Ako se vec trazi sportski direktor mislim da je mogao biti mnogo bolji izbor od njega al hajd, prvenstveno radi toga sto ce to opet dovesti do podjele navijaca a to nam ne treba

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cijenim te kao forumasa, ali ako nam je Ibrakovic vazniji od igraca i trenera, e jbg...jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:32Sad šalu na stranu nekad sam vam pisao da vas zabavim da se ne koljete na temi, nekad iz zajebancije stroge, u pp sam par ljudi napisao uvijek relevantne informacije.
Ono što slijedi za naš klub je bitnije od igrača i trenera. Tako da nemojte ništa paničariti idemo jače nego ikad.
jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 22:50Ibraković je tata za transfere i tata da ti ne može se suditi na Koševu kako ti se sudi zadnjih godina. On u okviru sistema je savršen čovjek za nas. Nek priča ko šta hoće. Ja sam promijenio mišljenje na osnovu mnogo toga, imat će vremena da se sve priče ispričaju ko je kako radio i šta.
To je nepotpuna slika. Nije samo Ibrak. Kompletan klub i strukture će doživjeti promjrnu. To je važnije od svega.Conscious je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:29Cijenim te kao forumasa, ali ako nam je Ibrakovic vazniji od igraca i trenera, e jbg...jurisicduska je napisao/la: ↑04 sep 2024, 18:32Sad šalu na stranu nekad sam vam pisao da vas zabavim da se ne koljete na temi, nekad iz zajebancije stroge, u pp sam par ljudi napisao uvijek relevantne informacije.
Ono što slijedi za naš klub je bitnije od igrača i trenera. Tako da nemojte ništa paničariti idemo jače nego ikad.
6 sezona u Mariboru, 22 gola kao krilo, par titula, grupna faza Lige prvaka, grupne faze Evropske lige.
Despotovic 30-tak golova u prvoj ligi Rusije, gdje je igrao 4-5 sezona, prije toga imao fine brojke i u Kazahstanu.Ne kažem da je igrac za Bundesligu, ali za ovu močvaru je top napadač. Bajde je bio važan igrač za Maribor, u njihovom najboljem periodu u historiji kluba. Nikolov bio također važan igrač u nekoliko bivših klubova, igrao na Euru 2021, te sa Šerifom u Ligi prvaka protiv Reala i Intera.
Turkes je za klasu bolji od obojice, to su bivsi igraci.Lucas je napisao/la: ↑04 sep 2024, 23:52Despotovic 30-tak golova u prvoj ligi Rusije, gdje je igrao 4-5 sezona, prije toga imao fine brojke i u Kazahstanu.Ne kažem da je igrac za Bundesligu, ali za ovu močvaru je top napadač. Bajde je bio važan igrač za Maribor, u njihovom najboljem periodu u historiji kluba. Nikolov bio također važan igrač u nekoliko bivših klubova, igrao na Euru 2021, te sa Šerifom u Ligi prvaka protiv Reala i Intera.
Pa za njih tvrdi da su kapotalci hahahaha
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia i 41 gost.