko o Ibrakoviću.jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:50Ibraković je tata za transfere i tata da ti ne može se suditi na Koševu kako ti se sudi zadnjih godina. On u okviru sistema je savršen čovjek za nas. Nek priča ko šta hoće. Ja sam promijenio mišljenje na osnovu mnogo toga, imat će vremena da se sve priče ispričaju ko je kako radio i šta.
Ja sam tog Selimovica uvijek gotivio, pitar s dna kace, valjalo se tad boriti za zeljinim lopovima...ali eto kazu na kraju ispao lopov, mafioza, razbojnikfeniksptica je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:40Selimovic ga nagovorio na zlo bioSamoDaKazeem je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:39I šta sad je kao Ibraković opet dobro došao?
Sve one optužbe iz prvog mandata zaboravljene i hajmo ispočetka.
Kakva ba afera punac pravosnažno presuđeno da nema afere nikakve i pri tom Husić se povukao ko kuja ne samo iz te priče nego iz svake. To što jedan seljak je plasirao priču i ova **** uskotračna to pričaju koga boli k. Ima sud sve ostalo je nivo expresa ili azreSamoDaKazeem je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:54Tata za malverzacije,šta treba ponovo afera punac?jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:50Ibraković je tata za transfere i tata da ti ne može se suditi na Koševu kako ti se sudi zadnjih godina. On u okviru sistema je savršen čovjek za nas. Nek priča ko šta hoće. Ja sam promijenio mišljenje na osnovu mnogo toga, imat će vremena da se sve priče ispričaju ko je kako radio i šta.
Osim toga,sad su u savezu neki drugi ljudi i čisto sumnjam da ga neko benda 2%.
Izašlo je već na sve strane pa sam ja napisao vama nije od mene krenulo.H8Z7 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:00Izvini drug ali ti priča nigdje veze. U 18:43 pišeš kako bi izgubio svako povjerenje ako bi napisao šta se sprema a sad malo više od 4 sata poslije toga pišeš uveliko o Ibrakoviću.jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:50Ibraković je tata za transfere i tata da ti ne može se suditi na Koševu kako ti se sudi zadnjih godina. On u okviru sistema je savršen čovjek za nas. Nek priča ko šta hoće. Ja sam promijenio mišljenje na osnovu mnogo toga, imat će vremena da se sve priče ispričaju ko je kako radio i šta.
Pod uvjetom da nešto drugo nije u pitanju, ako jeste halali.
Ok i sta je to toliko dobro u njegovom povratku?jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:06Izašlo je već na sve strane pa sam ja napisao vama nije od mene krenulo.H8Z7 je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:00Izvini drug ali ti priča nigdje veze. U 18:43 pišeš kako bi izgubio svako povjerenje ako bi napisao šta se sprema a sad malo više od 4 sata poslije toga pišeš uveliko o Ibrakoviću.jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:50Ibraković je tata za transfere i tata da ti ne može se suditi na Koševu kako ti se sudi zadnjih godina. On u okviru sistema je savršen čovjek za nas. Nek priča ko šta hoće. Ja sam promijenio mišljenje na osnovu mnogo toga, imat će vremena da se sve priče ispričaju ko je kako radio i šta.
Pod uvjetom da nešto drugo nije u pitanju, ako jeste halali.
I onda je lakosta prenio i **** ga.
Biće svr super.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, belosevic23, Dave, Google Adsense [Bot], OzmoodPinglewood, skoJaa, THEC, Varijantas8 i 66 gostiju.